Νέα

Τι κάνατε 48 ώρες χωρίς bourdela.com ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GAMEOVER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 420
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι σκέψεις κάνατε 48 ώρες χωρίς bourdela.com ?

• Κουλαριστός, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.

Ψήφοι: 23 19,0%
  • Στέρηση, απόγνωση, αγωνία.

Ψήφοι: 29 24,0%
  • Υπομονή, αργά η γρήγορα η τάξη θα επανερχόταν.

Ψήφοι: 69 57,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    121

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πάντως ρε μπολτ......μα το Θεό....οι ιερόδουλες που πας και γαμάς πρέπει να παίζουν τη ωή τους κορώνα-γράμματα......μήπως καλύτερα να το κόψεις γιατί δε σου φταίνε τίποτα;;; Έχεις μπόλικα λεφτά ρε μεγάλε....μαζεψέ τα,για να μπεις σε κανένα ακριβό νοσοκομείο να σε κάνουν καλά από τα προβλήματα υγίειας,αντί να δίνεις τα κερατά σου στα μπορντέλα,απλά για να σε βάλουν μέσα.....άκουσε με ρε μαλάκα,μια φορά ;-)
ρε συ αβραμη..αυτες οι προσβολες ειναι πολυ ξεπερασμενες.περιμενα κατι καλυτερο απο εσενα.κανεις δεν τα πιστευει αυτα,τα εχουν πει τοσοι και τοσοι..δεν εχεις τιποτε καινουργιο?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
el080118688.jpg

κατι τετοιο τυπε με τρελαινει,αθωο και προστυχο φατσουλι.αν μπορεις φερε καμια δεκαρια.
εγω θελω μια τετοια πουρή τυπε

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    23,2 KB · Εμφανίσεις: 15

Επισκέπτης
ρε συ αβραμη..αυτες οι προσβολες ειναι πολυ ξεπερασμενες.περιμενα κατι καλυτερο απο εσενα.κανεις δεν τα πιστευει αυτα,τα εχουν πει τοσοι και τοσοι..δεν εχεις τιποτε καινουργιο?

Ρε φίλε...εγώ τον λυπάμαι τον καημενούλη :-(

Έχει αρχίσει να χάνει μαλλιά,να του πέφτουν δόντια......άσε σου λέω....ένα μαύρο χάλι είναι,και πάει και δίνει 1500 € για 10' στο μπουρδέλο,για να τον βάλουν μέσα.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχαχαχχαχαχα

ο αβραμης εχει φτασει στο "προκαρκινικο σταδιο" του

δηλαδη οπου να ναι θα αρχισει να μοιραζει καρκινους σαν τον λεβεντη!!!

ΧΩσε αβραμη... εκτος και αν το γυρισες στο ειτζ  :grin:

Επισκέπτης
χαχαχαχχαχαχα

ο αβραμης εχει φτασει στο "προκαρκινικο σταδιο" του

δηλαδη οπου να ναι θα αρχισει να μοιραζει καρκινους σαν τον λεβεντη!!!

ΧΩσε αβραμη... εκτος και αν το γυρισες στο ειτζ  :grin:

Ρε μαλάκα....εγώ φταίω που σε βοηθάω.....πηγαίνω με την αδερφή σου,για καλό σκοπό και της δίνω 100 € την ώρα.....για να γίνεις καλά,και συ ρε βλήμα πας και τα χαλάς στα μπουρδέλα.......

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε μαλάκα....εγώ φταίω που σε βοηθάω.....πηγαίνω με την αδερφή σου,για καλό σκοπό και της δίνω 100 € την ώρα.....για να γίνεις καλά,και συ ρε βλήμα πας και τα χαλάς στα μπουρδέλα.......
αυτο με την αδελφη του το εκλεψες απο τον Τσουκαλα.ελα ρε,μην απογοητευεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

τουλαχιστον την πηδας ρε μαλακα???
την αδερφη που δεν εχω  :grin:

Επισκέπτης
Ρε μπολτ να σε ρωτήσω,έτσι επειδή το έχω απορία.....

Όταν πας στο ψητοπωλείο,για να πάρεις πίτες με γύρο,σουβλάκι ή ότι παίρνεις.....ζητάς από τον ψήστη να στα κάνει "νιανιά",για να μπορείς να το φας,ή τα παίρνεις στο σπίτι και τα κάνεις εκεί;;;;

Σε ρωτάω,γιατί τον Ιούλιο θα κρατήσω ένα μωρό στο σπίτι,και αν δεν έχω χρόνο να μαγειρέψω,να πάω να του πάρω καμιά πίτα κμε γύρο,και αν γίνετε να μου το κάνει νιανιά εκεί,γιατί δεν θυμάμαι που έχω το μίξερ :-)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Όταν πας στο ψητοπωλείο,για να πάρεις πίτες με γύρο,σουβλάκι ή ότι παίρνεις.....ζητάς από τον ψήστη να στα κάνει "νιανιά",για να μπορείς να το φας,ή τα παίρνεις στο σπίτι και τα κάνεις εκεί;;;;

Σε ρωτάω,γιατί τον Ιούλιο θα κρατήσω ένα μωρό στο σπίτι,και αν δεν έχω χρόνο να μαγειρέψω,να πάω να του πάρω καμιά πίτα κμε γύρο,και αν γίνετε να μου το κάνει νιανιά εκεί,γιατί δεν θυμάμαι που έχω το μίξερ :-)
δεν τρωει σουβλακια ο μπολτ ειναι χορτοφαγος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

αβραμακλα μην αλλαζεις κουβεντα
το κραξιμο δεν το γλιτωνεις !!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ε λογικό είναι.....δεν κάνει να τρώει λίπος.

Οπότε λογικά θα προτιμάει μπιφτέκι για χορτοφ΄γους

δεν κανει να τρωω λιπος?
ΠΟιος το ειπε αυτο τυπε?
Ολικα λιπιδια ειχα παντοτε κατω απο
το κανονικο  :grin:

εεε απολυτε παει να αλλαξει κουβεντα
το κοτοπουλαβραμακι
επειδη τον κραζαμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom