Νέα

Τί γνώμη έχετε για τον επαγγελματισμό των ιερόδουλων από Ρουμανία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Womanaholic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Πραγματι,ειναι κομοδινα σχεδον ολες.Μπορει να ειναι δεκτικες σε ολα αλλα ειναι σαν να γαμας επιπλο.Δεν θα ελεγα οτι εχουν ελλειψη επαγγελματισμου,απλα τους λειπει η θερμοτητα.
Δεν ειναι σαν τις ρωσιδες,Ουκρανες κλπ που ειναι τρελλιαρες στο κρεβατι!!!!!

Σίγουρα αλλά αυτές έχουν το κακό ότι είναι ανάλογα με τα φεγγάρια τους...

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Πηρα μια Ρουμανα στην πλατεια Λαυριου πολυ αγριο μουνι κολαρα βυζαρες σουπερ! Η γυναικα ειναι τρλλη στο γαμησ! Στο 69 με εχυσε 4 φορες!!
Απο τα καλυτερα γαμησια που εχω κανει..., :fuck1:

ΜΑΓΚΑ ΠΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ. Από πού ακριβώς την πήρες, τί ώρα, το όνομά της (το βασικότερο) & ηλικία περίπου για να τη χύσουμε κι εμείς...

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Πηρα μια Ρουμανα στην πλατεια Λαυριου πολυ αγριο μουνι κολαρα βυζαρες σουπερ! Η γυναικα ειναι τρλλη στο γαμησ! Στο 69 με εχυσε 4 φορες!!
Απο τα καλυτερα γαμησια που εχω κανει..., :fuck1:
μιλα ρε ποτε τι ωρα :knuppel: :knuppel:

Επισκέπτης
Εχω την εμπειρια και της ρουμανας επαγγελματια και της ρουμανας γκομενας. Κακη αποψη και για τις δυο κατηγοριες, αλλα τι συμπερασμα να βγαλεις με ενα δειγμα 7-8 γυναικων?
Ισως μεγαλυτερη σημασια εχει μαρτυρια φιλου μου που λεει οτι σε ολα τα χρονια σπουδων του στη Ρουμανια δεν βρηκε γκομενα που να το λεγε το ποιμα! Η μοναδικη μου εμπειρια συνηγορει!
Απο την αλλη, οποτε εχω συνεβρεθει με επαγγελματια, μενω με τη γευση της κλοπης! ειτε ξεκαθαρα κι απο την αρχη, ειτε με τεχνη και επιμερους η απο ενα σημειο και μετα, αντιλαμβανομαι κλοπη σε διεισδυση, σε στασεις, σε χρονο, σε προκαταρκτικα, σε ψευτικα βογγητα κι επιφωνηματα. Δεν με πειθουν κι αυτο δρα αντιστροφως αναλογα της απολαυσης. Φανταζομαι οτι ο ιδανικος πελατης τους θα ερχοταν ερεθισμενος, δεν θα αντεχε πολλα πολλα, θα τον καβαλαγαν 1-2 και θα τον τελειωναν σε 5 λεπτα.
Σαν ομορφια, οι περισσοτερες μου αρεσουν, ακομα κι οι τσιγγανορουμανες εχουν κατι.
Μία εμπειρία είχα με Ρουμάνα ιερόδουλη κ ακριβώς αυτό,βέβαια δεν είμαι σίγουρος αν ήτανε Ρουμάνα,δεν είδα ταυτότητα ότι δήλωσε!!! :cheesy:

Όντως ωραίες γυναίκες!!! :boobies: :booty:

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Μία εμπειρία είχα με Ρουμάνα ιερόδουλη κ ακριβώς αυτό,βέβαια δεν είμαι σίγουρος αν ήτανε Ρουμάνα,δεν είδα ταυτότητα ότι δήλωσε!!! :cheesy:

Όντως ωραίες γυναίκες!!! :boobies: :booty:

Ρουμάνες & Ρωσίδες οι ωραιότερες φυλές. Κρίνω πάντα απ' αυτές που είναι διαθέσιμες γιατί στην Ελλάδα δεν έχουμε & πολλές Πολωνές ή Ουγγαρέζες π.χ. για να κρίνουμε.

Επισκέπτης
Ρουμάνες & Ρωσίδες οι ωραιότερες φυλές. Κρίνω πάντα απ' αυτές που είναι διαθέσιμες γιατί στην Ελλάδα δεν έχουμε & πολλές Πολωνές ή Ουγγαρέζες π.χ. για να κρίνουμε.
Σε πουτάνες αρκετές,σε ανεπάγγελτες ολίγες!! :rolleyes:

Βέβαια η άλλη μπορεί να δηλώνει Ρουμάνα για λόγους μάρκετινκγ κ να είναι Αλβανίδα!!! :2funny:

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Ολο το πρωην ανατολικο μπλοκ εχει γυναικαρες συναδελφοι...ο κανονας ειναι αυτος, καθε φυλη εχει τα δικα της γνωρισματα, αλλα ολες ειναι συνηθως σε αλλο επιπεδο
ας μην γινομαστε ομως :offtopic:
Οι ρουμανες πιστευω οτι δεν το εχουν στο αιμα τους και ταυτοχρονα γινονται πονηρες επαγγελματιες, οποτε διπλο το κακο. Σε γενικες γραμμες αυτα, εξαιρεσεις φυσικα υπαρχουν.
Προσωπικα δεν με ενοχλει το πρωτο τους κουσουρι, απλως δεν με εμπνεει, αλλα με την πονηρια ξενερωνω και τσαντιζομαι μαζι, τι διαλα για μαλακες μας περνανε η για λιγουρια που δεν βλεπουν μπροστα τους?

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Βέβαια η άλλη μπορεί να δηλώνει Ρουμάνα για λόγους μάρκετινκγ κ να είναι Αλβανίδα!!! :2funny:

αυτο ναι, γινεται κατα κορο, λιγες Αλβανιδες φανερωνουν την καταγωγη τους, οι περισσοτερες λενε οτι ειναι ιταλιδες, το ιδιο λενε βεβαια κι οι ρουμανες! αντε βρες ακρη, οποια εχει περασει ενα φεγγαρι απο την ιταλια, βαφτιζεται αυτοματα ιταλιδα!
quiz: ποιες επαγγελματιες ρουμανες η οχι γνωριζετε που να λενε οτι ειναι ιταλιδες?

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
:grin: δικιο...ισως και το 90%, γι αυτο κανουν τα δικα τους...

Επισκέπτης
Στα μπουρδέλα-στούντιο πας κυρίως για να ξεγκαυλώσεις.

Με ct κ cg που στοιχίζουνε ακριβότερα πας για να έχεις την εμπειρία να πηδήξεις κάποια γυναικάρα(κ δεν σου κάθεται πάντα πάλι).

Υ.Γ.Τουλάχιστον αυτό είναι το συμπερασμά μου από τις λίγες βόλτες μου(δεν έχω πετύχει ακόμα κάποια τρομερής εμφάνισης στα μπουρδέλα-στούντιο).

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

Με ct κ cg που στοιχίζουνε ακριβότερα πας για να έχεις την εμπειρία να πηδήξεις κάποια γυναικάρα(κ δεν σου κάθεται πάντα πάλι).

Υ.Γ.Τουλάχιστον αυτό είναι το συμπερασμά μου από τις λίγες βόλτες μου(δεν έχω πετύχει ακόμα κάποια τρομερής εμφάνισης στα μπουρδέλα-στούντιο).
αυτα τα συμπερασματα τα εβγαλες απο την 1.5 βολτες σου σε μασαζιδικα?

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015

Μάλλον έχεις επισκεφτεί λίγα γι' αυτό...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
688
Πόντοι
6.755
και καλες και κακες αλλα αυτο ισχυει για ολες τις κοπελες που κανουν το συγκεκριμενο λειτουργημα,ειναι πολλες οι παραμετροι για το αν θα πετυχει η θα αποτυχει το γλυκο

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.994
Πόντοι
22.785
και καλες και κακες αλλα αυτο ισχυει για ολες τις κοπελες που κανουν το συγκεκριμενο λειτουργημα,ειναι πολλες οι παραμετροι για το αν θα πετυχει η θα αποτυχει το γλυκο

Είμαστε μια ωραία παρέα λοιπόν με ένα δηλωμένο λαμόγιο
Τού λόγου μου δηλαδή που σέ όλίγον πέρνω το δρόμο προς τό ψυχιατρείο!!!!!!!!!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

forestman1982

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
0
ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗ ΠΟΥΜΑΝΑ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ 'ΔΕΛΑ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ, ΣΤΗΝ ΠΙΠΑ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙ.ΚΑΛΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΓΑΜΗΣΙ, ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ??

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Ούτε κατά διάνοια. Οι Τσέχες είναι πρώτες άνευ συναγωνισμού. ;)

Οι Ρουμάνες έχουν κατά κανόνα ωραία σώματα (δεν είναι τυχαία υπερδύναμη στη γυμναστική) αλλά από φάτσες είναι σα να τις έχει χτυπήσει νταλίκα.

:idiot: :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom