Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
Και πού τις βρήκες τις Βουλγάρες ρε συναγωνιστή;;; Στην Αθήνα δεν έχουμε & πολλές από δαύτες...
Noμιζεις......μαλλον δεν γυριζεις την νυχτα σε μπαρ!!!!
Και πού τις βρήκες τις Βουλγάρες ρε συναγωνιστή;;; Στην Αθήνα δεν έχουμε & πολλές από δαύτες...
Ζήσε πέντε χρόνια εκεί και τα ξαναλέμε.
Noμιζεις......μαλλον δεν γυριζεις την νυχτα σε μπαρ!!!!
ακριβως τυπερουμανες =στραβα γαμησια κατα 99 τοις εκατο......
ακριβως τυπε
σπανιζουν οι ρομουνες που κανουν καλο γαμησι
Ρε τύπε τα έχεις γυρίσει όλα τα μπουρδέλα Αθήνας;;;ακριβως τυπε
σπανιζουν οι ρομουνες που κανουν καλο γαμησι
κωλο-κυνθους τυπεΡε τύπε τα έχεις γυρίσει όλα τα μπουρδέλα Αθήνας;;;
H καλύτερη μερέντα πού είναι;;;
Νουτέλα σαν να λέμε ε τύπε!!!κωλο-κυνθους τυπε
ποιοτις ΑΑ
Νουτέλα σαν να λέμε ε τύπε!!!
http://[URL unfurl="true"]www.248am.com/images/nutella.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αν ειναι μονο απο φαφουτα τυπε
αλλιως ειναι σκετη μερεντα :2funny:
Συναγωνιστές ανοίγω ένα καινούριο θεματάκι σχετικά με τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν οι κοπέλες από Ρουμανία. Προσωπικά θεωρώ ότι η συγκεκριμένη φυλή έχει τρελά κομμάτια & είμαι λάτρης της, πλην όμως σπάνια έχω ευχαριστηθεί γαμήσι με Ρουμάνα είτε λέμε για μπουρδέλο, studio, ξενοδοχείο ή ο,τιδήποτε άλλο. Θεωρώ ότι στερούνται επαγγελματισμού, δεν ξέρω τί φταίει... Ειδικά οι τσιγγανορουμάνες είναι για κλάματα... Για πείτε τη γνώμη σας. Τυχαίο είναι ή είστε κι εσείς δυσαρεστημένοι;
αν ειναι μονο απο φαφουτα τυπε
αλλιως ειναι σκετη μερεντα
Οι Ρουμάνες είναι τρελές με όλη την έννοια της λέξεως. Με όσες κοπέλες από τη Ρουμανία έχω πάει (δεν λέμε για ρομ καταστάσεις) έχουν αποδειχθεί μέσα στη καύλα.
Για να τους βγάλεις αυτή τη τρέλα και τη λύσσα (ναι βγάζουν λύσσα στο κρεβάτι) πρέπει με τη σειρά σου να τους τραβήξεις με κάποιο τρόπο την προσοχή.
Απο μέτριες εως απαράδεκτες θα τις χαρακτήριζα (με λίγες εξαιρέσεις-Σιμόνααααα).
Κ λόγω ψυχολογίας (φαίνεται σα να τις ενοχλεί που κάνουν αυτή τη δουλειά).
Κ λόγω κουτοπονηριάς.
Αν και απο εμφάνιση είναι πολύ δυνατές.
Άσε που δε μ αρέσει κ ο αέρας που έχουν,είναι πολύ μεσογειακές,λες κ περιμένουν να τις γοητεύσεις για να σου κάνουν καλό κρεβάτι.
Απο μέτριες εως απαράδεκτες θα τις χαρακτήριζα (με λίγες εξαιρέσεις-Σιμόνααααα).
Κ λόγω κουτοπονηριάς.
Άσε που δε μ αρέσει κ ο αέρας που έχουν,είναι πολύ μεσογειακές,λες κ περιμένουν να τις γοητεύσεις για να σου κάνουν καλό κρεβάτι.
Κ λόγω κουτοπονηριάς.
αναλογως με ΠΟΙΟΝ ειναι ;)Πάλι σήμερα έγινα δέκτης σκάρτης συμπεριφοράς από Ρουμάνα σε γνωστό καφέ - μπαρ που κιόλας η οποία ήθελε σώνει και καλά να μου αποδείξει ότι εξέθεσα συνάδελφό της μέσω post μου στο site βάζοντας στο στόμα μου λόγια που δεν είπα (έγραψα) ποτέ... Και με φέσωσε και με το ποτό που την κέρασα για να την ακούω να με προσβάλλει. Ρε δεν πάνε στον αγύριστο λέω εγώ, είπαμε μουνάρες είναι αλλά δε θα ανεχόμαστε σαν μουνόδουλοι οποιαδήποτε μαλακία έχουν στο κεφάλι! Μια φορά ευδιάθετη Ρουμάνα δε μου έχει τύχει, ακόμα κι αυτές που προσφέρουν ικανοποιητικές υπηρεσίες είναι γρουσούζες του κερατά και συμπεριφέρονται σαν να κάνουν αγγαρεία, 9 στις 10 Ρουμάνες είναι ΜΟΥΦΑ!
αναλογως με ΠΟΙΟΝ ειναι ;)