erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
άσε μας ρε μπραμπ στο πόνο μαςπου πας και τα βρίσκεις αυτά τα κυριζια ήθελα να ήξερα
άσε μας ρε μπραμπ στο πόνο μαςπου πας και τα βρίσκεις αυτά τα κυριζια ήθελα να ήξερα
που πας και τα βρίσκεις αυτά τα κυριζια ήθελα να ήξεραΔεύτερο ραντεβού για μπυριτσα συζήτηση συζήτηση και συζήτηση. Θα φάει σουτ να ξέρετε
περίμενες η αλήθεια είναι να κάνει κίνηση να πετάξει παπαρι έξω αλλά δεν...άσε μας ρε μπραμπ στο πόνο μας
άσε μας ρε μπραμπ στο πόνο μας
Το βλέμμα του όταν πέφτει πάνω σου πως είναι?Νοιώθεις καθόλου να σε ''γδύνει'' ή απλά ένα τυπικό βλέμμα συνομιλητή?Δεύτερο ραντεβού για μπυριτσα συζήτηση συζήτηση και συζήτηση. Θα φάει σουτ να ξέρετε
βλέπω να με γδυνειΤο βλέμμα του όταν πέφτει πάνω σου πως είναι?Νοιώθεις καθόλου να σε ''γδύνει'' ή απλά ένα τυπικό βλέμμα συνομιλητή?
όχι μια χαρά ήταν αλλά φιλική πως να το πωτόσο βαρετή ήταν η συζήτηση??
Δεύτερο ραντεβού για μπυριτσα συζήτηση συζήτηση και συζήτηση. Θα φάει σουτ να ξέρετε
μας υποχρεώσες
Τότε κρατάει μια πισινή για καλό και για κακό και περιμένει κίνηση από εσένα erinal για να πάρει μπρος,έτσι το βλέπωβλέπω να με γδυνει
άσε ρε εσύ μέγα γαμια που θες κ παρακάλιαΕυτυχως που το ειπες και ημουν ετοιμος να κανω κινηση.
Εγω οταν βγαινω με μπαζα παντως κυριως συζητηση προσπαθω να κανω και αντε να τους πεταξω κανα ''παμε να σου δωσω μια πιπα'' αμα δεν κανουν κινηση ως καποια ωρα και ειμαι αχυστος.
Εν ολιγοις αμα δεν ζητησουν την ψωλη δεν θα την χαρουνε ετσι στο τζαμπα κι ας μη γαμησω.
άσε ρε εσύ μέγα γαμια που θες κ παρακάλιαΕυτυχως που το ειπες και ημουν ετοιμος να κανω κινηση.
Εγω οταν βγαινω με μπαζα παντως κυριως συζητηση προσπαθω να κανω και αντε να τους πεταξω κανα ''παμε να σου δωσω μια πιπα'' αμα δεν κανουν κινηση ως καποια ωρα και ειμαι αχυστος.
Εν ολιγοις αμα δεν ζητησουν την ψωλη δεν θα την χαρουνε ετσι στο τζαμπα κι ας μη γαμησω.
φοβάται δήλαδη.. ΔέσαμεΤότε κρατάει μια πισινή για καλό και για κακό και περιμένει κίνηση από εσένα erinal για να πάρει μπρος,έτσι το βλέπω
άσε ρε εσύ μέγα γαμια που θες κ παρακάλια
εσύ δηλαδή θα έβγαινες δύο ραντεβού με κάποια που δεν σου άρεσε;Νταξει είναι και πολλά τα κιλά δεν μπαίνεις κάτω απ' τη μπάρα με την μία για αρασέ![]()
φοβάται δήλαδη.. Δέσαμε
παρακάλια δεν θέλω ούτε ξέρω πως είναι τα μούτρα σου. Εγώ μια χαρά μούτρα έχω πάντωςΑπο το να θες παρακαλια εσυ μονο και μονο επειδη εχεις μουνι,ε πιο λογικο να θελω κι εγω που δεν ειμαι σαν και τα μουτρα σου.
Γιατί μου αρέσει ρε ερειζερ