Νέα

Τί γνώμη έχετε για τον επαγγελματισμό των ιερόδουλων από Ρουμανία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Womanaholic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δε γαμιέσαι λέω εγώ; Αν έχεις προσωπικά μαζί μου δε νομίζω ότι ενδιαφέρουν κανέναν που διαβάζει το thread. Αλλά και μόνο το γεγονός ότι πετάγεσαι σαν κουράδα και μπαίνεις σε προσωπική αντιπαράθεση μαζί μου σε ένα thread που μόνο οπαδικό δεν είναι χωρίς καν να σε προκαλέσω ή να αναφερθώ σε 'σένα αποδεικνύεις πόσο μαλάκας είσαι.
Δεν εχει να κανει μαζι σου,αντικειμενικα μιλαμε.Δεν υπαρχει επαγγελματισμος σε διαπροσωπικες σχεσεις ρε τυπε,κακως το βλεπεις ετσι.Παιζουν ρολο η διαθεση,το πως βλεπεις τον αλλον,αν τον πας,αν γουσταρεις την παρεα του.
P.S. κακως λες στην καθε μια ποιος εισαι,που γραφεις...

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Δεν εχει να κανει μαζι σου,αντικειμενικα μιλαμε.Δεν υπαρχει επαγγελματισμος σε διαπροσωπικες σχεσεις ρε τυπε,κακως το βλεπεις ετσι.Παιζουν ρολο η διαθεση,το πως βλεπεις τον αλλον,αν τον πας,αν γουσταρεις την παρεα του.
P.S. κακως λες στην καθε μια ποιος εισαι,που γραφεις...

Η συγκεκριμένη το κατάλαβε από συνειρμούς... Της είπα κάποια πράγματα και με ταυτοποίησε με το nick μου εδώ που είχα γράψει κάτι παρόμοιο.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.738
Πόντοι
4.587
:thumbsup: να προσθέσω ότι είναι και άθλιες παραδόπιστες και αρπακτικά :birdman:
Στη Ρουμανία που πήγα πέρυσι (Βουκουρέστι) για μερικές ημέρες σχημάτισα την εξής εικόνα: Oι  ρουμάνες κατά 70-80% είναι πολύ άνω του μετρίου έως πάρα πολύ όμορφες με σωστές σωματικές αναλογίες. Παίζει πάρα πολύ το μάτι τους σε φλερτ και σηκώνει άνετα καμάκι. Όμως μέχρι εκεί τα θετικά. Δυστυχώς η ανέχεια και η φτώχια που επικρατεί εκεί έχει σαν αποτέλεσμα όλοι τους, γυναίκες και άντρες  να κοιτάζουν πολύ λιγουριασμένα τα φράγκα που έρχονται από τα δυτικοευρωπαϊκά κράτη και Αμερική. Να σημειώσω σ΄ αυτό το σημείο ότι όπου και να πας στη Ρουμανία πρέπει υποχρεωτικά να δώσεις χρήματα υπό μορφή φιλοδωρήματος (κοινώς λάδωμα). Το νόμισμα τους είναι το lei (1 ευρώ = 4 lei) και ο κόσμος ζει με μισθούς της τάξης των 200 ή 300 ευρώ. Άρα ο ρουμάνικος πληθυσμός είναι αναγκασμένος να κάνει 2,3 ή και 4 δουλειές για να τα βγάλει πέρα μιας και η ζωή εκεί δεν είναι και τόσο φτηνή γι΄ αυτούς. Αναγκαστικά και δυστυχώς για τις ρουμάνες, η εκπόρνευση είναι ένας εύκολος τρόπος για να κονομήσουν γρήγορα φράγκα που θα μπορέσουν μ΄ αυτά να κάνουν κάτι στη πατρίδα τους. Άρα δικαιολογείται ο κακός επαγγελματισμός τους και η νοοτροπία της  αρπαχτής και της ξεπέτας.  Παρεμπίπτοντος  να αναφέρω ότι μία Ρουμανίς της οδού φυλής μου πρότεινε  πριν μερικές  ημέρες  να τη πηδήξω  ακάποτα  έναντι  της  τιμής των 150 ευρώ , και μιλάμε για κοινό μπουρδέλο  με γαμήσι των πέντε λεπτών. Είναι ξευτίλα η υπόθεση μερικές φορές μ΄ αυτή τη φυλή. Τώρα να συνεχίσω και να πω ότι  πράγματι το μεγαλύτερο ποσοστό από δαύτες κάνει τη δουλειά της πουτάνας ψυχαναγκαστικά. Εμείς όμως που είμαστε πελάτες και τα σκάμε χοντρά έχουμε απαιτήσεις από αυτές και οφείλουν να ανταποκρίνονται. Δεν ανταποκρίνονται,  ας  πάνε τότε καλύτερα στη ρουμανία να πουν το ψωμί ψωμάκι. Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι οι ρουμάνες ανήκουν στις σχεδόν άπαιχτες εμφανισιακά γυναίκες αλλά δυστυχώς στις κουτοπόνηρες με τη νοοτροπία της "κλεψιάς" όσον αφορά αυτό που κάνουν.

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Στη Ρουμανία που πήγα πέρυσι (Βουκουρέστι) για μερικές ημέρες σχημάτισα την εξής εικόνα: Oι  ρουμάνες κατά 70-80% είναι πολύ άνω του μετρίου έως πάρα πολύ όμορφες με σωστές σωματικές αναλογίες. Παίζει πάρα πολύ το μάτι τους σε φλερτ και σηκώνει άνετα καμάκι. Όμως μέχρι εκεί τα θετικά. Δυστυχώς η ανέχεια και η φτώχια που επικρατεί εκεί έχει σαν αποτέλεσμα όλοι τους, γυναίκες και άντρες  να κοιτάζουν πολύ λιγουριασμένα τα φράγκα που έρχονται από τα δυτικοευρωπαϊκά κράτη και Αμερική. Να σημειώσω σ΄ αυτό το σημείο ότι όπου και να πας στη Ρουμανία πρέπει υποχρεωτικά να δώσεις χρήματα υπό μορφή φιλοδωρήματος (κοινώς λάδωμα). Το νόμισμα τους είναι το lei (1 ευρώ = 4 lei) και ο κόσμος ζει με μισθούς της τάξης των 200 ή 300 ευρώ. Άρα ο ρουμάνικος πληθυσμός είναι αναγκασμένος να κάνει 2,3 ή και 4 δουλειές για να τα βγάλει πέρα μιας και η ζωή εκεί δεν είναι και τόσο φτηνή γι΄ αυτούς. Αναγκαστικά και δυστυχώς για τις ρουμάνες, η εκπόρνευση είναι ένας εύκολος τρόπος για να κονομήσουν γρήγορα φράγκα που θα μπορέσουν μ΄ αυτά να κάνουν κάτι στη πατρίδα τους. Άρα δικαιολογείται ο κακός επαγγελματισμός τους και η νοοτροπία της  αρπαχτής και της ξεπέτας.  Παρεμπίπτοντος  να αναφέρω ότι μία Ρουμανίς της οδού φυλής μου πρότεινε  πριν μερικές  ημέρες  να τη πηδήξω  ακάποτα  έναντι  της  τιμής των 150 ευρώ , και μιλάμε για κοινό μπουρδέλο  με γαμήσι των πέντε λεπτών. Είναι ξευτίλα η υπόθεση μερικές φορές μ΄ αυτή τη φυλή. Τώρα να συνεχίσω και να πω ότι  πράγματι το μεγαλύτερο ποσοστό από δαύτες κάνει τη δουλειά της πουτάνας ψυχαναγκαστικά. Εμείς όμως που είμαστε πελάτες και τα σκάμε χοντρά έχουμε απαιτήσεις από αυτές και οφείλουν να ανταποκρίνονται. Δεν ανταποκρίνονται,  ας  πάνε τότε καλύτερα στη ρουμανία να πουν το ψωμί ψωμάκι. Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι οι ρουμάνες ανήκουν στις σχεδόν άπαιχτες εμφανισιακά γυναίκες αλλά δυστυχώς στις κουτοπόνηρες με τη νοοτροπία της "κλεψιάς" όσον αφορά αυτό που κάνουν.

Larson προσκυνώ, τα είπες όλα σε ένα post. Αυτό ακριβώς που λες, σχεδόν καμιά τους δε σέβεται τη δουλειά που κάνει που ναι μεν παραδέχομαι και με το παραπάνω ότι είναι πολύ δύσκολη δουλειά αλλά δεν μπορείς και να κοροϊδεύεις τον άλλο που σου σκάει τα φράγκα, πόσο μάλλον αν είναι καθώς πρέπει και όχι κανένας μπίχλας κοιλαράς. Αν δεν ήταν εμφανισιακά αστέρια ούτε που θα ασχολούμασταν μαζί τους, απλά μας τραβάει το μουνί... Πάντως όπως έγιναν τα πράγματα που πλέον βγαίνει πολύ δύσκολα βίζα από χώρες εκτός Ε.Ε. ή υπό ένταξη Ε.Ε. μάλλον θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι πρέπει να τις φάμε στη μάπα, οι χρυσές εποχές με τις Ρωσίδες ανήκουν στο παρελθόν.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Οι Ρουμάνες είναι τρελές με όλη την έννοια της λέξεως. Με όσες κοπέλες από τη Ρουμανία έχω πάει (δεν λέμε για ρομ καταστάσεις) έχουν αποδειχθεί μέσα στη καύλα.

Για να τους βγάλεις αυτή τη τρέλα και τη λύσσα (ναι βγάζουν λύσσα στο κρεβάτι) πρέπει με τη σειρά σου να τους τραβήξεις με κάποιο τρόπο την προσοχή. 
Θα συμφωνησω απολυτα με αυτο που ειπες.....Δεν καταλαβαινω γιατι οι περοσοτεροι εχεται αρνητικη γνωμη....χωρις να θελω να θιξω κανεναν..θα ηθελα να σας πω μην περιμενεται με 20 ευρω σε ενα αθλιο δωματιο με τον εναν πισω απο τον αλλον να περιμενει στην σειρα να γαμησει την γκομενα να αποδωσει οπως εσεις γουσταρετε...Εγω οσες φορες εχω παρει ρουμανα κολ γκιρλ παντα αψογες στο σεξ...και μια που ειχα γκομενα 6 μηνες...καμια σχεση με την δουλεια......ηταν η απιστευτη καυλα με ειχε στραγγιξει εντελως....

sargath

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ειναι πραγματικα στεναχωρο πως η οδος Φυλης στη (συντριπτικη) πλειοψηφια εχει Ρουμανες.
Εγω για τις περισσοτερες εχω σχηματισει κακη γνωμη βαση εμπειριων απο τα ντελα αλλα οπως και να το κανεις με κλανιες (20 ευρω) δεν βαφονται αυγα (καλο γαμησι).
Δυστυχως οπως επισημανε και καποιος πριν θα τις φαμε στη μαπα,το χειροτερο δε ειναι να σ'αρεσουν οι νταρντανες ξανθες Ρωσσιδες/Ουκρανες και εσυ να μπορεις να γαμησεις μονο μελαχροινες κοντες Γυγφτορουμανες/Αλβανιδες.

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Ειναι πραγματικα στεναχωρο πως η οδος Φυλης στη (συντριπτικη) πλειοψηφια εχει Ρουμανες.
Εγω για τις περισσοτερες εχω σχηματισει κακη γνωμη βαση εμπειριων απο τα ντελα αλλα οπως και να το κανεις με κλανιες (20 ευρω) δεν βαφονται αυγα (καλο γαμησι).
Δυστυχως οπως επισημανε και καποιος πριν θα τις φαμε στη μαπα,το χειροτερο δε ειναι να σ'αρεσουν οι νταρντανες ξανθες Ρωσσιδες/Ουκρανες και εσυ να μπορεις να γαμησεις μονο μελαχροινες κοντες Γυφτορουμανες/Αλβανιδες.

Καλά εντάξει μην τα λες και τόσο τραγικά, μια χαρά είναι από εμφάνιση οι Ρουμάνες, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τις μειώνεις αναφέροντας τις γυφτορουμάνες (που εμένα προσωπικά μ' αρέσουν) ή τις Αλβανίδες οι οποίες δεν αποτελούν καν θέμα της συζήτησής μας. Όσο για τις μελαχροινές δε νομίζω ότι έχουν να ζηλέψουν κάτι απ' τις ξανθιές, ίσα - ίσα που πολλοί άντρες τις προτιμούν κιόλας. Για συμπεριφορές μιλάμε κυρίως...

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Συμφωνω...δεν ειναι χαζες κ αυτες,κοβουν φατσες.Βλεπουν αν ο αλλος ειναι απ'το λιγουριο και φερονται αναλογα.

Τα πάντα είναι σχετικά συναγωνιστή. Ακόμα και λιγούρης να είναι αυτός που πρέπει να συνευρεθούν αν συγκρατείται και είναι "κύριος" δε βλέπω για ποιο λόγο να τον ξεπετάξουν ή να μην του φερθούν αναλόγως.

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
εχουμε αψογη γνωμηηηηη :zfuck: :zfuck: :lheel: :fuck1: :tits: :tits: :fuck1: :cum: :cum: :cum: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :fuck2: :fuck2: :2on1: :2on1: :2on1:

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
Συναγωνιστές ανοίγω ένα καινούριο θεματάκι σχετικά με τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν οι κοπέλες από Ρουμανία. Προσωπικά θεωρώ ότι η συγκεκριμένη φυλή έχει τρελά κομμάτια & είμαι λάτρης της, πλην όμως σπάνια έχω ευχαριστηθεί γαμήσι με Ρουμάνα είτε λέμε για μπουρδέλο, studio, ξενοδοχείο ή ο,τιδήποτε άλλο. Θεωρώ ότι στερούνται επαγγελματισμού, δεν ξέρω τί φταίει... Ειδικά οι τσιγγανορουμάνες είναι για κλάματα... Για πείτε τη γνώμη σας. Τυχαίο είναι ή είστε κι εσείς δυσαρεστημένοι;

Η Ρουμανία είναι βαριά βιομηχανία ιερόδουλων.
Βγάζει πάρα πολλές πουτάνες από πολύ μικρή νεαρά ηλικία.
Από τότε που μπήκαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση γέμισε όλοι η Ευρώπη με Ρουμάνες πουτάνες. Θα τις βρεις σχεδόν παντού. Οι Ρουμάνες μπορεί να είναι Βαλκάνιες αλλά έχουν μία διαφορετικοί νοοτροπία από τις π.χ Βουλγάρες και άλλες Βαλκάνιες πουτάνες. Δεν έχουν σκοπό να παραμείνουν «για πάντα» πουτάνες αλλά το βλέπουν σαν μία καλή αρπαχτή το πράγμα και τους αρέσει να κάνουν κλίκες.

Από εκεί και πέρα δεν μπορείς να τις βάλεις όλες στο ίδιο τσουβάλι ούτε μου αρέσει να γενικεύω τα πράγματα. Πέρασα αρκετά καλά με αρκετές Ρουμάνες, από ερασιτέχνες φοιτήτριες πρωτάρες μέχρι ψημένες στην δουλειά ακόμα και κάποιες πολύ έξυπνες με κάποια μόρφωση κτλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom