erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ρε μπραμπ εγώ σου λέω ότι είμαι ερωτευμένη κ εσύ το ξεφτιλιζεις;πίπα με προφυλακτικό δεν δίνω να ξέρεις πιες φαντα με ανθρακικό
ρε μπραμπ εγώ σου λέω ότι είμαι ερωτευμένη κ εσύ το ξεφτιλιζεις;πίπα με προφυλακτικό δεν δίνω να ξέρεις πιες φαντα με ανθρακικό
τι είναι αυτόΝαι. Έχει μία παράξενη, βουβή μυρωδιά που την απολαμβάνεις και την σιχαίνεσαι ταυτόχρονα. Κάτι τέτοιες εσάνς έφτιαξαν στην Byredo και έγιναν ζάμπλουτοι
πίπα με προφυλακτικό δεν δίνω να ξέρεις πιες φαντα με ανθρακικό
τι να κάνω δηλαδή να στείλω Ντικ πικ ;ρε μπραμπ εγώ σου λέω ότι είμαι ερωτευμένη κ εσύ το ξεφτιλιζεις;
πάω να κοιμηθώ. Πήρα την απάντηση μου.τι να κάνω δηλαδή να στείλω Ντικ πικ ;
τι είναι αυτό
δεν παω καθολου καλα..
τσακωνομαι σε θρεντ που τσακωνεται ο λακης με τον δημητρακη :S
παλι κωδικο κινητηρα λεει ο βλακαςΠες ότι με πετσόκοψες !!!!!
Αναφέρθηκα σε bmw 325 e30 του 1989
KAI BΓΗΚΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ Η 325 του 1989
ΕΙΧΕ ΚΩΔΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ Μ40 !!!!!!!!!
Οπότε έπρεπε να πω Ε30/Μ40 !!!!!!!!
Πως με πετσόκοψες έτσι ρε πούστη!!!!!!!!!
ρε μπραμπ εγώ σου λέω ότι είμαι ερωτευμένη κ εσύ το ξεφτιλιζεις;
για ποιους λες?πρωι πρωι τερλεγκα ουτε καφε δεν εχω πιει; τι να κανω απο εσενα ολα τα δεχομαι :-*
καλημεραααααααααααααααααααααααα σε ολο το κοσμο σε εχθρους φιλους και αδιαφορους καμποσους
εσενα μωρο μου πανω απο ολουςγια ποιους λες?
για τους αδιαφορους καμποσους λεω η εννοας εμενα?εσενα μωρο μου πανω απο ολους
εσενα σε εχω κορωνα στο κεφαλι μουγια τους αδιαφορους καμποσους λεω η εννοας εμενα?
κανονισε μην γινω απο κορωνα κερατοεσενα σε εχω κορωνα στο κεφαλι μου
καλε εμενα δεν μου καθεται κανενας ουτε εσυ ..τι ανησυχεις αααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχακανονισε μην γινω απο κορωνα κερατο
καλε εμενα δεν μου καθεται κανενας ουτε εσυ ..τι ανησυχεις αααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχα
[/quoteο ντικπικης νομιζω θα βγαλει τα καστανα απο τη φωτιακαλε εμενα δεν μου καθεται κανενας ουτε εσυ ..τι ανησυχεις αααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχα