Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.197
- Πόντοι
- 2.606
Έχω να δω παπαρι τρεις ώρες λέτε να πάθω τίποτα γνώμη σας
Τι έχει πει ο γιατρός?
καραντινα 15 μερεςΈχω να δω παπαρι τρεις ώρες λέτε να πάθω τίποτα γνώμη σας
Τι έχει πει ο γιατρός?
Ισχύει...η αγάπη μου για τα βυζιά με αποτρέπει από το να δω βυζιά....πουτάνα ζωή!ποτε...ολο στα βυζια ειναι το μυαλο σουΕγώ πότε θα γίνω μέσος χρήστης του μπου να έχω το αμάξι που μου αξίζει επιτέλουςκαλό είναι κ το σμαρτ για εμάς στο ΚορδελιόΕγώ τύποι έχω ένα σμαρτ έχω καμιά ελπίδα να γαμήσω κανένα γκομενάκι?
Τι έχει πει ο γιατρός?
θα μεινεις παντα ιδανικος και αναξιος εραστης....Ισχύει...η αγάπη μου για τα βυζιά με αποτρέπει από το να δω βυζιά....πουτάνα ζωή!ποτε...ολο στα βυζια ειναι το μυαλο σουΕγώ πότε θα γίνω μέσος χρήστης του μπου να έχω το αμάξι που μου αξίζει επιτέλουςκαλό είναι κ το σμαρτ για εμάς στο ΚορδελιόΕγώ τύποι έχω ένα σμαρτ έχω καμιά ελπίδα να γαμήσω κανένα γκομενάκι?
Από όλα αυτά το μόνο που κατέχω είναι το παπάρι και από αυτό λοίπιυν 15 πόντοιΕγώ πότε θα γίνω μέσος χρήστης του μπου να έχω το αμάξι που μου αξίζει επιτέλουςκαλό είναι κ το σμαρτ για εμάς στο ΚορδελιόΕγώ τύποι έχω ένα σμαρτ έχω καμιά ελπίδα να γαμήσω κανένα γκομενάκι?
Όταν γίνετε 1,89μ. καστανό ξανθός, με πρασινα μάτια, κοιλιακούς φέτες και 25 ποντο παπάρι.
Από όλα αυτά το μόνο που κατέχω είναι το παπάρι και από αυτό λοίπιυν 15 πόντοιΕγώ πότε θα γίνω μέσος χρήστης του μπου να έχω το αμάξι που μου αξίζει επιτέλουςκαλό είναι κ το σμαρτ για εμάς στο ΚορδελιόΕγώ τύποι έχω ένα σμαρτ έχω καμιά ελπίδα να γαμήσω κανένα γκομενάκι?
Όταν γίνετε 1,89μ. καστανό ξανθός, με πρασινα μάτια, κοιλιακούς φέτες και 25 ποντο παπάρι.
θα βγει αλλο μπαρμπα....μπουμπουνα ενα ρωσικο εμβολιο για τον κοβιντΑπό όλα αυτά το μόνο που κατέχω είναι το παπάρι και από αυτό λοίπιυν 15 πόντοιΕγώ πότε θα γίνω μέσος χρήστης του μπου να έχω το αμάξι που μου αξίζει επιτέλουςκαλό είναι κ το σμαρτ για εμάς στο ΚορδελιόΕγώ τύποι έχω ένα σμαρτ έχω καμιά ελπίδα να γαμήσω κανένα γκομενάκι?
Πάλι καλά να λέτε. Γιατί το δικό μου, αφού ωρίμασε, σάπισε και έπεσε.
θα βγει αλλο μπαρμπα....μπουμπουνα ενα ρωσικο εμβολιο για τον κοβιντΑπό όλα αυτά το μόνο που κατέχω είναι το παπάρι και από αυτό λοίπιυν 15 πόντοιΕγώ πότε θα γίνω μέσος χρήστης του μπου να έχω το αμάξι που μου αξίζει επιτέλουςκαλό είναι κ το σμαρτ για εμάς στο ΚορδελιόΕγώ τύποι έχω ένα σμαρτ έχω καμιά ελπίδα να γαμήσω κανένα γκομενάκι?
Πάλι καλά να λέτε. Γιατί το δικό μου, αφού ωρίμασε, σάπισε και έπεσε.
Με την ερι ειμαστε φρεντς γουιθ μπενεφιτς ρε Γιωργο.
στο καλο ρε γιωργο και πλυνε της καποτες