Νέα

Τι μέρος θα επιλέγατε για πρώτο ραντεβού ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σε ποιον να κάτσω

• Στον τύπο με το εξοχικό

Ψήφοι: 2 3,2%
  • Στον βλακα όμορφο

• Στους δύο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σε κανένα

• Σε μένα

Ψήφοι: 5 7,9%
  • Άσε μας κουκλίτσα μου

Ψήφοι: 10 15,9%
  • Δεν πας να πνιγείς

Ψήφοι: 3 4,8%
  • Δεν θα σου κάτσει κάνεις

Ψήφοι: 4 6,3%
  • Πήγαινε για ψάρεμα

Ψήφοι: 1 1,6%
  • Είσαι ηλιθια δρν ξέρεις να αλλάζεις ψηφοφορία

Ψήφοι: 4 6,3%
  • Έχει κι άλλες επιλογές;

Ψήφοι: 1 1,6%
  • Κι άλλες;! Έλεος

• Μας τα επριξες

Ψήφοι: 9 14,3%
  • Τι μέρα έχουμε

• Παρτουζα

Ψήφοι: 7 11,1%
  • Λακομπα μόνο

Ψήφοι: 8 12,7%
  • Άλλο

Ψήφοι: 5 7,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    63
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
τι έγινε Ποπόφ ρώτησες αν εδώ δεχόμαστε όλα τα νικ η αν γουστάρουμε από όλους πλακιτσα; γιατί όπως εσύ θέτεις όρια στο κοτετσι σου έτσι κάνουμε κ εμείς ίσως. Κ πιθανότατα να μην γουστάρουμε καθόλου όσους μας βάζουν όρια σε ένα νήμα που κάνουμε πλάκα στο μπουρδελα. Δεν ξέρω αν έγινα αντιληπτή

Με τόσους γεροτράγους μαζεμένους, μάλλον περισσότερο με μαντρί θα μοιάζει παρά με κοτέτσι. :woldman:

Anyway, μπαρδόν και δεν σκοπεύω να σας ξαναχαλάσω τη συζήτηση.  :hi:

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Με τόσους γεροτράγους μαζεμένους, μάλλον περισσότερο με μαντρί θα μοιάζει παρά με κοτέτσι. :woldman:

Anyway, μπαρδόν και δεν σκοπεύω να σας ξαναχαλάσω τη συζήτηση.  :hi:

δεν μας χαλάς τίποτα δεν θα σου δώσω τόση αξία. Μπορείς να γράφεις κ εδώ αν αντέχει η περδικουλα σου γιατί ξες εγώ δεν μασσαω τα λόγια μου και είμαι σκληρή σαν τη πουτσα του Γιώργου

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736

Anyway, μπαρδόν και δεν σκοπεύω να σας ξαναχαλάσω τη συζήτηση.  :hi:

τι έγινε Ποπόφ ρώτησες αν εδώ δεχόμαστε όλα τα νικ η αν γουστάρουμε από όλους πλακιτσα; γιατί όπως εσύ θέτεις όρια στο κοτετσι σου έτσι κάνουμε κ εμείς ίσως. Κ πιθανότατα να μην γουστάρουμε καθόλου όσους μας βάζουν όρια σε ένα νήμα που κάνουμε πλάκα στο μπουρδελα. Δεν ξέρω αν έγινα αντιληπτή

Ιστορικές στιγμές στο bou λίγο πριν την αισθητική και λειτουργική του ανανέωση...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
δεν μας χαλάς τίποτα δεν θα σου δώσω τόση αξία. Μπορείς να γράφεις κ εδώ αν αντέχει η περδικουλα σου γιατί ξες εγώ δεν μασσαω τα λόγια μου και είμαι σκληρή σαν τη πουτσα του Γιώργου

Εγω πάλι είμαι μαλακός σαν τα κρεμαστά νερουλά βυζιά της κ. Πίτσας. Οπότε μάλλον δεν έχω ελπίδα εδώ μέσα.... :embarrased:

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγω πάλι είμαι μαλακός σαν τα νερουλά βυζιά της κ. Πίτσας. Οπότε μάλλον δεν έχω ελπίδα εδώ μέσα.... :embarrased:
φυσικά εδώ δρν έχεις τα φιλαράκια σου να ανταλλάξετε απόψεις για τα γαμησια σας λογικό

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
φυσικά εδώ δρν έχεις τα φιλαράκια σου να ανταλλάξετε απόψεις για τα γαμησια σας λογικό

Τα μισά φιλαράκια μου όμως είναι ήδη εδώ! Ένα "Γιώργο!" να φωνάξω και θα γυρίσουν τα μισά κεφάλια!  :grin:

ΥΓ. Μακάρι πάντως να μας έκανε και κούκου!  :woldman: :priest:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.284
Πόντοι
606
Τα μισά φιλαράκια μου όμως είναι ήδη εδώ! Ένα "Γιώργο!" να φωνάξω και θα γυρίσουν τα μισά κεφάλια!  :grin:

ΥΓ. Μακάρι πάντως να μας έκανε και κούκου!  :woldman: :priest:
γιατι δεν της λες οτι η θεματολογια του σαη ειναι αι πουταναι και να παει στο κοσμοπολιταν?  :grin:

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εγώ φωνάζω Γιώργο κ ούτε τα κάτω ούτε τα πάνω. Γάμω την ατυχία μου

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
γιατι δεν της λες οτι η θεματολογια του σαη ειναι αι πουταναι και να παει στο κοσμοπολιταν?  :grin:
η θεματολογία του σαη είναι οι κόκκινες λάμπες. Και τα θέματα όπως είχε περίοδο της ζήτησα να τηνε γαΜησω αλλα αυτή δεν ήθελε μήπως τα έχει με το φούρναρη;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
γιατι δεν της λες οτι η θεματολογια του σαη ειναι αι πουταναι και να παει στο κοσμοπολιταν?  :grin:

Πες τα εσύ φίλε Γιώργο, που σε ακούει. Αν τα πώ εγώ θα με πεί προκατειλημμένο και μισογύνη.  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.588
Πόντοι
2.606
μπραμπ τελικά είμαι βαθιά ερωτευμένη μαζί σου και αυτό το καταλάβαινουν όλοι κ φεύγουν απογοητευμένοι
τέτοια ψεμματα δεν λένε ούτε οι σπονσορετες στο βαλκανιο άρχοντα την ώρα που ξεχύνεται στα σλαβικά μουνολιβαδα

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πες τα εσύ φίλε Γιώργο, που σε ακούει. Αν τα πώ εγώ θα με πεί προκατειλημμένο και μισογύνη.  :grin:
φαλλοκρατικο γουρούνι θα σε πω που είναι κλασσικό. Δεν θα ψάχνω εγώ νέες ορολογίες βραδιάτικο

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τέτοια ψεμματα δεν λένε ούτε οι σπονσορετες στο βαλκανιο άρχοντα την ώρα που ξεχύνεται στα σλαβικά μουνολιβαδα
σε θέλω σε ποθώ κ εσύ με διώχνεις μέχρι θρεντ άνοιξα για να σε προσεγγίσω κ συ μου έψαχνες γαμπρούς κ πως να με ξεφορτωθείς

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.284
Πόντοι
606
φαλλοκρατικο γουρούνι θα σε πω που είναι κλασσικό. Δεν θα ψάχνω εγώ νέες ορολογίες βραδιάτικο
σε λιγο θα λαβεις πληρωμενη απαντηση απο λακη.
τωρα ανεβαζει σε αλλο θρεντ φωτογραφιες απο το μπανιο του για να δειξει οτι ζει σε ενα χαι  :2funny:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Έχει υπάρξει πιο εμετικό πουστλέ θρεντ για ευνούχους,
που έχει να τους σηκωθεί και να γαμήσουν