master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
τυπε εχεις παει με παρθενα?καινοτομος θα ελεγα
τοσες φορες το χει δειξει!
τυπε εχεις παει με παρθενα?καινοτομος θα ελεγα
τοσες φορες το χει δειξει!
Τι σημασια εχει αν θα αποχωρησω βρε φιλε?αλεξ71 εσυ μιας και νιωθεις προσβεβλημενος
απο την σημερινη βιαιη επιθεση και ωμοτητα
απο τις ελλεηνιδες και το μπιφτεκοτσιρακι τους
σκεφτεσαι καμια αποχωρισουλα??? μιας και φοριεται
πολυ φετος απο αβραμηδες
αντε να δουμε την νεα αβραμιαδα δικιε μου
τυπε μονο μην το κανεις σηριαλ οπως ο αβραμηςΤι σημασια εχει αν θα αποχωρησω βρε φιλε?
Δεν εχω φτασει στο σημειο αυταρεσκειας να πιστευω οτι ενδιαφερει κανεναν αν θα μεινω ή θα φυγω.
Τι σημασια εχει αν θα αποχωρησω βρε φιλε?
Δεν εχω φτασει στο σημειο αυταρεσκειας να πιστευω οτι ενδιαφερει κανεναν αν θα μεινω ή θα φυγω.
τυπε εχεις παει με παρθενα?
τυπε γιατι το λες αυτο?ο αβραμης ειχε φτασει ομως
και τελικα οι επιλογες του
τον δικαιωσαν
διδαξου απο την μεγαλη μορφη.
Ταυλάνδη φίλε να ζητάς πιστοποιητικό γεννήσεως, γιατί παίζουν πολλά εγχειρισμένα.Μαστιγωμα μονο ματαρες,αυτη την εποχη κανω σεξουαλικη αποτοξινωση,να γεμισω τις μπαταριες για ταυλανδη.
Πες μου πως την θέλεις; Στείλε καμία φώτο και θα βγω στη πόλη την άλλη Κυριακή με τη φωτό της και θα βρω αυτή που θα σου κάνει! Θα την βάλω και στη βαλίτσα (άνετα θα χωράει) και θα σου την φέρωΝα πω την αληθεια μου εγω εχω αδυναμια στις κινεζες..αλλα τα μπιμπελο που βλεπουμε στις ταινιες δεν ερχονται εδω...κανε μου ρε κανα κονε με καμια καλη.εχω καλο σκοπο.
Έλα μου ντε?Και η σουπερ κατερινα ειχε γιουνισεξ θεματα αλλά δεν την πηρα ποτέ.
Μαναρακι πού βρηκες το ποσταρισμα μου δεκα ωρες πισω????Έλα μου ντε?
τυπε γιατι το λες αυτο?
ο αβραμης φημιζεται για την σταθεροτητα στις αποφασεις του
της εχω δωσει ενα προγραμματακι που βλεπει ολα τα μυνηματα που ποσταρονται και την αφορουν.Μαναρακι πού βρηκες το ποσταρισμα μου δεκα ωρες πισω????
χαχχαχα θυμασαι που εφερνε δικαιολογιες
οτι ειχε να πουλησει κατι δισκους βινυλιου
για να γραφει επιτηδες? χαχαχα ποιον κοροιδευει
ηθελα να ξερα , οσους δεν τον ξερουν !!!!!
Την αφορα η σουπερ κατερινα?της εχω δωσει ενα προγραμματακι που βλεπει ολα τα μυνηματα που ποσταρονται και την αφορουν.
Πες μου πως την θέλεις; Στείλε καμία φώτο και θα βγω στη πόλη την άλλη Κυριακή με τη φωτό της και θα βρω αυτή που θα σου κάνει! Θα την βάλω και στη βαλίτσα (άνετα θα χωράει) και θα σου την φέρω
δεν ειναι οτι την αφορα,αλλα οποιοσδηποτε γραφει κατερινα,κανει αμεσως μπιπ.Την αφορα η σουπερ κατερινα?
Έχω βάλει πουτσοντεντέκτιβ...Μαναρακι πού βρηκες το ποσταρισμα μου δεκα ωρες πισω????
εχω δει ενα τετοιο στο chinavassion.δεν το δοκιμασα βεβαια.Έχω βάλει πουτσοντεντέκτιβ...
Έτσι γίνεται πάντα...
Άμα το ποστ είναι πιο νωπό..αισθάνομαι την υγρασία..και απαντάω αμέσως...!!!