Νέα

Τί γνώμη έχετε για τον επαγγελματισμό των ιερόδουλων από Ρουμανία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Womanaholic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Ζήσε πέντε χρόνια εκεί και τα ξαναλέμε.

Ε ρε συναγωνιστή για Ρουμανία δεν ξέρω... Αλλά αυτές που εργάζονται ως ιερόδουλες Ελλάδα μια χαρά είναι οι περισσότερες από φάτσα...

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Noμιζεις......μαλλον δεν γυριζεις την νυχτα σε μπαρ!!!!

Κοίτα όσον αφορά τα κωλόμπαρα είμαι πολύ fan αλλά είμαι πελάτης σε δύο που είναι στα μέρη μου & τα 'χω χτίσει, γενικά σπάνια θα πάω σε άλλο κωλόμπαρο εκτός αυτών... Οπότε ίσως να έχεις δίκιο. Όσον αφορά στριπτιζάδικα έχω πάει σε καμιά 30αριά στο λεκανοπέδιο & αν έχω συναντήσει δυο Βουλγάρες είναι ζήτημα... Που να δηλώνουν Βουλγάρες εννοώ...

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015

Επισκέπτης
κωλο-κυνθους τυπε :2funny:
ποιοτις ΑΑ :2funny:
Νουτέλα σαν να λέμε ε τύπε!!! :tooth:

URL]]

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Συναγωνιστές ανοίγω ένα καινούριο θεματάκι σχετικά με τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν οι κοπέλες από Ρουμανία. Προσωπικά θεωρώ ότι η συγκεκριμένη φυλή έχει τρελά κομμάτια & είμαι λάτρης της, πλην όμως σπάνια έχω ευχαριστηθεί γαμήσι με Ρουμάνα είτε λέμε για μπουρδέλο, studio, ξενοδοχείο ή ο,τιδήποτε άλλο. Θεωρώ ότι στερούνται επαγγελματισμού, δεν ξέρω τί φταίει... Ειδικά οι τσιγγανορουμάνες είναι για κλάματα... Για πείτε τη γνώμη σας. Τυχαίο είναι ή είστε κι εσείς δυσαρεστημένοι;

η χειροτερη ρατσα δεν ασχοληθηκα ποτε μαζι τους και ουτε προκετε...........

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Απο μέτριες εως απαράδεκτες θα τις χαρακτήριζα (με λίγες εξαιρέσεις-Σιμόνααααα).
Κ λόγω ψυχολογίας (φαίνεται σα να τις ενοχλεί που κάνουν αυτή τη δουλειά).
Κ λόγω κουτοπονηριάς.
Αν και απο εμφάνιση είναι πολύ δυνατές.
Άσε που δε μ αρέσει κ ο αέρας που έχουν,είναι πολύ μεσογειακές,λες κ περιμένουν να τις γοητεύσεις για να σου κάνουν καλό κρεβάτι.

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Οι Ρουμάνες είναι τρελές με όλη την έννοια της λέξεως. Με όσες κοπέλες από τη Ρουμανία έχω πάει (δεν λέμε για ρομ καταστάσεις) έχουν αποδειχθεί μέσα στη καύλα.

Για να τους βγάλεις αυτή τη τρέλα και τη λύσσα (ναι βγάζουν λύσσα στο κρεβάτι) πρέπει με τη σειρά σου να τους τραβήξεις με κάποιο τρόπο την προσοχή. 

Συμφωνώ μαζί σου φίλε. Και εγώ αυτό έχω διαπιστώσει. Αν τους τραβήξεις την προσοχή και αποκτήσεις οικειότητα μαζί τους, είναι πολύ καύλα. Τα δίνουν όλα για να περάσετε καλά.

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

Ρουμάνες, Ελλεεινίδες, ούνα φάτσα ούνα ράτσα :birdman:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Απο μέτριες εως απαράδεκτες θα τις χαρακτήριζα (με λίγες εξαιρέσεις-Σιμόνααααα).
Κ λόγω κουτοπονηριάς.
Άσε που δε μ αρέσει κ ο αέρας που έχουν,είναι πολύ μεσογειακές,λες κ περιμένουν να τις γοητεύσεις για να σου κάνουν καλό κρεβάτι.

:thumbsup: να προσθέσω ότι είναι και άθλιες παραδόπιστες και αρπακτικά :birdman:

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Κ λόγω κουτοπονηριάς.

Είναι οι ρουφιάνες... Γι' αυτό & συνεχίζουμε να τις "τιμάμε" παρ' ότι ξέρουμε ότι είναι κουτσές, στραβές κι ανάποδες...

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
Κ λόγω κουτοπονηριάς.

+1

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Πάλι σήμερα έγινα δέκτης σκάρτης συμπεριφοράς από Ρουμάνα σε γνωστό καφέ - μπαρ που  :fuck1: κιόλας η οποία ήθελε σώνει και καλά να μου αποδείξει ότι εξέθεσα συνάδελφό της μέσω post μου στο site βάζοντας στο στόμα μου λόγια που δεν είπα (έγραψα) ποτέ... Και με φέσωσε και με το ποτό που την κέρασα για να την ακούω να με προσβάλλει. Ρε δεν πάνε στον αγύριστο λέω εγώ, είπαμε μουνάρες είναι αλλά δε θα ανεχόμαστε σαν μουνόδουλοι οποιαδήποτε μαλακία έχουν στο κεφάλι! Μια φορά ευδιάθετη Ρουμάνα δε μου έχει τύχει, ακόμα κι αυτές που προσφέρουν ικανοποιητικές υπηρεσίες είναι γρουσούζες του κερατά και συμπεριφέρονται σαν να κάνουν αγγαρεία, 9 στις 10 Ρουμάνες είναι ΜΟΥΦΑ!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πάλι σήμερα έγινα δέκτης σκάρτης συμπεριφοράς από Ρουμάνα σε γνωστό καφέ - μπαρ που  :fuck1: κιόλας η οποία ήθελε σώνει και καλά να μου αποδείξει ότι εξέθεσα συνάδελφό της μέσω post μου στο site βάζοντας στο στόμα μου λόγια που δεν είπα (έγραψα) ποτέ... Και με φέσωσε και με το ποτό που την κέρασα για να την ακούω να με προσβάλλει. Ρε δεν πάνε στον αγύριστο λέω εγώ, είπαμε μουνάρες είναι αλλά δε θα ανεχόμαστε σαν μουνόδουλοι οποιαδήποτε μαλακία έχουν στο κεφάλι! Μια φορά ευδιάθετη Ρουμάνα δε μου έχει τύχει, ακόμα κι αυτές που προσφέρουν ικανοποιητικές υπηρεσίες είναι γρουσούζες του κερατά και συμπεριφέρονται σαν να κάνουν αγγαρεία, 9 στις 10 Ρουμάνες είναι ΜΟΥΦΑ!
αναλογως με ΠΟΙΟΝ ειναι  ;)

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
αναλογως με ΠΟΙΟΝ ειναι  ;)

Δε γαμιέσαι λέω εγώ; Αν έχεις προσωπικά μαζί μου δε νομίζω ότι ενδιαφέρουν κανέναν που διαβάζει το thread. Αλλά και μόνο το γεγονός ότι πετάγεσαι σαν κουράδα και μπαίνεις σε προσωπική αντιπαράθεση μαζί μου σε ένα thread που μόνο οπαδικό δεν είναι χωρίς καν να σε προκαλέσω ή να αναφερθώ σε 'σένα αποδεικνύεις πόσο μαλάκας είσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom