Κυριακή σήμερα, ας πω και εγώ τις βιωματικές εμπειρίες μου.
Το μέρος που θα πρέπει να πάει κάποιος για πρώτο ραντεβού συνεπάγετε τι είδους ραντεβού θα είναι και τι προσδοκίες θα έχει μετα το ραντεβού και γενικά με την κοπέλα,
αν βγαίνεις με κάποια η οποία θέλεις να κάνει σχέση σοβαρή, χαλαρή και όπου καταλήξει θα πρέπει να την πας σε μέρος όπου μπορείς να στηρίξεις οικονομικά,
θέλω να πω ότι μην την πας σε ένα ακριβό εστιατόριο ή για ποτό και αυτό είναι μόνο για το πρώτο άντε δεύτερο και βαριά τρίτο ραντεβού,
διότι της δημιουργείς ψεύτικες προσδοκίες όπου μετά που δεν μπορείς να το υποστηρίξεις αυτό το στυλ όλες οι κοπέλες στραβώνουν άσχημα στο πουν ή δεν στο πουν.
Αν παρόλα αυτά την πας σε ένα ακριβο εστιατόριο θα πρέπει να μην κοιτάς τις τιμές στον κατάλογο και να είσαι άνετος με ότι διαλέξετε και όχι τσιγκούνης.
Πάντα μα πάντα παίρνουμε μπουκάλι κρασί ακόμα και αν είναι να μην πιούμε εμείς επειδή οδηγάμε.
Καλύτερα όμως να πάτε σε ένα χώρο που σε ξέρουν οι σερβιτόροι και είσαι άνετος παρά σε ένα μαγαζί απλα για να εντυπωσιάσεις.
Ωραία μαγαζιά που μπορείτε να πάτε και να δείξετε elegant είναι Διόνυσος, Σπονδή. hytra, matsuhisa και βέβαια πολλά άλλα.
Το ίδιο ισχύει για club, μπουζούκια. κτλ.
Αν το πρώτο ραντεβού είναι για πήδημα ή οι προσδοκίες είναι να πηδήξετε τότε υπάρχουν ένα σωρό ωραία ξενοδοχεία εκτός τα κλασσικά ημιδιαμονής που έχουν και εστιατόρια και ωραίες
βεράντες για ποτάκι με θέα και μετά να πάτε στο δωμάτιο.
Επίσης μπορείτε να πάτε σε διάφορα clubakia τα οποία αφου εκεί διασκεδάσετε και έρθετε πιο κοντά τότε μπορεί να καταντήσετε και να πάτε στο πήδημα.
Να θυμάστε ότι σε ένα ορθάδικο μπορεί να έρθεις περισσότερο ποιο κοντά με μια κοπέλα λόγο της φυσικής επαφής, σε ένα καλό εστιατόριο δεν θα έρθεις κοντά
σωματικά και ίσως ερωτικά αλλά είναι το μέρος που είναι χαλαρό και παίζει με τις αισθήσεις, εκεί μπορεί να της γαμίσεις το μυαλό πολύ πριν το σώμα (είναι και το πιο βασικό ίδιος για αγαπούληδες ή αν προσδοκάτε σχέση.)
Ραντεβού στην φύση και στην εξοχή ή πάμε να δούμε το Ναο του Ποσειδώνα στο Σούνιο δεν προτείνονται για πρώτο ραντεβού, διότι πέρα της ταλαιπωρίας να φτάσεις και να μην έχεις καθαρό χρόνο
σωστής επικοινωνίας με την κοπέλα στο τέλος θα σε πούνε και τσιγκούνη.