You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί φετίχ έχετε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα HeIISex
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 169K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
εγω ειχα μια γκομενα παλια τησ εβαζα τα χυσια μου στη θηκη για τα παγακια και την αλλη μερα το πρωι τησ τα εβαζα στη φραπα τησ μιλαμε για μεγαλο πουτανι
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
ε μα το πουτανι ηθελε τισ πρωτεινεσ στη φραπα τησαυτο δεν ειναι ακριβως φετιχ φιλε...
το γυναικείο στήθος, το όμορφα ξυρισμένο γυναικείο αιδοίο (ξυρισμένο από κάτω και με πολύ λίγη τρίχα από πάνω) γουστάρω τρελά να το γλύφω, παρακολούθηση λεσβιακού sex στο οποίο από κάποιο σημείο και μετά συμμετέχω κι εγώ
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
το γυναικείο στήθος, το όμορφα ξυρισμένο γυναικείο αιδοίο (ξυρισμένο από κάτω και με πολύ λίγη τρίχα από πάνω) γουστάρω τρελά να το γλύφω, παρακολούθηση λεσβιακού sex στο οποίο από κάποιο σημείο και μετά συμμετέχω κι εγώ
Teleftaios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 13
- Πόντοι
- 231
να ειναι πουτανα...
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Να είμαι με κάποιον και να καταλάβω ότι μέσα απ'το παντελόνι δεν φοράει εσώρουχο... (ειδικά κάτι με λεπτό ύφασμα η κανένα τζιν με τέλειο στρώσιμο) ...
Και να τον καυλώσω να γίνει σκληρός και τεράστιος και να τον πιάνω πάνω απτο ύφασμα αλλά να τον νιώθω τόσο έντονα....
Και μετά να του ανοίξω μόνο τα κουμπιά αλλά να μην του κατεβάσω αρχικά το παντελόνι και να του κάνω "παιχνιδάκια"
Ω ρε καύλες....
Και να τον καυλώσω να γίνει σκληρός και τεράστιος και να τον πιάνω πάνω απτο ύφασμα αλλά να τον νιώθω τόσο έντονα....
Και μετά να του ανοίξω μόνο τα κουμπιά αλλά να μην του κατεβάσω αρχικά το παντελόνι και να του κάνω "παιχνιδάκια"
Ω ρε καύλες....
Μετά το χέσιμο να τραβάω στα καπάκια μια πηχτή,και να χύνω πάνω στις θεσπέσιες κουράδες μου...Μιλάμε για τρομερή απόλαυση...!
αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ελεος ρε μαν
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Να είμαι με κάποιον και να καταλάβω ότι μέσα απ'το παντελόνι δεν φοράει εσώρουχο... (ειδικά κάτι με λεπτό ύφασμα η κανένα τζιν με τέλειο στρώσιμο) ...
Ω ρε καύλες....
Εσυ σε λεωφορειο εισαι ...επικινδυνη
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
XΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΕσυ σε λεωφορειο εισαι ...επικινδυνη
Ε άμα είναι κανα κολασμένο "ΕΝΤΟΥΡΟ" ελεύθερο από "δεσμά" εκτός ενός λεπτού υφάσματος,δίπλα στο χέρι μου εγώ θα φταίω μετά??
Είναι σαν να μου φωνάζει δες,πιασε με,....
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Καταλαβα!!!!!!!Ενα φετιχ ειχα κι εγω.....να μην βαζω σλιπακιXΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧ
Ε άμα είναι κανα κολασμένο "ΕΝΤΟΥΡΟ" ελεύθερο από "δεσμά" εκτός ενός λεπτού υφάσματος,δίπλα στο χέρι μου εγώ θα φταίω μετά??
Είναι σαν να μου φωνάζει δες,πιασε με,....
Τωρα πια θα ...φοραω
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Σκάσε ρε κολασμένε μην μου λες τέτοια.....Καταλαβα!!!!!!!Ενα φετιχ ειχα κι εγω.....να μην βαζω σλιπακι
Τωρα πια θα ...φοραω
και συνέχισε..
ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ;) :-* :-*
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Αμα ξερω ποια εχω απεναντι μου δεν με χαλαειΣκάσε ρε κολασμένε μην μου λες τέτοια.....
και συνέχισε..
ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ;) :-* :-*
Αλλα εχουμε γεμισει με αλλοδαπεs.....
Ασε που ειμαι μονοs μου στο λεωφορειο
Κι αν μου την πεσει μετα?????Θα με σεβεται αυριο????
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Αμα ξερω ποια εχω απεναντι μου δεν με χαλαει
Αλλα εχουμε γεμισει με αλλοδαπεs.....
Ασε που ειμαι μονοs μου στο λεωφορειο
Κι αν μου την πεσει μετα?????Θα με σεβεται αυριο????
XAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXA
Αυτό πάνω από όλα
Ω ρε καύλες....
Μάς κάβλωσες τώρα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις