KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Να το κάνεις.....αλλά να βάλεις καλγκόν για τα άλατα...εχω δει ενα τετοιο στο chinavassion.δεν το δοκιμασα βεβαια.
Δε λέει να σου πιάσει χνούδια...
Θα το βλέπεις καθαρά...!!!
Να το κάνεις.....αλλά να βάλεις καλγκόν για τα άλατα...εχω δει ενα τετοιο στο chinavassion.δεν το δοκιμασα βεβαια.
ρε συ αβραμη..αυτες οι προσβολες ειναι πολυ ξεπερασμενες.περιμενα κατι καλυτερο απο εσενα.κανεις δεν τα πιστευει αυτα,τα εχουν πει τοσοι και τοσοι..δεν εχεις τιποτε καινουργιο?Πάντως ρε μπολτ......μα το Θεό....οι ιερόδουλες που πας και γαμάς πρέπει να παίζουν τη ωή τους κορώνα-γράμματα......μήπως καλύτερα να το κόψεις γιατί δε σου φταίνε τίποτα;;; Έχεις μπόλικα λεφτά ρε μεγάλε....μαζεψέ τα,για να μπεις σε κανένα ακριβό νοσοκομείο να σε κάνουν καλά από τα προβλήματα υγίειας,αντί να δίνεις τα κερατά σου στα μπορντέλα,απλά για να σε βάλουν μέσα.....άκουσε με ρε μαλάκα,μια φορά ;-)
εγω θελω μια τετοια πουρή τυπε
κατι τετοιο τυπε με τρελαινει,αθωο και προστυχο φατσουλι.αν μπορεις φερε καμια δεκαρια.
τετοιες βρισκεις και εδω τυπε,γυρνα τα μαγαζια που πουλανε ρουχα,ολο και κατι θα βρεις σε αυτο το στυλ.εγω θελω μια τετοια πουρή τυπε
ρε συ αβραμη..αυτες οι προσβολες ειναι πολυ ξεπερασμενες.περιμενα κατι καλυτερο απο εσενα.κανεις δεν τα πιστευει αυτα,τα εχουν πει τοσοι και τοσοι..δεν εχεις τιποτε καινουργιο?
;)τετοιες βρισκεις και εδω τυπε,γυρνα τα μαγαζια που πουλανε ρουχα,ολο και κατι θα βρεις σε αυτο το στυλ.
χαχαχαχχαχαχα
ο αβραμης εχει φτασει στο "προκαρκινικο σταδιο" του
δηλαδη οπου να ναι θα αρχισει να μοιραζει καρκινους σαν τον λεβεντη!!!
ΧΩσε αβραμη... εκτος και αν το γυρισες στο ειτζ
τυπε ειχες φτιαξει αφισσα αβραμης vs boltemort η πρωτη φορα τσακωνονται αυτοι?
αυτο με την αδελφη του το εκλεψες απο τον Τσουκαλα.ελα ρε,μην απογοητευεις.Ρε μαλάκα....εγώ φταίω που σε βοηθάω.....πηγαίνω με την αδερφή σου,για καλό σκοπό και της δίνω 100 € την ώρα.....για να γίνεις καλά,και συ ρε βλήμα πας και τα χαλάς στα μπουρδέλα.......
τυπε ειχες φτιαξει αφισσα αβραμης vs boltemort η πρωτη φορα τσακωνονται αυτοι?
Ρε μαλάκα....εγώ φταίω που σε βοηθάω.....πηγαίνω με την αδερφή σου,για καλό σκοπό και της δίνω 100 € την ώρα.....για να γίνεις καλά,και συ ρε βλήμα πας και τα χαλάς στα μπουρδέλα.......
κανα σηκωματακι κανουν ρε τυπετουλαχιστον την πηδας ρε μαλακα???
την αδερφη που δεν εχω
δεν τρωει σουβλακια ο μπολτ ειναι χορτοφαγος.Ρε μπολτ να σε ρωτήσω,έτσι επειδή το έχω απορία.....
Όταν πας στο ψητοπωλείο,για να πάρεις πίτες με γύρο,σουβλάκι ή ότι παίρνεις.....ζητάς από τον ψήστη να στα κάνει "νιανιά",για να μπορείς να το φας,ή τα παίρνεις στο σπίτι και τα κάνεις εκεί;;;;
Σε ρωτάω,γιατί τον Ιούλιο θα κρατήσω ένα μωρό στο σπίτι,και αν δεν έχω χρόνο να μαγειρέψω,να πάω να του πάρω καμιά πίτα κμε γύρο,και αν γίνετε να μου το κάνει νιανιά εκεί,γιατί δεν θυμάμαι που έχω το μίξερ :-)
Ρε μπολτ να σε ρωτήσω,έτσι επειδή το έχω απορία.....
Όταν πας στο ψητοπωλείο,για να πάρεις πίτες με γύρο,σουβλάκι ή ότι παίρνεις.....ζητάς από τον ψήστη να στα κάνει "νιανιά",για να μπορείς να το φας,ή τα παίρνεις στο σπίτι και τα κάνεις εκεί;;;;
Σε ρωτάω,γιατί τον Ιούλιο θα κρατήσω ένα μωρό στο σπίτι,και αν δεν έχω χρόνο να μαγειρέψω,να πάω να του πάρω καμιά πίτα κμε γύρο,και αν γίνετε να μου το κάνει νιανιά εκεί,γιατί δεν θυμάμαι που έχω το μίξερ :-)
τουλαχιστον την πηδας ρε μαλακα???
την αδερφη που δεν εχω
δεν τρωει σουβλακια ο μπολτ ειναι χορτοφαγος.
Ε λογικό είναι.....δεν κάνει να τρώει λίπος.
Οπότε λογικά θα προτιμάει μπιφτέκι για χορτοφ΄γους