Νέα

Τι μέρος θα επιλέγατε για πρώτο ραντεβού ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σε ποιον να κάτσω

• Στον τύπο με το εξοχικό

Ψήφοι: 2 3,2%
  • Στον βλακα όμορφο

• Στους δύο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σε κανένα

• Σε μένα

Ψήφοι: 5 7,9%
  • Άσε μας κουκλίτσα μου

Ψήφοι: 10 15,9%
  • Δεν πας να πνιγείς

Ψήφοι: 3 4,8%
  • Δεν θα σου κάτσει κάνεις

Ψήφοι: 4 6,3%
  • Πήγαινε για ψάρεμα

Ψήφοι: 1 1,6%
  • Είσαι ηλιθια δρν ξέρεις να αλλάζεις ψηφοφορία

Ψήφοι: 4 6,3%
  • Έχει κι άλλες επιλογές;

Ψήφοι: 1 1,6%
  • Κι άλλες;! Έλεος

• Μας τα επριξες

Ψήφοι: 9 14,3%
  • Τι μέρα έχουμε

• Παρτουζα

Ψήφοι: 7 11,1%
  • Λακομπα μόνο

Ψήφοι: 8 12,7%
  • Άλλο

Ψήφοι: 5 7,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    63

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
:wink: :wink:

.Το γαμησατε το τοπικ..
Αλλά λέει ο τίτλος...

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κυριακή σήμερα, ας πω και εγώ τις βιωματικές εμπειρίες μου.
Το μέρος που θα πρέπει να πάει κάποιος για πρώτο ραντεβού συνεπάγετε τι είδους ραντεβού θα είναι και τι προσδοκίες θα έχει μετα το ραντεβού και γενικά με την κοπέλα,
αν βγαίνεις με κάποια η οποία θέλεις να κάνει σχέση σοβαρή, χαλαρή και όπου καταλήξει θα πρέπει να την πας σε μέρος όπου μπορείς να στηρίξεις οικονομικά,
θέλω να πω ότι μην την πας σε ένα ακριβό εστιατόριο ή για ποτό και αυτό είναι μόνο για το πρώτο άντε δεύτερο και βαριά τρίτο ραντεβού,
διότι της δημιουργείς ψεύτικες προσδοκίες όπου μετά που δεν μπορείς να το υποστηρίξεις αυτό το στυλ όλες οι κοπέλες στραβώνουν άσχημα στο πουν ή δεν στο πουν.
Αν παρόλα αυτά την πας σε ένα ακριβο εστιατόριο θα πρέπει να μην κοιτάς τις τιμές στον κατάλογο και να είσαι άνετος με ότι διαλέξετε και όχι τσιγκούνης.
Πάντα μα πάντα παίρνουμε μπουκάλι κρασί ακόμα και αν είναι να μην πιούμε εμείς επειδή οδηγάμε.
Καλύτερα όμως να πάτε σε ένα χώρο που σε ξέρουν οι σερβιτόροι και είσαι άνετος παρά σε ένα μαγαζί απλα για να εντυπωσιάσεις.
Ωραία μαγαζιά που μπορείτε να πάτε και να δείξετε elegant είναι Διόνυσος, Σπονδή. hytra, matsuhisa και βέβαια πολλά άλλα.
Το ίδιο ισχύει για club, μπουζούκια. κτλ.
Αν το πρώτο ραντεβού είναι για πήδημα ή οι προσδοκίες είναι να πηδήξετε τότε υπάρχουν ένα σωρό ωραία ξενοδοχεία εκτός τα κλασσικά ημιδιαμονής που έχουν και εστιατόρια και ωραίες
βεράντες για ποτάκι με θέα και μετά να πάτε στο δωμάτιο.
Επίσης μπορείτε να πάτε σε διάφορα clubakia τα οποία αφου εκεί διασκεδάσετε και έρθετε πιο κοντά τότε μπορεί να καταντήσετε και να πάτε στο πήδημα.
Να θυμάστε ότι σε ένα ορθάδικο μπορεί να έρθεις περισσότερο ποιο κοντά με μια κοπέλα λόγο της φυσικής επαφής, σε ένα καλό εστιατόριο δεν θα έρθεις κοντά
σωματικά και ίσως ερωτικά αλλά είναι το μέρος που είναι χαλαρό και παίζει με τις αισθήσεις, εκεί μπορεί να της γαμίσεις το μυαλό πολύ πριν το σώμα (είναι και το πιο βασικό ίδιος για αγαπούληδες ή αν προσδοκάτε σχέση.)

Ραντεβού στην φύση και στην εξοχή ή πάμε να δούμε το Ναο του Ποσειδώνα στο Σούνιο δεν προτείνονται για πρώτο ραντεβού, διότι πέρα της ταλαιπωρίας να φτάσεις και να μην έχεις καθαρό χρόνο
σωστής επικοινωνίας με την κοπέλα στο τέλος θα σε πούνε και τσιγκούνη.
ας με πάει κάποιος στο Σούνιο κι ας χάσει τον πολύτιμο χρόνο σωστής επικοινωνίας είναι τόσο ωραία
Erinal ο κωλος της φωτο ειναι δικος σου;

Σιγά μην είναι δικός της

:tooth:
δεν είναι ο δικός μου είναι ακόμα πιο ωραίος

'Ασχετο...

Ο σύζυγος, τι κάνει;

Έχουμε μήνες να τον δούμε. :)
είναι διακοπές

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.606
Πόντοι
25.467
Το μέρος που θα πρέπει να πάει κάποιος για πρώτο ραντεβού συνεπάγετε τι είδους ραντεβού θα είναι και τι προσδοκίες θα έχει μετα το ραντεβού και γενικά με την κοπέλα,
αν βγαίνεις με κάποια η οποία θέλεις να κάνει σχέση σοβαρή, χαλαρή και όπου καταλήξει θα πρέπει να την πας σε μέρος όπου μπορείς να στηρίξεις οικονομικά,
θέλω να πω ότι μην την πας σε ένα ακριβό εστιατόριο ή για ποτό και αυτό είναι μόνο για το πρώτο άντε δεύτερο και βαριά τρίτο ραντεβού,
διότι της δημιουργείς ψεύτικες προσδοκίες όπου μετά που δεν μπορείς να το υποστηρίξεις αυτό το στυλ όλες οι κοπέλες στραβώνουν άσχημα στο πουν ή δεν στο πουν.
Αν παρόλα αυτά την πας σε ένα ακριβο εστιατόριο θα πρέπει να μην κοιτάς τις τιμές στον κατάλογο και να είσαι άνετος με ότι διαλέξετε και όχι τσιγκούνης.
Πάντα μα πάντα παίρνουμε μπουκάλι κρασί ακόμα και αν είναι να μην πιούμε εμείς επειδή οδηγάμε.
Καλύτερα όμως να πάτε σε ένα χώρο που σε ξέρουν οι σερβιτόροι και είσαι άνετος παρά σε ένα μαγαζί απλα για να εντυπωσιάσεις.
Ωραία μαγαζιά που μπορείτε να πάτε και να δείξετε elegant είναι Διόνυσος, Σπονδή. hytra, matsuhisa και βέβαια πολλά άλλα.
Αν το πρώτο ραντεβού είναι για πήδημα ή οι προσδοκίες είναι να πηδήξετε τότε υπάρχουν ένα σωρό ωραία ξενοδοχεία εκτός τα κλασσικά ημιδιαμονής που έχουν και εστιατόρια και ωραίες
Επίσης μπορείτε να πάτε σε διάφορα clubakia τα οποία αφου εκεί διασκεδάσετε και έρθετε πιο κοντά τότε μπορεί να καταντήσετε και να πάτε στο πήδημα.
Να θυμάστε ότι σε ένα ορθάδικο μπορεί να έρθεις περισσότερο ποιο κοντά με μια κοπέλα λόγο της φυσικής επαφής, σε ένα καλό εστιατόριο δεν θα έρθεις κοντά
σωματικά και ίσως ερωτικά αλλά είναι το μέρος που είναι χαλαρό και παίζει με τις αισθήσεις, εκεί μπορεί να της γαμίσεις το μυαλό πολύ πριν το σώμα (είναι και το πιο βασικό ίδιος για αγαπούληδες ή αν προσδοκάτε σχέση.)

Ραντεβού στην φύση και στην εξοχή ή πάμε να δούμε το Ναο του Ποσειδώνα στο Σούνιο δεν προτείνονται για πρώτο ραντεβού, διότι πέρα της ταλαιπωρίας να φτάσεις και να μην έχεις καθαρό χρόνο
ας με πάει κάποιος στο Σούνιο κι ας χάσει τον πολύτιμο χρόνο σωστής επικοινωνίας είναι τόσο ωραία
όχι γλυκιέ μου
Κριμα....Θα σου ζηταγα να βρισκομασταν απο κοντα για καμια φαση. Τον ειδα και φτιαχτηκα.

Δεν χρειάζεται να βρεθείτε. Τον στέλνει και ντελίβερι. :)

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σιγά μην στείλω φώτο σε άγνωστους όσοι με ξέρουν την βλέπουν και όσοι θέλω την.. :sunglasses:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Θα την πήγαινα σε παλιό νταμάρι!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.606
Πόντοι
25.467

Σιγά μην είναι δικός της

:tooth:
δεν είναι ο δικός μου είναι ακόμα πιο ωραίος

'Ασχετο...

Ο σύζυγος, τι κάνει;

Έχουμε μήνες να τον δούμε. :)
είναι διακοπές

Μπάς και τον στείλατε αδιάβαστο κι αυτόν, για να καρπωθείτε την περιουσία του, και να την σπαταλήσετε με τεκνάκια; :)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Σιγά μην στείλω φώτο σε άγνωστους όσοι με ξέρουν την βλέπουν και όσοι θέλω την.. :sunglasses:
Καλα δεν εχει νοημα. Εγω με την κωλαρα της φωτο φτιαχτηκα και αυτη θελω να παρω.
Το πιο πιθανο ειναι οτι η εριναλ θα ναι καμια χοντρη που θελει απλα επιβεβαιωση.

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγώ άγιε μου; δεν ήμουν ποτέ τέτοια απλά εργάζονταν σκληρά στα χωράφια μας και τώρα πήγε διακοπές ο άνθρωπος

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μπουρδελιαρη σε κατανοώ είναι ωραίος κωλος. :)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.097
Πόντοι
2.606
Καλα δεν εχει νοημα. Εγω με την κωλαρα της φωτο φτιαχτηκα και αυτη θελω να παρω.
Το πιο πιθανο ειναι οτι η εριναλ θα ναι καμια χοντρη που θελει απλα επιβεβαιωση.
θα ορκιζόμουνα ότι εισαι ο Κάλφας

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.606
Πόντοι
25.467
Εγώ άγιε μου; δεν ήμουν ποτέ τέτοια απλά εργάζονταν σκληρά στα χωράφια μας και τώρα πήγε διακοπές ο άνθρωπος

Πάλι στην βίλα του τέως, στο Πορτο Χέλι πήγε; :)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267

Για να μην ακουστεί το φουρνέλο που θα χρησιμοποιούσατε για να σπάσει το πετρωμένο πουρί της μουνότρυπας; :confused:

Τι περίμενα να γράψει ο σαπιοραμολοκωλοεκπορθητής!

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγώ κ η κωλαρα μου χαιρετάμε τον μπραμπ :glasses:

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
σε παλιό νταμάρι;

Μπρουτάλ κατάσταση α λά Κούρκουλος! :wink:
γσμησια στα βράχια στα όρθια με κίνδυνο να γίνει δίπλα εμπορία ναρκωτικών όπλων σφαγή και να ανάβει ο κίνδυνος τα αίματα ; φτιάξε μας

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.097
Πόντοι
2.606
Την δίνεις μωρή στο κομπρεσέρ η το παίζεις δύσκολη;:confused:

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Πάλι στην βίλα του τέως, στο Πορτο Χέλι πήγε; :)
α δεν τον ρωτάω που πάει και τι κάνει κ με ποιους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom