erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
έρχεται μόνος του τι να τον κάνουμε αλλά του εξήγησα όμορφα ότι εδώ δεν περισσεύει πουτσα γιαυτονΕδω μαζεψατε τον κινουμενο θιασο;
έρχεται μόνος του τι να τον κάνουμε αλλά του εξήγησα όμορφα ότι εδώ δεν περισσεύει πουτσα γιαυτονΕδω μαζεψατε τον κινουμενο θιασο;
καλό είναι κ το σμαρτ για εμάς στο ΚορδελιόΕγώ τύποι έχω ένα σμαρτ έχω καμιά ελπίδα να γαμήσω κανένα γκομενάκι?
πηδιομαστε γιατι έχει μεγάλη πουτσα και είναι καλός γαμιας.Μαγεία !
Και ... εις ανώτερα !!!!!
Είμαισίγουρος.
Πηδιέστε ... όσο έχει ... ακριβό αυτοκίνητο !!!!!
σιγουράτζα δηλαδή !!!!!!!
τυπε ακου κανουμε μια συμφωνια? ο λακης κλαταρε ειναι ετοιμος για το απονενοημενο διαβημα θα ανεβει ενα ενα τα σκαλια στο ικριωμα και θα αυτοκτονησει ιντερνετικα κανοντας διαγραφη απο το μπου επειδη εγω δεν θελω να χασω το ζβερκο του το κοκκινο και θελω να τον περιφερω σαν την αρκουδα στα στενα και να του βαραω το ντεφι να χορευει ορθιος με το χαλκα στη μυτη λεω λοιπον να τον αφησουμε λιγο να ξεδιπλωσει το ταλεντο του στη μαλακια οπως μας υποσχεθηκε για αυριο και να τον ξαναπεριλαβουμε απο βδομαδαΕδω μαζεψατε τον κινουμενο θιασο;
Λάκη ποτε αντιλήφθηκες πρώτη φορα ότι γουστάρεις να τρως πουτσο;παιδιά .... μην ενοχλώ !
brabus67 ... μετά από 7500 posts που θα έχεις στείλει σε κάθε αζήτητο ναυάγιο του φόρουμ ....
μπορεί να με ξαναδείς !
μέχρι τη δευτέρα δηλαδή ...
στέλνεις 7500 posts/ναυάγιο σε ένα ΣΚ έτσι ;;;
οδηγώντας τη .... Μ4 πάντα !!!!!!!
φιρι φιρι το πας να αρχίσει να σου την πέφτει κ εσένα ο Λάκης. Αφού τον τρώει ο κωλος τουπηδιομαστε γιατι έχει μεγάλη πουτσα και είναι καλός γαμιας.Μαγεία !
Και ... εις ανώτερα !!!!!
Είμαισίγουρος.
Πηδιέστε ... όσο έχει ... ακριβό αυτοκίνητο !!!!!
σιγουράτζα δηλαδή !!!!!!!
Μεγαλύτερη από την δική μου;
Εγώ πότε θα γίνω μέσος χρήστης του μπου να έχω το αμάξι που μου αξίζει επιτέλουςκαλό είναι κ το σμαρτ για εμάς στο ΚορδελιόΕγώ τύποι έχω ένα σμαρτ έχω καμιά ελπίδα να γαμήσω κανένα γκομενάκι?
ποτε...ολο στα βυζια ειναι το μυαλο σουΕγώ πότε θα γίνω μέσος χρήστης του μπου να έχω το αμάξι που μου αξίζει επιτέλουςκαλό είναι κ το σμαρτ για εμάς στο ΚορδελιόΕγώ τύποι έχω ένα σμαρτ έχω καμιά ελπίδα να γαμήσω κανένα γκομενάκι?
Εγώ πότε θα γίνω μέσος χρήστης του μπου να έχω το αμάξι που μου αξίζει επιτέλουςκαλό είναι κ το σμαρτ για εμάς στο ΚορδελιόΕγώ τύποι έχω ένα σμαρτ έχω καμιά ελπίδα να γαμήσω κανένα γκομενάκι?
ε όταν μεγαλώσειςΕγώ πότε θα γίνω μέσος χρήστης του μπου να έχω το αμάξι που μου αξίζει επιτέλουςκαλό είναι κ το σμαρτ για εμάς στο ΚορδελιόΕγώ τύποι έχω ένα σμαρτ έχω καμιά ελπίδα να γαμήσω κανένα γκομενάκι?
τυπε ακου κανουμε μια συμφωνια? ο λακης κλαταρε ειναι ετοιμος για το απονενοημενο διαβημα θα ανεβει ενα ενα τα σκαλια στο ικριωμα και θα αυτοκτονησει ιντερνετικα κανοντας διαγραφη απο το μπου επειδη εγω δεν θελω να χασω το ζβερκο του το κοκκινο και θελω να τον περιφερω σαν την αρκουδα στα στενα και να του βαραω το ντεφι να χορευει ορθιος με το χαλκα στη μυτη λεω λοιπον να τον αφησουμε λιγο να ξεδιπλωσει το ταλεντο του στη μαλακια οπως μας υποσχεθηκε για αυριο και να τον ξαναπεριλαβουμε απο βδομαδαΕδω μαζεψατε τον κινουμενο θιασο;
ο λακης φλοκια ρε μπρο??? τα υστερα του κοσμουέρχεται μόνος του τι να τον κάνουμε αλλά του εξήγησα όμορφα ότι εδώ δεν περισσεύει πουτσα γιαυτονΕδω μαζεψατε τον κινουμενο θιασο;
Δεν εχει αναγκη αυτος, ακομα σκουπιζει φλοκια.
Ήθελα σήμερα να πάω για μπάνιο ρε γμτ αλλά γαμηθηκε ο Δίας κ κάθομαι κ ασχολούμαι με το Λάκη ρε φίλε
ο λακης φλοκια ρε μπρο??? τα υστερα του κοσμουέρχεται μόνος του τι να τον κάνουμε αλλά του εξήγησα όμορφα ότι εδώ δεν περισσεύει πουτσα γιαυτονΕδω μαζεψατε τον κινουμενο θιασο;
Δεν εχει αναγκη αυτος, ακομα σκουπιζει φλοκια.