jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
εγώ εντόπισα δέκα καλους στόχους και έβγαλα δυο γκομενες.
сколько была цена девушек?
εγώ εντόπισα δέκα καλους στόχους και έβγαλα δυο γκομενες.
Πολλά διαμερίσματα είναι στη Baseina διπλα στο Sky bar.
Οχι φίλε δεν διεκδίκησε κανείς το τίτλο του σερίφη της υπερβολής.
Ομως δεν τα λέει ενας τα περί υπερβολών και παπαριών. Τα λένε πολλοί, και πολλές φορές. Και αρκετοί από ένα σημείο και έπειτα απλά τη κάνουν απο το thread γιατί έχουν καλύτερα πράγματα να κάνουν απο το να διαβάζουν παπαριές.
Προσωπικά πέρα απο τις παπαριες με ενοχλούν και οι αντιπαραθέσεις.
Οπότε προσθέστε άλλον εναν σε αυτούς που τη κάνουν απο το thread !!
καλώς ήρθες στο φόρουμ φίλεΓειά σας παίδες. Συστήθηκα πριν 2 μέρες στο νήμα για το Κισινάου καθώς είμαι εκεί τώρα. Αν δε βαριέστε ρίξτε μια μιατιά για να μην επαναλαμβάνομαι. Έχω κανονίσει ταξιδάκι για Κίεβο, να συνδυάσω ΑΕΚΑΡΑ, με Πολωνία κια αδερφό Fidele και έχω ψήσει και τον φίλο Ρολογά, καθώς είμαστε αυθεντικά καμάκια και θεωρώ θα συνθέσουμε φονικό δίδυμο Λιβάγια-Αραούχο, όπως και θα ανταλλάξουμε πολύτιμη τεχνονωσία. 15 είναι το πρώτο ματς. 16 φεύγω Βαρσοβία και έχω μπροστά μου 20 μέρες. 22 ο επαναληπτικός. Θα μπω ταλιμπάν λεοφωρείο στα πρώην Σοβιετικά εδάφη να θυμηθώ τα παλιά καλά χρόνια του 2007 και 2008 που είχα πάει Κίεβο και απλά καθόμουν στο Κρεσάτικ σε ένα παγκάκι που να έχει μουνί, έπαιρνα το φίλο μου τηλέφωνο στο Κίεβο να του μιλήσω Ελληνικά για να με ακούσει η γκόμενα και μετά από 1 λεπτό έκλεινα και περίμενα να μου πει το μαγικό, Ατ κούντα τι?
Λογικά τέτοια πράγματα δε θα παίζουν πλέον, αλλά θα το παλέψω... Το παιχνίδι ήταν τόσο απλό τότε.. Μετά έλεγα Hotel, photos, Gre4ia i podom taksi, i pay diengi, ja, καθώς τότε ήταν σε πολύ πρώιμο στάδιο τα ρωσικά μου και αγγλικά σχεδόν καμία. Οι επιδόσεις μου ήταν τρομερές και το κόστος μικρό... Κέρναγα 1-2 ποτά τα οποία τα παράγγελνα βαριά, εκπαιδεύοντας τον μπάρμαν, το ταξί για χοτέλι και μετά στην επιστροφή εκεί που ήταν να δωσω 2 ευρώ για ταξί, έδινα 5, έτσι να με δει και λίγο λαρτζ και έλεγε και κανα δυο φορές ευχαριστώ. Αχ, ωραίες εποχές... Τώρα δεν ξέρω τι μυστήριο με περιμένει, αλλά θα το παλέψω.... Τα χρόνια είναι πολλά... Τότε βγάζαμε με Hi5 και κρεσάτικ παγκάκια, τώρα έχουμε tinder κ badoo.. Είδωμεν! Όπως κ να χει είμαι σίγουρος θα περάσω τέλεια, καθώς και να στραβώσει το θέμα, θα έχω τέλεια παρέα, φίλο Ρολογά!
Εν τέλει, την παράτησα την Ουκρανία, γιατί μου έβγαζε μία μαυρίλα και μιζέρια και παράλληλα ανακάλυψα το Ποζνανάκι, που εκείνη την εποχή, 2009 γαμούσε και έσπερνε και το ερωτεύτηκα παράφορα (τώρα ούτε ζωγραφιστό να το δω), καθώς μπορεί να μην είχε το κρύο αίμα του ψηλού, ξανθού σλαβόμουνου, σαν γυναικεία μετενσάρκωση του Ντράγκο από το ρόκυ, αλλά είχε εκπλητικά next door girls, πολλές πρόθυμες φοιτήτριες, γλυκά πρόσωπα, ωραία κορμάκια, βυζάρες-κωλάρες, μα πάνω απόλα χαμόγελο και όχι ουκρανική μαυρίλη και εκπληκτική παλιά πόλη με διασκέδαση.
Τελικά την παράτησα και την Πολωνία μετά, αλλά είπα να επιστρέψω στον τόπο του εγκλήματος, γιατί έχω κανά 2 σταθερά από τότε που ερχόντουσαν να με δουν Ελλαδα που και που, να δω Fidele, να κάνω ίσως καμιά επαρχία στυλ Λούμπλιν που δεν έχω πάει ποτέ και μετά να μπω να θυμηθώ τα παλιά Κίεβο και ότι γίνει! Θα έχω αρκετό χρόνο και ελπίζω να μην φάω φόλα όπως τρώω τώρα Μολδαβία. Βέβαια θα έχω καλή παρέα, πράγμα πλέον πολύ σημαντικό, καθώς δε διανύουμε εποχές που το μουνί και η ευκολία του ήταν τόσο άπλετη, που το πολύ να πίναμε ένα εσπρεσάκι με το φίλο η βόλτα στο μπαρ για 10-15 λεπτά καθώς είχε ήδη γνωρίσει κάποιος, κάποια.
Μύστες μου, ότι γουστάρετε για κουβεντούλα και ανάλυση περί καμακίου εδώ είμαι. Δεν είμαι του πληρωμένου, οπότε κάνω μόνο καμακοσυζητησούλες. Αν κάποιος έχει εμπειρία πρόσφατη από Κίεβο μόνο, όχι Βίνιτσες και πράσινα άλογα, θα χαρώ να τα πούμε και να μου αναλύσει το συντελεστή δυσκολίας. Πάντως στο τίντερ, δεν προλαβαίνω ματς, σε μια μέρα έκανα σχεδόν 20! Βρε, λες?...
υγ: Έχω μεγάλη περιέργεια να δω τη δίδυμο θα συνθέσω με τον Ρολογά... και προερχόμενος ήδη από ένα πολύ καλό δίδυμο με DIRTY το οποίο το επαινεί συνεχώς, αυτό σημαίνει ότι έχει ανεβεί ΗΔΗ ο πήχυς για το δικό μας πορνοτάξιδο !!!
υγ2: ρίξτε μια ματιά νήμα Κισινάου, Σόφια και Βουλγαρία.
Που την ειδες την επιθεση ? το να αμφισβητησω το υπερβολικο νουμερο που ειπες λογικο ειναι γιατι πολυ απλα δεν βγαινει σε Ελληνα. 400 γκομενες απο καμακι σε 20 χρονια δεν κανει ουτε Τσεχος πορνοσταρ που τους βλεπουν και τραβανε μαλακια τα ντοπια και ξενα μουνακια. Θελεις να το λες κανε το , δεν υπαρχει προβλημα. Οπως φυσικα το ιδιο ισχυει και για μενα ,να γραφω αυτο που πιστευω.Φίλε Τάσο, δεν αρχίσαμε καλά. Πρώτον να σου πω πως έχουμε γνωριστεί στο μαγαζί του Moldo τις γιορτές του 14/15. Έκανα λάθος που έγραψα στο προηγούμενο ποστ 13/14, μπερδεύτηκα.
Δεύτερον, που το παράξενο για έναν άντρα που από τα 16 έως τα 36, 20 χρόνια δηλαδή κάνει καμάκι, να έχει χτυπήσει αυτά τα νούμερα και εφόσον δεν πάω για 7+ μόνο? Καινούργιος δεν είμαι, διαβάζω το φόρουμε πάνω από 10 χρόνια, αλλά τον λόγο που δεν έγραφα, μόλις μου τον επιβεβαίωσες τώρα.
Τελειώνω λέγοντας πως τα λεγόμενά μου μπορεί να τα επιβεβαιώσει o Fidele, ο οποίος με γνωρίζει από το 2004. Τέλος, με τον Moldo δεν είμαστε κολλητοί, απλά είναι ένας Έλληνας στο Κισινάου, να έχεις έναν άνθρωπο να πεις μια κουβέντα, να πιεις έναν καφέ, να κάνεις μια μουνοσυζήτηση, να πας κανά ραντεβού να τις δείξεις ότι υπάρχουμε σαν Έλληνες και εκτός έδρας και να κάνεις και κανένα καμάκι. Ειλικρινά, δεν μπορώ να κατανοήσω την επίθεσή σου. Πρόσεξε, γιατί θα εκτεθείς..
Επειδή μου ζητήθηκε ιδιαιτέρως από πολύ δυνατό φίλο θα ποστάρω εδώ και όχι στο νήμα της Ρωσίας τη συνέχειαΣε έναν κόσμο που αλλάζει κάθε τρίμηνο είναι πολύ παλιό να πω τι είδα πέρσι τον Ιανουάριο...
Αυτό όμως που έχω να πω είναι πως σε όλες τις ευρωπαικές ρωσοφωνες χώρες υπάρχει βαθιά κατάθλιψη! Μου το είπε ο φίλος μου που είμασταν μαζί μοσχα περσι και ήταν τις γιορτες εκει και το είδα κι εγω ουκρανία όπως και το νιώθω απο τις ευχες των παλιών μου ρωσίδων που κρατάμε φιλικές σχεσεις!Μπήκε ο νέος χρόνος και τίποτα δεν άλλαξε στις μίζερες ζωές τους..Κάποιες έχασαν τις δουλειές τους..Δεν έχουν όρεξη να βγουν από το σπίτι.. το γαμήσι ούτε στη φαντασία τους..
Αυτή είναι η κατάστασή τώρα σε Ρωσία, Ουκρανία και ίσως Λευκορωσία!
Διττό το αποτέλεσμα... η γυρνάμε στα παλιά να βρούμε δυτικό να φύγουμε (αν και δυστυχώς ο Έλληνας δε μετράει οικονομικά πλέον) ή κατάθλιψη όπως είπες ... Μόνη λύση να μάθουμε τι συμβαίνει είναι να πάμε προς τα εκεί και να πετάξουμε το ραντάρ μας! Από Ουράλια και πέρα φυσικά, όσο πιο βαθιά μέσα, τόσο πιο καλά!
Ναι θυμαμαι , ηταν τα τελευταια μεγαλεια τοτε καθως απο εκει και μετα πηγε κατα διαολου το Κισιναου. Δυστυχως δεν μπορω να σε θυμηθω, ειχε και παρα πολυ κοσμο οπως ειπες.
Για το νουμερο τονισα οτι ειναι ακατορθωτο για Ελληνα γιατι ειμαστε η χωρα της αγαμιας , πολυ πουριτανικη και λιγο πιο πανω απο μουσουλμανικες χωρες σε αυτον τον τομεα.
Τα ταξιδια στην Ανατολικη Ευρωπη εννοειται οτι μας δινουν μεγαλο αβανταζ αλλα και παλι δεν φτανουν για να φτασει καποιος σε τετοια ποσοτητα.
ΑΝ αποτελεις εξαιρεση και το επιβεβαιωνουν και αλλα σοβαρα μελη οπως λες ,,, τοτε πραγματικα χαιρομαι.
ΥΓ O moldo ειναι οκ ,τον ξερω αρκετα χρονια.
αστα εχει πεσει μια μιζερια και μια καταθληψη εξω που δεν εχει προηγουμενο
χαρακτηριστικα πηγα το βραδι γυρω στις 10 για φαγητο με παρεα στο Λιτοχωρο Πιεριας και δεν κινουταν ψυχη στο δρομο μεσα στην πολη
Τι εννοείς? Ότι τώρα πήγες, χειμωνιάτικα? Ή το καλοκαίρι που έχει Ρωσίδες τουρίστριες? Αν και είναι κυρίως παραλία νομίζω και όχι Λιτόχωρο.