troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.818
- Πόντοι
- 5.506
οταν λεμε μικροτερο τι εννουμε?εχω ενα αλλο περιστατικο το οποιο ειναι πολυ μικροτερο μου μου την πεφτει εχει γκομενα και μου εχει πει στα ισια να με πηδηξει να παω;
οταν λεμε μικροτερο τι εννουμε?εχω ενα αλλο περιστατικο το οποιο ειναι πολυ μικροτερο μου μου την πεφτει εχει γκομενα και μου εχει πει στα ισια να με πηδηξει να παω;
σου γαμησωγεια σου και εσενα γιωργο....
αν σου ειπε ο ιδιος οτι εχει γκομενα να πας ειναι αντρας μπορει να μην φας πεπονια αλλα πουτσο θα φαςεχω ενα αλλο περιστατικο το οποιο ειναι πολυ μικροτερο μου μου την πεφτει εχει γκομενα και μου εχει πει στα ισια να με πηδηξει να παω;
σου γαμησω
δεκα ετη συναπτα..οταν λεμε μικροτερο τι εννουμε?
θα τον ξεζουμισωαν σου ειπε ο ιδιος οτι εχει γκομενα να πας ειναι αντρας μπορει να μην φας πεπονια αλλα πουτσο θα φας
τι εγινε επεσε η μασελίτσα;
10 ποντους μικροτερο να μην ειναι και ολα καλα...δεκα ετη συναπτα..
οχι πιπιλιες γρατζουνιες αρωματα και λοιπες μαλακιες αυτα τα κανουν τα φροκαλα εσυ θα πας για ενα καλο ξηγημενο πουτσο και μονοθα τον ξεζουμισω
με μαλωνεις εσυ με μαλωνει ο αγιος...μπουρδελο μου την κανατε την ψυχολογια επειδη ειπα τον γιωργο προκοπητι εγινε επεσε η μασελίτσα;
μου εχει στειλει ντικ πικ τον εχει χονδρο και νορμαλ θα καει το πελεκουδι10 ποντους μικροτερο να μην ειναι και ολα καλα...
ποιος θα το πιστευε ρε γιωργο οτι θα μαστε τοσοι πολλοι γιωργηδες στο ιδιο θρεντ ρε φιλε πολυ κουφοΚαλησπέρα Γιώργηδες και Γεωργίες...
Όχι σκουπίδια-Όχι πλαστικά σε Θάλασσες και Ακτέςοχι πιπιλιες γρατζουνιες αρωματα και λοιπες μαλακιες αυτα τα κανουν τα φροκαλα εσυ θα πας για ενα καλο ξηγημενο πουτσο και μονο
ποιος θα το πιστευε ρε γιωργο οτι θα μαστε τοσοι πολλοι γιωργηδες στο ιδιο θρεντ ρε φιλε πολυ κουφο
πιπιλιες και γρατζουνιες δεν κανω ετσι κι αλλιως μπραμπ χεσε με. αρωματα χιλια συγνωμη αλλα ευωδιαζω σαν αγια οποτε αυτο δεν γινεται που λες να παει να πλυνει τα σεντονια του δεν θα κατσω να ασχοληθω κιολας. εξαλλου με καλει σπιτι τουοχι πιπιλιες γρατζουνιες αρωματα και λοιπες μαλακιες αυτα τα κανουν τα φροκαλα εσυ θα πας για ενα καλο ξηγημενο πουτσο και μονο
καλου κακου παρε λιγο παρθενο ελαιολαδο να γρασσαρεις ροδελαμου εχει στειλει ντικ πικ τον εχει χονδρο και νορμαλ θα καει το πελεκουδι
ειχε βαλει διπλα εσπρεσο εφημεριδα με σημερινη ημερομηνια μηπως ειναι μουφα η ντικ πικ?μου εχει στειλει ντικ πικ τον εχει χονδρο και νορμαλ θα καει το πελεκουδι
ενα πουτσο ειπαμε δεν θα κανουμε και θγκωλικον ερωτακαλου κακου παρε λιγο παρθενο ελαιολαδο να γρασσαρεις ροδελα
θα του ζητησω να την δω λαιβ πριν μην αγχωνεσαιειχε βαλει διπλα εσπρεσο εφημεριδα με σημερινη ημερομηνια μηπως ειναι μουφα η ντικ πικ?