erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
εσύ θα με σκέφτεσαι καθόλου; θα μου αφιερώνεις τραγούδια; δώσε μου έστω μια ελπίδα:Sείμαι ο πουστης γόης![]()
εσύ θα με σκέφτεσαι καθόλου; θα μου αφιερώνεις τραγούδια; δώσε μου έστω μια ελπίδα:Sείμαι ο πουστης γόης![]()
να πούμε λες ταρίφα πίσω από τη λαχαναγορά ;;;;;
μας κάνει ;;;
κατουράνε ταρίφες εκεί ......
είμαι ερωτευμένη άσε με ήσυχη λέμεΈχεις ακούσει για μεσόκοπες, που έχουν να το δουλέψουν χρόνια και κάνουν αναγκαστικά επέμβαση
για να το ξεβουλώσουν ;;;;;; Δεν ανοίγει με τίποτε .
Κοίτα να αρπάξεις ό,τι να'ναι
και άσε τα συναισθήματα.
ψαθινο καπελο,ιδρωτα στο στερνο να κυλαει απ την 18κ καδενα..Χωματουργός, με πλάτη στην τσάπα, σε καθάρισμα μπάζων. Για να υπάρχει και υπονοούμενο.![]()
λυσσαξανε με την ηλικία μου ρε φίλε έχω πει χιλιάδες φορές ότι είμαι 38. Εντωμεταξύ από ποτε σας νοιάζει η ηλικία; τι κόλλημα τρώτε;Erinal είσαι πάνω από 50 ετών;
Χωματουργός, με πλάτη στην τσάπα, σε καθάρισμα μπάζων. Για να υπάρχει και υπονοούμενο.![]()
κοίτα να δεις που ήμουνα ζεν πρεμιες και δεν το γνώριζαεσύ θα με σκέφτεσαι καθόλου; θα μου αφιερώνεις τραγούδια; δώσε μου έστω μια ελπίδα
λυσσαξανε με την ηλικία μου ρε φίλε έχω πει χιλιάδες φορές ότι είμαι 38. Εντωμεταξύ από ποτε σας νοιάζει η ηλικία; τι κόλλημα τρώτε;
:-*κοίτα να δεις που ήμουνα ζεν πρεμιες και δεν το γνώριζα![]()
για ξηγησουΗλικιακό
για ξηγησου
ότι του φανεί του λωλοστεφανηΑς το αφήσουμε ανεξήγητο
ότι του φανεί του λωλοστεφανη
φίλε αν το κάνω θα με ερωτευθεί ο μπραμπ; αυτό είναι το ζητούμενοΆσχετο: Σου προτείνω να φτιάξεις ένα νήμα με το ονομά σου, έχεις γίνει ισχυρό brandname εδώ. Ένα νήμα "Erinal"
γιατί παρότι ξέρεις ότι δεν ενδιαφέρομαι εσύ με ρώτησες κ το χάλασες ήδη.Αφού δεν ενδιαφέρεσαι, γιατί να χαλάω το διαδικτυακό σάλιο μου;
φίλε αν το κάνω θα με ερωτευθεί ο μπραμπ; αυτό είναι το ζητούμενο
γιατί παρότι ξέρεις ότι δεν ενδιαφέρομαι εσύ με ρώτησες κ το χάλασες ήδη.
ο μπραμπ δεν είναι σαν όλους τους άντρεςΝαι. Στους άντρες αρέσει να έχουν διάσημες γκόμενες με δικά τους νήματα