Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
τωρα αυτες που εγινε η δουλεια τους ουτε μας ξερουν ουτε μας μιλανε.δεν δινουν στον αγιο τους νερο.
αλλη που βοηθουσα καθε μηνα οδυσσο οταν μου εκανε μαλακια εδω και 4 χρονια σταματησα να βοηθαω.
ας πληρωνει 150 ευρο να στελει πραγματα ουκρανια αφου μια φορα που δεν μπορεσα να εξυπηρετησω
μου την ειπε και φωναζε σαν τρελη στο τηλεφωνο!δεν σκεφτηκε τις 100 φορες αλλα την μια που δεν μπορεσα να εξυπηρετησω.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.298
Πόντοι
3.656
με αυτα τα λεφτα οχι γκομενες τις τηλεορασης θα γαμησαν η την χουφτα τους η καμια γλαστρα εξω δεξια
ωραίος ο σλαβ
Χάρη κόψε τις μλκιες που λέτε στην Κύπρο οι γκαου μεταξύ σας
Παρόλα την μεγάλη μου αγάπη κ συμπάθεια για τους Κύπραιους πιο φιδεμπορες ούτε οι Ρουμανοι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.298
Πόντοι
3.656
Χάρη μην γράφεις άλλο σήμερα
Σε διαβάζω κι είμαι έτοιμος να πξδγξω από το μπαλκόνι
Ευτυχώς μένω σχεδόν ισόγειο
Σπύρο ανεκαμψες τα μαλλα βλέπω
Ευχάριστο  :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.298
Πόντοι
3.656
ειχα μια συζητηση με μια Ρωσιδα μεγαλης ηλικιας και μου εδωσε αρκετες πληροφοριες οσο αφορα την κατασταση στη Ρωσια που επικρατει σημερα. Δεν εννοω για τα μουνια αλλά για τις συνθηκες διαβιωσης την οικονομικη κατασταση των Ρωσων πολιτων κ.τ.λ.

αν γενικα υπαρχει η διαθεση να αναπτυξω το τι μου ειπε, διοτι θα ηταν εξαιρετικα χρησιμο ωστε να βγουν καποια συμπερασματα και να λαβουμε μια καλυτερη εικονα οσο αφορα την Ρωσια και την επαρχια της.
έλα ρε παπά επιτέλους διαφώτισε μας
Τουπα  του μλκα του Τάσου να κάνουμε κι εμείς ένα σαλεπι /κουλούρι  ξενύχταδικο ναμαστε μες στα κονε κ δεν θέλει.
Νυσταζει νωρίς λέει
Δώσε πληροφορίες τώρα άμεσα λοιπον

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.298
Πόντοι
3.656

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.298
Πόντοι
3.656
Αλλος ενας μεγαλος παικτης στα μουνολιβαδα ειναι φυσικα και ο Aegean
μπα
Έχει πέσει τελευταία ψυχολογικά
Είναι αναθεωρητικος κμανιστης κ βλέπει ότι ο αρχηγός έχει αρχίσει κι αποκαθηλωνεται οπότε έχει κρίση ταυτότητας κ του χαλάει τις επιδόσεις
Επίσης πάρα τις διδαχες του αρχηγού στο τελευταίο του ταξίδι δεν κατάφερε να επιβληθεί στον χώρο εξ ου κ λέω περνάει κρίση
ελπίζω προσωρινη

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.298
Πόντοι
3.656
το θέμα είναι να μην σε βάζει κάθε τρεις και λίγο να βάζεις το χέρι σου στην τσέπη και να ζητάει υπηρεσίες με χρόνο χρέωση.

αν είναι να πας Καζάν για 3 ημέρες και να μην βρίσκεται μαζί σου όλη την ώρα παρά μόνο λίγες ώρες μην πας καθόλου

ξεκαθάρισε από την αρχή τις προθέσεις της ώστε να ξέρεις τι θα γίνει όταν θα πας εκεί μιας και μιλάτε μέσω viper
παπά θεσε το πλαίσιο που θα πρέπει να ακολουθήσει ο Γκαρσία για να αξίζει να πάει
Κοστολογογημενο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.298
Πόντοι
3.656
Αν πραγματικά σε γουστάρει δεν θα ζητήσει τίποτα δεν μπορώ όμως να ξέρω σε ποια βάση είναι η σχέση σας
είπαμε να λέμε καμμια μλκια  να περνάει η ώρα
Το παράκανες κι εσύ  :respect:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.298
Πόντοι
3.656

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.298
Πόντοι
3.656
Με 6 στριπτιζούδες είχα σχέση είχα ανεβάσει και φωτογραφίες,η μια ειδικά μου έκανε δώρα χρυσά,κολόνιες κτλ
θαχουνε περάσει καμμια εοκοσιπενταρια χρόνια από τότε μάλλον όμως  :orchestra:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.298
Πόντοι
3.656
Nα  πω κάτι και γω ο πιρφόρος αυνάνας.

1. Μένω Ουκρανία. Πριν σπούδασα και έζησα σε άλλες 7 χώρες του κόσμου.
2. Όποιος θέλει να κάνει τον γαμιά να τον κάνει με δυτική γυναίκα ή ακόμη καλύτερα με ελληνίδα την δεκαετία του 70 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (είχα τέτοιο θείο).
3. Έχω άποψη για τις ουκρανές και όλες τις ανατολικές, δεν είναι δυνατόν να πάνε με άνδρα αν δεν υπάρχει κάποια σκοπιμότητα ή ώφελος - μικρού ή μεγάλου μεγέθους. Έτσι είναι αυτές οι κοινωνίες και έτσι θα είναι για μια γενιά ακόμη.
4. Οι ξένοι που πάνε Ουκρανία - ακόμη και για δουλειές - είναι αποβράσματα οι πιο πολλοί ακόμη και από χώρες "σοβαρές", πχ ΗΠΑ, Γερμανία. Η χώρα είναι μπάτε σκύλοι αλέστε γι' αυτό.
5. Όλοι σε αυτό το θρεντ είστε σεξοτουρίστες, όπως και όλοι οι μόνιμοι ή ημιμόνιμοι ξένοι στην Ανατολική Ευρώπη. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΩΡΑΙΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΨΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΑΨΙΜΟ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ "ΔΩΡΑΚΙΑ" "ΦΑΓΗΤΑΚΙΑ" ΚΛΠ) drgrx φίλτατε.
1.τι θα πει να το παίξει γαμας?
2.Που μένεις κ για πόσο καιρό κ γιατί αυτό δίνει την υπέρτατη γνώση και σοφια?
3.δηλ εννοείς ότι όλη η ανατ Ευρώπη είναι ένα πεδίο?
Η Ρουμανία η Τσεχία κι η Ουκρανια είναι το ίδιο κατά την γνώμη σου?
4.το κόλλημα με τον Σπύρο είναι παλιό η πρόσφατο??
Αναμένοντας τις απαντήσεις
Υγ Εκτός του δρ λοβ που μιλάει για vfm φάση στο κιεβο
έχει τονιστεί απ όλους τους υπόλοιπους
ότι το χομπυ κοστίζει
και μάλιστα δυσαναλογα με την ανταποδοση του
οπότε γιατί εξεγερθεις με κεφαλαία γράμματα??

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ωραίος ο σλαβ
Χάρη κόψε τις μλκιες που λέτε στην Κύπρο οι γκαου μεταξύ σας
Παρόλα την μεγάλη μου αγάπη κ συμπάθεια για τους Κύπραιους πιο φιδεμπορες ούτε οι Ρουμανοι
δεν γαμησαν την μενεγακη και σκορδα ρε καπιες απο τηλεωραση μου ειπαν.
ο τυπος που εκανε κονε ειναι ελληνας λεφτας για αυτο μην μου λες δεν γινετε.
μια και το παιζεις εξπερ για ρουμανια πεσμου σε ποιο κλαμπ παει η σασα μπαστα και η τζουλια και γαμιουντε με 150-300 ευρο!0χι παραπανω!στην κυπρο λεφτας γαμουσε την τζουλια με 2000 ευρο και αλλος
μια αλλη τραγουδιστρια που παντρευτηκε προσφατα νομιζω την στικουδη.αν θελει ο σπυρος να του πω
και πιοι ειναι αυτοι εδω κυπρο που της σπονσαραν.αντε μιδας πεσ μου που πανε οι μπαστα και αλεξαντραρου.φιλος μονιμα κυπριος βουκουρεστι χρονια μου ειπε για αυτες και το κλαμπ αλλα ξεχασα το ονομα και δεν εχω και επαφη με το παιδι εδω και 3 χρονια σχεδον.
ολες αυτες οι γλαστρες τηλεωραση κανουν βιζιτα και στην κυπρο πριν 20 χρονια οι εληνιδες ερχωνταν σε
διαμερισματα με 30 λιρες την ωρα καπου 50 ευρο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αν δεν γαμιεσε πως θα μπεις σε περιοδικα και καναλια?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
από Μόσχα η Κίεβο ήταν??
απο σαλον στην σαλονικα χαχαχαχαχα.ερωτας παραφωρος κεραυνοβολος,στην τριχα δεν τον ντυσαμε
γαμπρο τοτε που ηταν στα μελια με την πουτανα!καλα ολοι παντρευονταν πουτανες απο κολαδικα εδω γιατι
πιστευαν η καταραμενη φτωχια φταιει και θα γινονταν κυριες μαζι τους καλυτερες απο ντοπιες.
τελικα τους μεγαλωσαν τα μουλικα απο τον ταρας μπουλπα και τους πηραν και τα σωβρακα.
πηραν διαβατηρια και βρηκαν χιλιαδες γκομενους ενω αυτους τους υποτιμανε και λενε τα χειροτερα χαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
είπαμε να λέμε καμμια μλκια  να περνάει η ώρα
Το παράκανες κι εσύ  :respect:
χαχαχαχα μετα την λενε στον προεδρο κτηνοβατη της πετρουπολης οτι κανει καμακι στο σαλον χαχαχα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.298
Πόντοι
3.656
απο σαλον στην σαλονικα χαχαχαχαχα.ερωτας παραφωρος κεραυνοβολος,στην τριχα δεν τον ντυσαμε
γαμπρο τοτε που ηταν στα μελια με την πουτανα!καλα ολοι παντρευονταν πουτανες απο κολαδικα εδω γιατι
πιστευαν η καταραμενη φτωχια φταιει και θα γινονταν κυριες μαζι τους καλυτερες απο ντοπιες.
τελικα τους μεγαλωσαν τα μουλικα απο τον ταρας μπουλπα και τους πηραν και τα σωβρακα.
πηραν διαβατηρια και βρηκαν χιλιαδες γκομενους ενω αυτους τους υποτιμανε και λενε τα χειροτερα χαχαχαχ
ωραίος ο κουμπαρος
Έτσι ακριβώς
Υγ ταρας μπουλμπα  :happy:
Κλαίω κουμπαρε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.298
Πόντοι
3.656
δεν γαμησαν την μενεγακη και σκορδα ρε καπιες απο τηλεωραση μου ειπαν.
ο τυπος που εκανε κονε ειναι ελληνας λεφτας για αυτο μην μου λες δεν γινετε.
μια και το παιζεις εξπερ για ρουμανια πεσμου σε ποιο κλαμπ παει η σασα μπαστα και η τζουλια και γαμιουντε με 150-300 ευρο!0χι παραπανω!στην κυπρο λεφτας γαμουσε την τζουλια με 2000 ευρο και αλλος
μια αλλη τραγουδιστρια που παντρευτηκε προσφατα νομιζω την στικουδη.αν θελει ο σπυρος να του πω
και πιοι ειναι αυτοι εδω κυπρο που της σπονσαραν.αντε μιδας πεσ μου που πανε οι μπαστα και αλεξαντραρου.φιλος μονιμα κυπριος βουκουρεστι χρονια μου ειπε για αυτες και το κλαμπ αλλα ξεχασα το ονομα και δεν εχω και επαφη με το παιδι εδω και 3 χρονια σχεδον.
ολες αυτες οι γλαστρες τηλεωραση κανουν βιζιτα και στην κυπρο πριν 20 χρονια οι εληνιδες ερχωνταν σε
διαμερισματα με 30 λιρες την ωρα καπου 50 ευρο.
Ρουμανία από 2010 κ μετά έχω αποχωρήσει
μόνο τρανζιτ για Μολδαβία που πήγαινα κι εμενα
Θα μάθω όμως
Για ποια εποχή μιλάς περίπου??
Για μπάστα κ Τζούλια  με 150 χλωμό το κοβω
Για 300 ξεπετα μισαωρο μπορει

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
3.δηλ εννοείς ότι όλη η ανατ Ευρώπη είναι ένα πεδίο?
Η Ρουμανία η Τσεχία κι η Ουκρανια είναι το ίδιο κατά την γνώμη σου?

Πες τα ρε φον. Ουτε καν οταν υπηρχε το "ανατολικο μπλοκ" δεν υπηρχαν μονο ομοιοτητες μεταξυ των χωρων( για αυτο και επεσε). Ποσο μαλλον 30 χρονια μετα.
Δεν υπαρχει πλεον ο ορος ανατολικη ευρωπη, υπαρχει η καθε μια χωρα ξεχωριστα. Δεν υπαρχει κατι που να συνδεει πλεον πχ την Αλβανια με την Εσθονια, την Ουγγαρια με την Αρμενια, τη Βοσνια με τη Λιθουανια,την Σλοβενια με τη Γεωργια, τα Σκοπια με την Τσεχια.
Για αυτους οοοολες αυτες ειναι ανατολικες (?) χωρες και αντιστοιχα οι γυναικες ειναι "ανατολικες" κατι που δε σημαινει ομως τιποτα απολυτως πλεον σημερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom