papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 134
- Like
- 52.331
- Πόντοι
- 27.261
κουκου
Yaso kokla, ti kanis???
κουκου
κουκου
Καλησπέρα σας !!!
Frederiksborg Castle βόρεια της μαγευτικής και ρομαντικής Κοπεγχάγης από όπου και η φωτογραφία.
υπέροχο . Τα ταξίδια είναι απο τις καλύτερες επενδύσεις που μπορει κάποιος να κάνειΚαλησπέρα σας !!!
Frederiksborg Castle βόρεια της μαγευτικής και ρομαντικής Κοπεγχάγης από όπου και η φωτογραφία.
ολα τα εκτιμάω και ειδικά τους ευγενείς ανθρωπους που σεβονται. κάτι που στις μέρες μας ειναι σπανιοΗ μανδαμ δεν τα εκτιμαει αυτα, θελει σουβλακια, κοψιδια και βολτες στα λιανοκλαδια με τον μουτζουρη και τα αιγοπροβατα zusammen λεμε
μιλας σωστα μαγκιορικα και τσιφτικα...ολα τα εκτιμάω και ειδικά τους ευγενείς ανθρωπους που σεβονται. κάτι που στις μέρες μας ειναι σπανιο
και πασαλιμανιωτικα μην σου πω..μιλας σωστα μαγκιορικα και τσιφτικα...
θα σε παω στου αρτεμη οταν ερθεις...και πασαλιμανιωτικα μην σου πω..
οταν ερθω μανα μου θα ξεχυθω σαν εμετος στα νησια να κοιμαμαι ελαχιστα να πινω πινακολαδες να κανω μπανιο γυμνη να κλάψουνε μανουλες..θα σε παω στου αρτεμη οταν ερθεις...
γιουχουυυυυυοταν ερθω μανα μου θα ξεχυθω σαν εμετος στα νησια να κοιμαμαι ελαχιστα να πινω πινακολαδες να κανω μπανιο γυμνη να κλάψουνε μανουλες..
γιουχουυυυυυ
Τι ζέστη θεέ μου
αν δεν τον φάω εγώ στο νήμα σας δεν έρχομαι. Το έκανα τάμα στην Παναγία των Παρισίων. Σας ευχαριστώ όμως πολύ και με λυπεί το γεγονός ότι αποχωρειτε γιατί είχα μια ελπίδα ότι ίσως μου καθοσασταν. Τελευταίως όμως οποίος πάει να μου κάτσει φεύγει. Σας φιλώ κ ευχαριστώ για όλαΚυρία Erinal αποχωρώ και σας περιμένω στο νήμα των "παπούληδων και ...".
Να ξέρετε ότι θα ήταν μεγάλη μου χαρά και λαχτάρα να σας ξανασυναντήσω εκεί.
Είμαι σίγουρος ότι έχετε να προσφέρετε πολλά ακόμα με τη γνώση σας.
Χαρά μου και τιμή μου που σας γνώρισα.
αν δεν τον φάω εγώ στο νήμα σας δεν έρχομαι. Το έκανα τάμα στην Παναγία των Παρισίων. Σας ευχαριστώ όμως πολύ και με λυπεί το γεγονός ότι αποχωρειτε γιατί είχα μια ελπίδα ότι ίσως μου καθοσασταν. Τελευταίως όμως οποίος πάει να μου κάτσει φεύγει. Σας φιλώ κ ευχαριστώ για όλα
κατά την διάρκειαπριν καεί ή μετά?
τι έγινε Ποπόφ ρώτησες αν εδώ δεχόμαστε όλα τα νικ η αν γουστάρουμε από όλους πλακιτσα; γιατί όπως εσύ θέτεις όρια στο κοτετσι σου έτσι κάνουμε κ εμείς ίσως. Κ πιθανότατα να μην γουστάρουμε καθόλου όσους μας βάζουν όρια σε ένα νήμα που κάνουμε πλάκα στο μπουρδελα. Δεν ξέρω αν έγινα αντιληπτή
Γειά σου Έρη με τα ωραία σου!
επειδή λρω μλκιες εκατόν τόσες σελίδες δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει καπου κ η Έρι να τα λέμε κ αύτα.. Χαχαχα