amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
και να είναι αποσυνδεδεμένοι εγώ πάλι μπορώ να τους ξεχωρίσω ποιοι είναι μέσα ποιοι όχι και χωρίς να γράφουν . ;) ;) ;)
πρεπει να κανεις ομως ενα κλικ παραπανω..και να είναι αποσυνδεδεμένοι εγώ πάλι μπορώ να τους ξεχωρίσω ποιοι είναι μέσα ποιοι όχι και χωρίς να γράφουν . ;) ;) ;)
ναι έχεις δίκιο πάτερ μου .πρεπει να κανεις ομως ενα κλικ παραπανω..
ναι έχεις δίκιο πάτερ μου .
τι μαλακια θρεντ ειναι αυτο παλι?
κανενας νεος το ανοιξε?
γιατί δεν πατάει αποσύνδεση . ;) ;) ;)Άσε που δεν έχει και νόημα!Ακόμα και "Αποσυνδεδεμένος" να είναι...αν πατήσεις το προφίλ του μπορείς να καταλάβεις αν είναι μέσα ή όχι από την ώρα της τελευταίας σύνδεσης!!!
Υπάρχει και μια άλλη μαλακία...πολλές φορές κάποιος φαίνεται συνδεδεμένος ακόμα και 1 ώρα μετά αφότου έχει βγει από το σάιτ!Γιατί γίνεται αυτό?
τι μαλακια θρεντ ειναι αυτο παλι?
κανενας νεος το ανοιξε?
ωχχ εσυ το ανοιξες?Eσυ δε μου ειπες ρε μαλακα να το ανοιξω γιατι δεν ειχες τα αρχιδια ?
Eσυ δε μου ειπες ρε μαλακα να το ανοιξω γιατι δεν ειχες τα αρχιδια ?
Για να μην τους λένε ότι ξημεροβραδιάζονται στο σάιτ αντί να πάνε καμιά βόλτα/να βρουν χαρά στα σκέλια τους/get a life;
Λέω, τώρα...
(και ναι, εγώ ξημεροβραδιάζομαι ξεδιάντροπα εδώ, ούτε βόλτες, ούτε χαρές στα σκέλια, να μην πούμε για το life... :- )
Tι γνώμη έχεις για αυτούς που δεν επιλέγουν φύλο?Για να μην τους λένε ότι ξημεροβραδιάζονται στο σάιτ αντί να πάνε καμιά βόλτα/να βρουν χαρά στα σκέλια τους/get a life;
Λέω, τώρα...
(και ναι, εγώ ξημεροβραδιάζομαι ξεδιάντροπα εδώ, ούτε βόλτες, ούτε χαρές στα σκέλια, να μην πούμε για το life... :- )
λες να βαλω , θα με παρεξηγησουν?Tι γνώμη έχεις για αυτούς που δεν επιλέγουν φύλο?
ναι. η κρουστα !....ακου λεει ...δεν επιλεγουν φυλο
Υπαρχει καλυτερη απ τη σφολιατα???
Ξέρω γω? Εσύ τι λες?λες να βαλω , θα με παρεξηγησουν?
Καιγεται στο φουρνο ομωs....ναι. η κρουστα !