Ο Δρ Love μοιάζει πολύ με Ιωσήφ Μπλάσκο αλλά πιο νέος σε αρκετά θέματα και στοχευςης γυναικών αλλά και κινήσεων στο φόρουμ!Μην ξεχνάς πως ο Μπλάσκος είχε δώσει ραντεβού με Ντάβαριτς Μίδα και κάποιον άλλο που τους παρακολουθούσε απο μακριά χωρίς να εμφανιστεί !
Κλωνάρι είναι κάποιος που γράφει με δυο Νίκ!Εγω γράφω μόνο με το νέο μου!
o δασκαλος εχει εμφανιστει και σε αλλα 2 μελη που εχουν καιρο να γραψουν.ακομα με τον ρολογα
παλαιοτερα ειχαν επικοινωνια συχνα χωρις να βρεθουνε.ο δασκαλος σε 2 εβδομαδες θα ειναι κυπρο παλι αλλα οχι στην πολη που διαμενωκαι 3 μερες μετα εγω αναχωρω οδυσσο.ο βαλκανιος πουτσαρας ριχνει μερικες φορες αρνητικες σποντες για μενα και αμφισβητα τις μεθοδους μου για τοτε που ελεγα καμακι στα παγκακια και παρκα.αυτα καναμε χρονια στην μοσχα που ηταν η βαση μου και αρηγοτερα κιεβο ειχε
αποτελεσμα.στα παρκα πηγαιναν οι μοσχοβητες να γνωριστουν για αυτο τον λογο πηγαιναν.
για τα παγκακια ειπε και ο δασκαλος οτι οι ουκρανοι καμακωνουν φρι με τις ωρες εκει και δεν χρειαζετε να ξοδευονται.αν οι ελληνες που γραφουν λογο ηλικιας η εμφανισης δεν μπορουν να το κανουν δεν συμαινει ειμαι ακυρος.με τους ουκρανους και ρωσους εχει επιτυχια.τα ειπαμε τους ξενους πως τους βλεπουν και ειπα πολλες φορες πιες εθνικοτητες μπορει να εχουν επιτυχια με νορμαλ.εκανα ιδικη μνεια στην γαλλια τοτε και αποδειξη το δωδεκαρι στην ευροβιζιον πηρε η γαλλια απο ουκρανια!
ακομα ο βαλκανιος νομιζει ολες τις βλεπω πουτανες.ποτε δεν πεφτω εξω με καμια γκομενα 100%
οταν κοψω μια αμεσως την βαζω σε κατηγορια οπως και αυτες εμας.για την κοπελα που εβαλες φιλε φωτο στειλε μυνημα να δεις οτι δεν θα απαντησει απλα για να δεις ειναι φατε ματια ψαρια οπως σουλεω.
και ο ρολογας παλια με αμφισβητουσε και στο τελος ηρθε στα νερα μου.του ειπα δεν φτεει αυτος αλλα η νοοτροπια που εχουν με τους ξενους ενω με τους δικους τους παρτουζαρουν καθε γυφτο με την παρεα του.
για τον κμαν ειπα μην κανουν επιθεσεις.μιλα παντα σωστα και μας λεει ο ανθρωπος ασχολοθμε και γαμω πουτανες.οι αλλοι δεν καταλαβα τι κακο κανει και επιτιθωνται.το θεμα ειναι οι τιμες?δηλαδη αν στον κμαν ζητανε 200 νομιζεις στον βαλκανιο θα πανε τζαμπα η με 50?και στον βαλκανιο παλι 200 θα πουνε.
οι ιδιες στο σαλον μπορει να περνουν 800 γριβνα αυτο δεν εχει σημασια στην λογικη τους.
εγραψα και τον μαρτιο αν βρεις πισω για γκομενα που γαμιετε σαλον με 500 γριβνα στο μιστερ χ και εμενα ηθελε 1000 και δεν δεχωταν με τα 800 που της εδινα.την εδιωξα γιατι εχω γαμησει αλλες 3 φορεσ αυτην πριν μαθω οτι ειναι πουτανα σε σαλον.απλα για βοηθεια ηθελα που με επριζε οποτε με σθναντουσε κεντρο και κλαιγωταν ειναι αφραγγη.σκοπιμα σας εγραψα πριν 2 με 3 εβδομαδες οτι εβαλα φωτο μου στο προφιλ να με δειτε κατι που δεν κανει ο βαλκανιος.χτες της καθαρισα μετα απο 2 με 3 εβδομαδες που ειχα ελευθερες.εστειλα και στον κμαν πμ για να τις δει.δεν το εκανα τυχαια χαχαχαχ.