Νέα

Τι μέρος θα επιλέγατε για πρώτο ραντεβού ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σε ποιον να κάτσω

• Στον τύπο με το εξοχικό

Ψήφοι: 2 3,2%
  • Στον βλακα όμορφο

• Στους δύο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σε κανένα

• Σε μένα

Ψήφοι: 5 7,9%
  • Άσε μας κουκλίτσα μου

Ψήφοι: 10 15,9%
  • Δεν πας να πνιγείς

Ψήφοι: 3 4,8%
  • Δεν θα σου κάτσει κάνεις

Ψήφοι: 4 6,3%
  • Πήγαινε για ψάρεμα

Ψήφοι: 1 1,6%
  • Είσαι ηλιθια δρν ξέρεις να αλλάζεις ψηφοφορία

Ψήφοι: 4 6,3%
  • Έχει κι άλλες επιλογές;

Ψήφοι: 1 1,6%
  • Κι άλλες;! Έλεος

• Μας τα επριξες

Ψήφοι: 9 14,3%
  • Τι μέρα έχουμε

• Παρτουζα

Ψήφοι: 7 11,1%
  • Λακομπα μόνο

Ψήφοι: 8 12,7%
  • Άλλο

Ψήφοι: 5 7,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    63
OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Κανενας νορμαλ αντρας δεν θα βγει δευτερο ραντεβου με μια γυναικα που δεν του αρεσει.

Ειναι θεμα φυσης, ελξης, οταν δεν υπαρχει ερωτικη ελξη δεν υπαρχει τιποτα.
εγώ είμαι πολύ διασκεδαστικος άνθρωπος παίζει να βγαίνει μαζί μου γιατί περνάει καλά

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
εγώ είμαι πολύ διασκεδαστικος άνθρωπος παίζει να βγαίνει μαζί μου γιατί περνάει καλά
Μην πονταρεις σε αυτο.
Κανενας αντρας δεν βγαινει δευτερη φορα με καποια μονο και μονο επειδη ειναι διασκεδαστική.
Δευτερο ραντεβου ισον γουσταρω.
Αλλιως βρισκω χίλιες δικαιολογιες να μην υπαρξει δευτερο ραντεβου.
Το γιατι δεν κάνει κίνηση δεν μπορω να το ξερω, μπορει να υπαρχουν πολλές αιτίες, πιθανοτατα δεν βλεπει απο σενα εγκριση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Δεν μου άρεσε που καυχιοταν για κάτι πρώην λίγο μου γύρισε τα μυαλά αυτό κ σε συνδυασμό με την αδιαφορία του σκέφτομαι το σουτ από ένστικτο
Ρε γαμωτο, εισαι και εξυπνη γυναικα, ούτε τα στοιχειωδη?

Το να κοκορεύεται καποιος για τις κατακτησεις του σε καποια που βγαινει πρωτη φορα ραντεβου, ειναι αποδειξη (κατ' αμάχητο τεκμηριο κιολας) οτι την γουσταρει. Αλλιως γιατι να σου κάνει "επιδειξη" των κατακτησεων του? Σε καποια για την οποια αδιαφορουμε, σιγα μην της πουμε για τις κατακτησεις μας. Ελα, σε θελει. Μην το παρατας

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146

Αυτο, εαν ισχυει, ειναι πολυ καλο.

Ειναι σπανιο να βρεις εναν ανθρωπο που θα περνας καλα μαζι του και θα χαιρεσαι την εξοδο σας, οπου και να ειναι αυτη.

Οι ανθρωποι με ποιοτητα και φινετσα, ειναι σχεδον ανυπαρκτοι.

Μονο οι ανθρωποι που εχουν χαρα και φως μεσα τους μπορουν να δωσουν και στον αλλον χαρα μεσω της παρεας τους.

Σπανιοι αυτοι οι ανθρωποι, δεν εχω συναντησει κανεναν εως τωρα.

Δυστυχως.

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Καταρχάς να πω ότι μου είπε να πάμε σε μια εκδήλωση κάτι φίλων του την Παρασκευή. Εγώ εντωμεταξύ την Παρασκευή είμαι καλεσμένη μεσημέρι βράδυ κ του είπα όχι. Εξάλλου δεν ξέρω τους φίλους του και δεν ψηνόμουν. Α μετά μου είπε να πάμε για μπάνιο χαχαχα θυμήθηκα τον φίλο τις προάλλες. Το έχω αφήσει φλου. Κ επίσης με πήρε τηλ να μου πει κάτι αστείο για το οποίο συζητούσαμε

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Μην πονταρεις σε αυτο.
Κανενας αντρας δεν βγαινει δευτερη φορα με καποια μονο και μονο επειδη ειναι διασκεδαστική.
Δευτερο ραντεβου ισον γουσταρω.
Αλλιως βρισκω χίλιες δικαιολογιες να μην υπαρξει δευτερο ραντεβου.
Το γιατι δεν κάνει κίνηση δεν μπορω να το ξερω, μπορει να υπαρχουν πολλές αιτίες, πιθανοτατα δεν βλεπει απο σενα εγκριση.

Αλεξ υπαρχει πιθανοτητα να ισχυει αυτο που γραφει.

Το να περνας καλα με εναν ανθρωπο και να λαμβανεις θετικη ενεργεια απο αυτον, ειναι πιο σημαντικο απο το ερωτικο κομματι.

Εαν οντως περναει καλα ο ανθρωπος, γιατι να μη βγει και τριτη.

Απλα ειναι πολυ σπανιο αυτο και δεν το εχουμε συνηθισει και για αυτο εχουμε περιοριστει μονο στο ερωτικο κομματι.

Αυτο που μας λειπει ομως δεν ειναι το σεξ, το να περναμε καλα μας λειπει, να κανουμε καλη παρεα.

Ειμαστε αναμεσα σε χιλιαδες αλλα ειμαστε μονοι μας. Δεν υπαρχει ουσιαστικη επικοινωνια και ζουμε την εποχη της επικοινωνιας.

:hi:

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ρε γαμωτο, εισαι και εξυπνη γυναικα, ούτε τα στοιχειωδη?

Το να κοκορεύεται καποιος για τις κατακτησεις του σε καποια που βγαινει πρωτη φορα ραντεβου, ειναι αποδειξη (κατ' αμάχητο τεκμηριο κιολας) οτι την γουσταρει. Αλλιως γιατι να σου κάνει "επιδειξη" των κατακτησεων του? Σε καποια για την οποια αδιαφορουμε, σιγα μην της πουμε για τις κατακτησεις μας. Ελα, σε θελει. Μην το παρατας
αυτό είναι μλκια που κάνετε..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Καταρχάς να πω ότι μου είπε να πάμε σε μια εκδήλωση κάτι φίλων του την Παρασκευή. Εγώ εντωμεταξύ την Παρασκευή είμαι καλεσμένη μεσημέρι βράδυ κ του είπα όχι. Εξάλλου δεν ξέρω τους φίλους του και δεν ψηνόμουν. Α μετά μου είπε να πάμε για μπάνιο χαχαχα θυμήθηκα τον φίλο τις προάλλες. Το έχω αφήσει φλου. Κ επίσης με πήρε τηλ να μου πει κάτι αστείο για το οποίο συζητούσαμε
Αν δεν σε ηξερα, θα νομιζα οτι τρολαρεις.
Σου ζηταει να πατε σε εκδηλωση φιλων, να σε παρουσιασει δηλαδη και σε φιλους.
Σου ειπε να πατε για μπανιο.
Σε πηρε τηλεφωνο για ασημαντη αφορμη, απλα για να σε ακουσει.

Αλλά εσυ ακομη αμφιβαλλεις αν σε θελει.
Γιατι?

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αλεξ υπαρχει πιθανοτητα να ισχυει αυτο που γραφει.

Το να περνας καλα με εναν ανθρωπο και να λαμβανεις θετικη ενεργεια απο αυτον, ειναι πιο σημαντικο απο το ερωτικο κομματι.

Εαν οντως περναει καλα ο ανθρωπος, γιατι να μη βγει και τριτη.

Απλα ειναι πολυ σπανιο αυτο και δεν το εχουμε συνηθισει και για αυτο εχουμε περιοριστει μονο στο ερωτικο κομματι.

Αυτο που μας λειπει ομως δεν ειναι το σεξ, το να περναμε καλα μας λειπει, να κανουμε καλη παρεα.

Ειμαστε αναμεσα σε χιλιαδες αλλα ειμαστε μονοι μας. Δεν υπαρχει ουσιαστικη επικοινωνια και ζουμε την εποχη της επικοινωνιας.

:hi:
α ναι παίζει αυτό πάντως γιατί γελάει συνέχεια με αυτά που λέω κ παραείναι άνετος

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146

Το να θελει να σε πατε σε φιλους του, ειτε ειναι ανασφαλης και ζητα την αποδοχη-γνωμη τους πριν κανει την επιλογη του (μακρυα απο τετοιους ανθρωπους) ειτε απλα θελει να μοιραστει μαζι σου την ολη φαση κατι που ειναι ομορφο οτι σε βαζει σταδιακα στη ζωη του και θελει να ειστε για ακομα μια φορα μαζι.

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αν δεν σε ηξερα, θα νομιζα οτι τρολαρεις.
Σου ζηταει να πατε σε εκδηλωση φιλων, να σε παρουσιασει δηλαδη και σε φιλους.
Σου ειπε να πατε για μπανιο.
Σε πηρε τηλεφωνο για ασημαντη αφορμη, απλα για να σε ακουσει.

Αλλά εσυ ακομη αμφιβαλλεις αν σε θελει.
Γιατι?
γιατί μήπως είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και κάπως πρέπει να το δείξει;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Σε λιγο θα εμφανισθεί κανενα αλλο θρεντ με τιτλο "την θελω αλλά εκεινη αδιαφορει" όπου καποιος θα γραφει οτι βγηκε με καποια δευτερο ραντεβου αλλά εκεινη ειναι αρνητικη, της ειπε να την γνωρισει στους φιλους του και αρνηθηκε, της ειπε να πανε για μπανιο αλλά το αφησε φλου, την πηρε τηλεφωνο χωρις προφανη αιτία για να την ακουσει αλλά εκεινη μαλλον τον ετοιμαζει για σουτ.

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Το να θελει να σε πατε σε φιλους του, ειτε ειναι ανασφαλης και ζητα την αποδοχη-γνωμη τους πριν κανει την επιλογη του (μακρυα απο τετοιους ανθρωπους) ειτε απλα θελει να μοιραστει μαζι σου την ολη φαση κατι που ειναι ομορφο οτι σε βαζει σταδιακα στη ζωη του και θελει να ειστε για ακομα μια φορα μαζι.
θεωρεί ότι θα βαρεθεί εκεί λέει ενώ μαζί μου θα περάσει πολύ καλά.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.086
Πόντοι
2.606
Σε λιγο θα εμφανισθεί κανενα αλλο θρεντ με τιτλο "την θελω αλλά εκεινη αδιαφορει" όπου καποιος θα γραφει οτι βγηκε με καποια δευτερο ραντεβου αλλά εκεινη ειναι αρνητικη, της ειπε να την γνωρισει στους φιλους του και αρνηθηκε, της ειπε να πανε για μπανιο αλλά το αφησε φλου, την πηρε τηλεφωνο χωρις προφανη αιτία για να την ακουσει αλλά εκεινη μαλλον τον ετοιμαζει για σουτ.

:2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
γιατί μήπως είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και κάπως πρέπει να το δείξει;
Μα τι αλλο να κάνει ρε Ερη? Να σου πει θελω σεξ? Να σου πει θελω σχεση? Να σε φιλησει εκει που δεν το περιμενεις? Τι? Τι θα ηθελες να κάνει που δεν εχει κάνει?

Να υποθεσω οτι το να κάνεις εσυ την πρωτη κινηση δεν παιζει ε?

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.170
Πόντοι
10.411
Λές να είναι χρήστης online??  :2funny:  :new_shocked:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
αυτό είναι μλκια που κάνετε..

Οποιος εχει επιτυχια στις γυναικες, δεν θα το πει χυμα σε μια γυναικα με το καλησπερα.

Θα φροντισει να το μαθεις με χ τροπο χωρις να στο πει.

Συνηθως, το καταλαβαινεις και μονη σου απο τα ματια του, απο το τροπο που κινειται γενικα και απο την ανεση που εχει στο να ξεπερνα τα οσα του βαζεις μπροστα του ως γυναικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom