Νέα

Τι γνώμη έχετε για τις «κρυφές»;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Σου λέμε υπάρχει πρόβλημα και εσύ απαντάς "..................................".

Το παίζεις έξυπνη ή δεν αντιλαμβάνομαι την ευφυΐα σου? :think:
βρε νιτζακο μου...πιστευεις πραγματικα οτι θα πιστεψω οτι επειδη στο νικ μου υπαρχει ενα θαυμαστικο γκρεμιστηκε το νετ;;γ ποσο χαζη με εχετε;;;εν παση περιπτωση λυπαμαι παρα πολυ γ το προβλημα!!αν το εκανα ερωτηματικο πιστευεις ολα θα αλλαζαν? :2funny:

Αστα σαπια......δικοs σου δακτυλοs ητανε....η μαλλον καλυτερα το δικο σου θαυμαστικο ητανε..... :2funny: :2funny: :2funny:
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
βρε νιτζακο μου...πιστευεις πραγματικα οτι θα πιστεψω οτι επειδη στο νικ μου υπαρχει ενα θαυμαστικο γκρεμιστηκε το νετ;;γ ποσο χαζη με εχετε;;;εν παση περιπτωση λυπαμαι παρα πολυ γ το προβλημα!!αν το εκανα ερωτηματικο πιστευεις ολα θα αλλαζαν? :2funny:
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Πωs ειπεs οτι θα το εκανεs????
Ερω(τημα)τικο??? :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Δεν υπαρχουν πλεον κρυφες,ολες το βροντοφωναζουν...α για τα προφιλ λεμε;

Για να μην τους λένε ότι ξημεροβραδιάζονται στο σάιτ αντί να πάνε καμιά βόλτα/να βρουν χαρά στα σκέλια τους/get a life;
:think:

Λέω, τώρα...
(και ναι, εγώ ξημεροβραδιάζομαι ξεδιάντροπα εδώ, ούτε βόλτες, ούτε χαρές στα σκέλια, να μην πούμε για το life...  :- )

Περα απ την πλακα και γω αυτο πιστευω.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Tι γνώμη έχεις για αυτούς που δεν επιλέγουν φύλο?
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Καθυστερημένα μεν, χρήζει απάντησης δε γιατί είναι μεγάλο θέμα φλέγουσας σημασίας έχω να πω και κυρίες και κύριοι ήρθε η ώρα να το λύσουμε.
Λοιπόν.
Αυτοί που δεν επιλέγουν φύλο είναι γαμώ τα άτομα και οι καλύτεροι φίλοι μου, καθόμαστε μαζί στα πάρκα άφυλοι και άφιλοι και βλέπουμε τα φύλλα που πέφτουν γιατί έτσι ρε, μας αρέσει η ξεφτίλα.
:P

Επίσης ψηφίζω Λουκρητία γιατί είναι πολύ εξτραβαγκάν!!!
Εμένα μου αρέσει το θαυμαστικό της...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Καθυστερημένα μεν, χρήζει απάντησης δε γιατί είναι μεγάλο θέμα φλέγουσας σημασίας έχω να πω και κυρίες και κύριοι ήρθε η ώρα να το λύσουμε.
Λοιπόν.
Αυτοί που δεν επιλέγουν φύλο είναι γαμώ τα άτομα και οι καλύτεροι φίλοι μου, καθόμαστε μαζί στα πάρκα άφυλοι και άφιλοι και βλέπουμε τα φύλλα που πέφτουν γιατί έτσι ρε, μας αρέσει η ξεφτίλα.
:P

Επίσης ψηφίζω Λουκρητία γιατί είναι πολύ εξτραβαγκάν!!!
Εμένα μου αρέσει το θαυμαστικό της...
millionaire_idiot_fail.jpg

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Epic fail μη σου πω...  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Καλά, αφού δε σου άρεσε αυτή η απάντηση την αλλάζω.
Αυτοί που δε βάζουμε το φύλο είμαστε κρυφές που ήρθαμε εδώ για να ψαρέψουμε πιπίνια και να τα βιάσουμε με λύσσα γιατί αλλιώς δε μας κάθεται ούτε κουκουνάρι. Θα βάζαμε το θηλυκό σηματάκι αλλά επειδή είμαστε μυστήριοι τύποι θέλουμε να δημιουργήσουμε μύθο γύρω από το όνομά μας...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
παιδια εμαθα πως ειμαι πολυ συμπαθεις σε εσας ... βριστε ελευθερα!!!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Πιστεύω ότι ο τίτλος του thread πρέπει να τροποποιηθεί... :grin:
Το original post το έχει διαβάσει κανείς σας?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
το ποιο?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Εννοώ αυτές που από τις «ρυθμίσεις λογαριασμού» έχουν ξετσεκάρει την «εμφάνιση της κατάστασης σύνδεσής σας στους υπόλοιπους χρήστες»
Δεν είναι σαν να κρύβονται στη γωνία και περιμένουν πότε θα περάσει κανείς να του πετάξουν «καρφάκια»???
:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
Δεν είναι αυτή μια κρυφοgay συμπεριφορά???  :uglystupid:
α καλα ναι , τωρα καταλαβα...

Επισκέπτης
Εννοώ αυτές που από τις «ρυθμίσεις λογαριασμού» έχουν ξετσεκάρει την «εμφάνιση της κατάστασης σύνδεσής σας στους υπόλοιπους χρήστες»
Δεν είναι σαν να κρύβονται στη γωνία και περιμένουν πότε θα περάσει κανείς να του πετάξουν «καρφάκια»???
:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
Δεν είναι αυτή μια κρυφοgay συμπεριφορά???  :uglystupid:
Οχι ρε σιγα!...Διακριτικότητα ειναι!Το οτι εσυ κοιτας και ασχολησε ποιος ειναι appear offline ειναι πιο gayko!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom