Το πιο απλό......απενεργοποιείς τη λειτουργία αυτού του φόρουμ,κλειδώνεις το σάιτ και το πουλάς
Τύπε πάμε αύριο μοναστηράκι σε παγκο να πάρουμε το μπουρδέλα.
Το πιο απλό......απενεργοποιείς τη λειτουργία αυτού του φόρουμ,κλειδώνεις το σάιτ και το πουλάς
κιτρινες και οι 2 φιλες.και κοντοπουτανα.Και ποια η σχέση Φιλι(πινέζας) με Κινέζα;
οπως γουσταρεις αγριο αγορι.ετσι και πετυχω δανο τονε γαμησα.και μετα εσενα θα σε μαστιγωσω.η το αντιθετο;
με την χρονολογηση αβραμης εισαι στα 60 τυπεοχι η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα ποτε μου προβλημα.στα 40 κοντα ειμαι,παρα 2.
και οχι με αβραμικα χρονια,αλλα κανονικα.
Ρε παίχτη και κάθεσαι ακόμα; Αφού ξέρεις πως ψάχνουμε για φορ!!!τι σχεση εχει η πιεση με το παστιτσιο?εχει τυχει να φαω μισο ταψι σχεδον και το απογευμα να παιζω μπαλα.περιτω να πω οτι ενοιωθα σαν μπουλντοζα.μονο 5 γκολ εβαλα
και ποιος θα το αγορασει ρε τυπε?
τυπε εγω την πετυχα στον φλοισβο ειχε βγαλει τα πιτσιρικια που φυλαει βολτα.την αρχισα και εγω στα νιχαο μα και τετοια,και μου λεει εγκω οκι κινεζα,φιλιπινο.ειμαι εντω 2 χρονια,ειμαι εικοσι τριο χρονων,εσυ παντρεμενο?κατευθειαν στεφανα ηθελε τυπε.τυπε εσκασα μυτη πλατεια κηφησιας πρωι που πανε για δουλεια οι φιλιπ-πινεζες
αλλα τιποτα δικε μου
ηταν πολυ βιαστικες και δεν ειχαν ορεξη για μπιρμπιλικια :S
Θα μου κλάσεις μια μάντρα αρχίδια ρε βρωμιάρη.......
Αγόρασε και κανένα άλλο σώβρακο,και κανένα αφρόλουτρο να κάνεις ντους.....μην είσαι τσιφούτης....για το καλό σου,και το καλό του κόσμου....δε σου φταίει σε τίποτα ο κόσμος,να κρατάει τη μύτη του μόλις περνάς από μπροστά.
Ρε cyberpunk,στ'αρχίδια μουμ,αν κλείσει το σάιτ.....προσωπικά αν ήταν δικό μου,θα το είχα τινάξει στον άερα
τυπε ετσι ειναι αυτες,κοριτσια για σπιτιτυπε εγω την πετυχα στον φλοισβο ειχε βγαλει τα πιτσιρικια που φυλαει βολτα.την αρχισα και εγω στα νιχαο μα και τετοια,και μου λεει εγκω οκι κινεζα,φιλιπινο.ειμαι εντω 2 χρονια,ειμαι εικοσι τριο χρονων,εσυ παντρεμενο?κατευθειαν στεφανα ηθελε τυπε.
Μαστιγωμα μονο ματαρες,αυτη την εποχη κανω σεξουαλικη αποτοξινωση,να γεμισω τις μπαταριες για ταυλανδη.οπως γουσταρεις αγριο αγορι.
Κίτρινες οι Φιλι(πινέζες) ; Από πότε; Είναι πιο σκουρόχρωμες από τις Κινέζες τύπε! Εκτός και αν έχεις βρει καμία με τρελλή μίξη, οπότε πάσο. Ναι οι 2 φυλές είναι κοντες (εκτός και αν είσαι βόρεια Κίνα οπου βλέπεις και ψηλές Κινέζες)κιτρινες και οι 2 φιλες.και κοντοπουτανα.
γιατι ρε τυπε?Α παρεπιμπτόντως....αυτό το "τύπε",έχει καταντήσει ελαφρώς αηδία.....πείτε και κανένα "τυπογραφίο","τυποποιημένος",κτλ έτσι για αλλαγή
εισαι υπερβολικος τυπεΑ παρεπιμπτόντως....αυτό το "τύπε",έχει καταντήσει ελαφρώς αηδία.....πείτε και κανένα "τυπογραφίο","τυποποιημένος",κτλ έτσι για αλλαγή
Να πω την αληθεια μου εγω εχω αδυναμια στις κινεζες..αλλα τα μπιμπελο που βλεπουμε στις ταινιες δεν ερχονται εδω...κανε μου ρε κανα κονε με καμια καλη.εχω καλο σκοπο.Κίτρινες οι Φιλι(πινέζες) ; Από πότε; Είναι πιο σκουρόχρωμες από τις Κινέζες τύπε! Εκτός και αν έχεις βρει καμία με τρελλή μίξη, οπότε πάσο. Ναι οι 2 φυλές είναι κοντες (εκτός και αν είσαι βόρεια Κίνα οπου βλέπεις και ψηλές Κινέζες)
οπως γουσταρεις αγριο αγορι.
γιατι ρετυπε?
Μαστιγωμα μονο ματαρες,αυτη την εποχη κανω σεξουαλικη αποτοξινωση,να γεμισω τις μπαταριες για ταυλανδη.
εισαι υπερβολικος τυπε