Ρε άρχοντα ησυχία δεν έχεις!Έκανα τις δουλειές του σπιτιού όλη την ημέρα και τώρα να ψάχνω να βρω στοιχεία για το brick and mortar /retail vs Amazon.Παλληκάρι ξέρεις αγγλικά;
Εσύ μίλησες για το Αμαζον ότι εξαιτίας του κλείνουν φυσικά καταστήματα επειδή ανοίγει το Αμαζον μαγαζιά.
Το άρθρο μιλάει για online ανταγωνισμό.
Παραδέξου ότι έκανες λάθος στο ποστ και άσε τώρα τα άσχετα ποστ για να δικαιολογηθείς.
Μασημένη τροφή-απάντηση θές!
Amazon Bricks-And-Mortar Juggernaut Picks Up Speed
While the news media was focused on the downward death spiral of the physical retail sector, it seems Amazon was busy ramping up its roll-out of physical stores, a development that many observers have perceived as merely test-marketing or experimenting.
www.forbes.com
Αυτό που έπρεπε να έχω διευκρινίσει είναι ότι η καμένη γη που αφήνει πίσω της η Άμαζον είναι πρωτίστως στις περιοχές τις αραιοκατοικημένες όπου ο κάθε άνθρωπος πρέπει να μπει στο αυτοκίνητο του και να ταξιδέψει μίλια για να πάει να ψωνίσει.
Όταν βρέθηκε η εταιρεία (Αμαζον) η οποία είπε θα σου τα φέρνω στο σπίτι σου εσύ απλώς παράγγειλε τα από το σμάρτφόουν σου ή από το πι-σι σου,τότε γαμήθηκε η υπόθεση για τις μικρές επιχειρήσεις.Ήτανε το πράγμα στραβό με την ΓουώλΜαρτ ήρθε και το αποτελείωσε η Άμαζον.
Και όχι μόνο έκλεισαν οι περισσότερες μικρές επιχειρήσεις της περιοχής αλλά όλο σχεδόν το εργατικό δυναμικό της περιοχής χωρίς πτυχίο αναγκαστικά θα πήγαινε για δουλειά είτε στα ΓουώλΜαρτ είτε στην Άμαζον.
Η οποία Άμαζον αφού σε ξεζουμίσει για τρία χρόνια το ανώτερο ως εργαζόμενο θα σε πετάξει ως στημένη λεμονόκουπα γιατί αυτή είναι η πολιτική της.Εναλλαγή κατώτερου προσωπικού ανά τριετία!
Υ.Γ. Έχω το Προφίσιενσυ από το Κέϊμπριτζ και το Μίσιγκαν από το 1988.Είμαι 53 χρονών.Όσο καλά μιλάω και γράφω Ελληνικά άλλο τόσο μιλάω και γράφω Αγγλικά,γιγαντιαίο αρχοντόπουλο!