erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ποιος απο ολους;μπορει να ηταν ο γιωργος :S :S :S :S
ποιος απο ολους;μπορει να ηταν ο γιωργος :S :S :S :S
κατσε ρε γιωργο μια ειδηση μετεφερα και με πηρατε απο τα μουτρα....ρε μαλακα γιωργο α γαμησου και συ τωρα κουβεντιαζουμε σοβαρα πραγματα
τρουμπ εσυ τι λες για ολα αυτακατσε ρε γιωργο μια ειδηση μετεφερα και με πηρατε απο τα μουτρα....
αγιε ουτε εσυ μας λες γνωμη αν μου βγει και αυτος σκαρτος θα μονασω στο μοναστηρι που γνωριστηκαμε αν θυμαστεBobcat με σφυρί έπρεπε να κλέψει, για να σπάσει το πετρωμένο πουρί.
θα τον μπιφτεκωσεις τον πιτσιρικα? και αν ναι που και ποτετρουμπ εσυ τι λες για ολα αυτα
τι ειναι το μπιφτεκωνω ;θα τον μπιφτεκωσεις τον πιτσιρικα? και αν ναι που και ποτε
εγω σε στηριζω
μελεταει λεμε τα δεδομενα ακομα....αν αρχισεις παλι με πεπονια ξυρισματα γαμπας επειδη δηθεν ειναι αθλητης κλπ....πολυ ανησυχωαγιε ουτε εσυ μας λες γνωμη αν μου βγει και αυτος σκαρτος θα μονασω στο μοναστηρι που γνωριστηκαμε αν θυμαστε
δεν σσου εχει πει ουτε ενας πιτσιρικας "ελα να σου ριξω ενα μπιφτεκι ρε μωρο?"τι ειναι το μπιφτεκωνω ;
υπερβαλεις ρε γιωργο...εγώ μια φορά είχα πει σε μια γκόμενα ότι θα την κάνω κεμπάμπ με τη πούτσα μ και οταν το ειδε ειπε οτι αυτο δε κανει ουτε για καναπεδακι σε οδοντογλυφίδα
πουτανα ζωη :'(
φοβαμαι οτι και αυτος ξυριζει γαμπα επισης να πω οτι οχι μπιφτεκωνω δεν μου εχει πειυπερβαλεις ρε γιωργο...
πολυ συντομα τρουμπ θα γυρναω με ιστιοπλοικα στα καταγαλανα νερα ιονιου και αιγαιου.. θα γινει φετος της κολασεως θα οριοθετησω αοζ θα θεωρηθω νεο ειδος θαλασσιας φωκιας θα καταρρίψω ολους τους αστικους μυθους περι γοργοναςωχ αμαν και τρις αλι.....
ποτε πας διακοπες?
αυτη υπερέβαλε νταξει δεν ειναι και θυριο αλλα 4μισι εκατοστα ειναι μια χαρα το λεει και ο ασκητηςυπερβαλεις ρε γιωργο...
εμενα μου αρκει απο το τιποτααυτη υπερέβαλε νταξει δεν ειναι και θυριο αλλα 4μισι εκατοστα ειναι μια χαρα το λεει και ο ασκητης
πολυ συντομα τρουμπ θα γυρναω με ιστιοπλοικα στα καταγαλανα νερα ιονιου και αιγαιου.. θα γινει φετος της κολασεως θα οριοθετησω αοζ θα θεωρηθω νεο ειδος θαλασσιας φωκιας θα καταρρίψω ολους τους αστικους μυθους περι γοργονας
ετσιιιιιιιιιιιι
ο μυθος για την γοργονα ειναι οτι δεν μπορεις να την φας ουτε να την γαμησεις?