Νέα

«Τί λέει μέσα, αξίζει;» Σπασαρχίδικη ερώτηση -να μπείτε να δείτε μόνοι σας ρε κοπρίτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AnaLogistis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.714
Πόντοι
9.297
Εγώ πάντα απαντάω, δεν "ξέρω φίλε δες μόνος σου" , "εμένα μου άρεσε" κλπ.
Εγώ θα σας πω αν σας αρέσει κάποια ρε μαλάκες ? τα ίδια γούστα έχουμε ?
Εγώ θα σας πω αν θα περάσετε καλά η όχι ? αφού από πελάτη σε πελάτη μπορεί να είναι μέρα/νύχτα η άλλη, είσαι 10" απο το να δεις για τον εαυτό σου και ρωτάς εμένα ?
Οι περισσότεροι το ρωτάνε μάλλον από αμηχανία και ανάγκη να πούνε 2 λέξεις οκ, οι χειρότεροι είναι αυτοί που μπαίνουν μέσα δεν λένε ούτε καλησπέρα/γειά και αμέσως "δωμάτιο είναι ?" "είναι καλό?" άντε γαμήσου ρε ανάγωγε πίθηκε.
Ε,καλά τώρα ..
Στα μπουρδέλα πάμε...τι περίμενες;;;;
Να σου φιλάνε και το χέρι;

OP
OP
AnaLogistis

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
297
Πόντοι
21
Εγώ πάντα απαντάω, δεν "ξέρω φίλε δες μόνος σου" , "εμένα μου άρεσε" κλπ.
Εγώ θα σας πω αν σας αρέσει κάποια ρε μαλάκες ? τα ίδια γούστα έχουμε ?
Εγώ θα σας πω αν θα περάσετε καλά η όχι ? αφού από πελάτη σε πελάτη μπορεί να είναι μέρα/νύχτα η άλλη, είσαι 10" απο το να δεις για τον εαυτό σου και ρωτάς εμένα ?
Οι περισσότεροι το ρωτάνε μάλλον από αμηχανία και ανάγκη να πούνε 2 λέξεις οκ, οι χειρότεροι είναι αυτοί που μπαίνουν μέσα δεν λένε ούτε καλησπέρα/γειά και αμέσως "δωμάτιο είναι ?" "είναι καλό?" άντε γαμήσου ρε ανάγωγε πίθηκε.
Α γεια σου ! Σε αυτα τα τσουτσεκια αναφέρομαι

mkavlos

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Κριτικές
282
Like
4.222
Πόντοι
10.450
Δεν το ρωτάνε μόνο πιτσιρικάδες αλλά και μεγαλύτεροι σε ηλικία. "Φίλε καλή είναι;" η απάντηση που παίρνουν είναι κάτι του στυλ " αδερφέ τι να σου πω, γούστα είναι αυτά" ή ενα σήκωμα των ώμων " στυλ μπες, δες και αποφάσισε με τα δικά σου κριτήρια". Ας περιμένουν και 5 λεπτά στο σαλόνι ή να ανέβουν μερικά σκαλιά, και αυτό στο χέρι δεν γίνεται.
Τα λεφτά ειδικά μετά την έναρξη της κρίσης, γιατί η κρίση παραμένει κ επιμένει, βγαίνουν δύσκολα. Προσωπικά όταν βγαίνω μετά από συνεδρια κ βλέπω κάποιον να εισέρχεται του λέω τη γνώμη μου οικειοθελώς

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
1.184
Πόντοι
481
Κάποιες φορές κάνω και εγώ αυτή την ερώτηση σε καταδρομικές συνήθως λόγω περιορισμένου χρόνου και κυρίως όταν έχω κουράστει να γυρναω , συναδελφική αλληλεγγύη, όπως διαβασα παραπάνω, το ίδιο ισχύει όταν βλέπω καποιο μπαζο , οφείλω να ενημερώσω

wolf1

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
38
Like
861
Πόντοι
1.010
Προσωπικά δεν ρωτώ ποτέ και αντίστοιχα δεν απαντάω.

Rori Talagan

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Like
295
Πόντοι
21
Δίνω την προσωπική μου γνώμη. Δεν έχω θέμα.Καμιά φορά αν είναι η τσατσά ξινή και δεν θέλω να μπω, ρωτάω κι εγω.
Σιγά τα ωα, να πεις στον άλλον μάπα το καρπούζι ή ότι έχει αξιογάμητο μουνέτο.Μην είστε ξινομούνηδες (νηματοθέτη)

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
95
Πόντοι
1
Εγώ δεν είμαι απαξιωτικός. Εάν με ρωτάνε απαντάω. Δεν θα μου πέσει η μαγκιά αν πω μια άποψη σε κάποιον που ρωτάει και δεν θέλει να χάνει χρόνο. Ειδικά μάλιστα εάν έχω περάσει με την κοπέλα πριν. Άλλωστε και στο site τι κάνουμε; Ανταλλαγή πληροφοριών δεν κάνουμε; Θέλουμε την ερώτηση να μας την κάνουν από την εφαρμογή αλλά εάν μας την κάνουν πρόσωπο με πρόσωπο ξινίζουμε; Ό,τι να ναι!!

• Like
Αντιδράσεις: johnko
OP
OP
AnaLogistis

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
297
Πόντοι
21
Εγώ δεν είμαι απαξιωτικός. Εάν με ρωτάνε απαντάω. Δεν θα μου πέσει η μαγκιά αν πω μια άποψη σε κάποιον που ρωτάει και δεν θέλει να χάνει χρόνο. Ειδικά μάλιστα εάν έχω περάσει με την κοπέλα πριν. Άλλωστε και στο site τι κάνουμε; Ανταλλαγή πληροφοριών δεν κάνουμε; Θέλουμε την ερώτηση να μας την κάνουν από την εφαρμογή αλλά εάν μας την κάνουν πρόσωπο με πρόσωπο ξινίζουμε; Ό,τι να ναι!!
Κοίταξε φίλε όταν πας σε τέτοιους χώρους δεν είναι λαϊκή αγορά ο καθένας έχει διαφορετική χημεία με την εργαζόμενη και διαφορετικά γούστα στο αν αρέσει η όχι,λοιπόν όταν πάνε ένα μάτσο θορυβώδες τσογλανια που δεν σέβονται τπτ και σου χαλάνε την ηρεμία, με τα " τι λέει καλό μουνι? Αξίζει? Να μπω? Τι παίζει μέσα δικε μου καλή? Να ανέβω ? " Και άλλα τέτοια ε είναι σπασαρχιδικο,άλλο να κάνει μια ερώτηση πχ ποια είπε πως δουλεύει η ποια είναι κλπ άλλο τα υπόλοιπα που ανέφερα πιο πάνω,εμένα με ενοχλεί και φαντάζομαι όχι μόνο εμένα,λοιπόν όσον αφορά την αξιολόγηση δεν έχει καμία σχέση είναι τελείως άκυρο το παράδειγμα σου να ξέρεις

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
95
Πόντοι
1
Κοίταξε φίλε όταν πας σε τέτοιους χώρους δεν είναι λαϊκή αγορά ο καθένας έχει διαφορετική χημεία με την εργαζόμενη και διαφορετικά γούστα στον αν αρέσει η όχι,λοιπόν όταν πάνε ένα μάτσο θορυβώδες τσογλανια που δεν σέβονται τπτ και σου χαλάνε την ηρεμία, με τα " τι λέει καλό μουνι? Αξίζει? Να μπω? Τι παίζει μέσα δικε μου καλή? Να ανέβω ? " Και άλλα τέτοια ε είναι σπασαρχιδικο,άλλο να κάνει μια ερώτηση πχ ποια είπε πως δουλεύει η ποια είναι κλπ άλλο τα υπόλοιπα που ανέφερα πιο πάνω,εμένα με ενοχλεί και φαντάζομαι όχι μόνο εμένα,λοιπόν όσον αφορά την αξιολόγηση δεν έχει καμία σχέση είναι τελείως άκυρο το παράδειγμα σου να ξέρεις
Το θέμα είναι ότι τα έχεις βάλει σε διαφορετικά κουτάκια στο μυαλό σου. Εγώ τα έχω βάλει σε ένα: ανταλλαγή πληροφοριών.

OP
OP
AnaLogistis

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
297
Πόντοι
21
Το θέμα είναι ότι τα έχεις βάλει σε διαφορετικά κουτάκια στο μυαλό σου. Εγώ τα έχω βάλει σε ένα: ανταλλαγή πληροφοριών.
Δεν είναι κουτάκια είναι 2 διαφορετικά πράγματα άλλο να μοιραστείς την εμπειρία σου γράφοντας από το σπίτι η απο όπου με την ησυχία σου και άλλο να κάθεσαι και να δίνεις πληροφορίες σε σκάλες μπουρδέλου τι και πώς και αν , ξέρεις και στην τελική δεν θέλουμε βρε αδελφέ είναι ενοχλητικό ανέβα πάνω πήγαινε μέσα δες μια σεξουαλική συνεύρεση κάνεις δεν ανοίγεις συμβόλαιο πας ξεδινεις κ έφυγες δεν είναι πλατεία

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
95
Πόντοι
1
Δεν είναι κουτάκια είναι 2 διαφορετικά πράγματα άλλο να μοιραστείς την εμπειρία σου γράφοντας από το σπίτι η απο όπου με την ησυχία σου και άλλο να κάθεσαι και να δίνεις πληροφορίες σε σκάλες μπουρδέλου τι και πώς και αν , ξέρεις και στην τελική δεν θέλουμε βρε αδελφέ είναι ενοχλητικό ανέβα πάνω πήγαινε μέσα δες μια σεξουαλική συνεύρεση κάνεις δεν ανοίγεις συμβόλαιο πας ξεδινεις κ έφυγες δεν είναι πλατεία
Οκ. Αυτή είναι η δική σου άποψη. Εμένα δεν με χαλάει να απαντάω.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom