Νέα

Τί φετίχ έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HeIISex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Περιποιημενα άκρα χέρια πόδια με έντονο κόκκινο μανο..

manolo73

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2017
Like
3
Πόντοι
0
κόκκινος κώλος με σφικτή κωλοτρυπίδα... συνδυασμός απίθανος!

Επισκέπτης
Αυτο που αρεσει και σε μενα και στην κοπελα μου εδω και μερικους μηνες ειναι το μαστιγωμα..να την μαστιγωνω και να γεμιζει σημαδια και να τσουζει! ξεκινησαμε εδω στο σπιτι αλλα τελευταια πηγαινουμε σε διαφορα μερη εξω,κυριως σε δαση κτλπ,την δενω σε δεντρα και την μαστιγωνω.Καποιες φορες μαλιστα τελευταια σε ενα δασος που παμε μας ειδε καποιος,ηρθε κοντα και με συναινεση της κοπελας μου τη μαστιγωσε και αυτος πολυ πιο δυνατα απο μενα,πραγμα που της αρεσε πολυ και δε το περιμενα παρολο που πονεσε και γεμισε σημαδια πολυ πιο εντονα..υπαρχουν αλλοι με το ιδιο φετιχ?? θα μας αρεσε πολυ να το δοκιμασουμε και με αλλους..

Συνημμένα

• p035th5k.jpg
    p035th5k.jpg
    97,5 KB · Εμφανίσεις: 28

Επισκέπτης
Εμένα μου αρέσει στο πισωκολλητό να βλέπω τα πατουσάκια που είναι ζαρωμένα

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.066
Πόντοι
12.946
οι περίεργες μηχανές και τα περίεργα εσώρουχα/latex
κάτι τέτοιο

Συνημμένα

• scorch_by_lilybanshee-d3cmku9.jpg
    scorch_by_lilybanshee-d3cmku9.jpg
    166 KB · Εμφανίσεις: 65

engstrong

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2015
Like
10
Πόντοι
0
πατουσες,, αλλα δε νομιζω πλεον να πιανετε στα φετιχ,,,ειναι το νουμερο τεσσερα σε ολα τα πορνο πλεον,,,βυζια κολος μουνι ποδια παιζουν παντου

harry273

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
137
Πόντοι
280
ποδολαγνεία μου αρέσει,αν η γκόμενα έχει ωραία πόδια με τρελένει

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.472
Πόντοι
736
Καλησπέρα,και σε εμένα  η ποδολαγνεία μου αρέσει!! Να γλύφω την καθαρή πατούσα της γυναίκας!!!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
Λατρευω τις κοντουλες, ειδικα σε ηλικιες 30-40 πρπ, αυστηρως μελαχροινες.
Ψοφαω να ναι και λιγακι ιδρωμενη, και επισης να μουρχεται με καλσον να τις το σκιζω.
Τα πουκαμισα στις γυναικες επισης με φτιαχνουν πολύ, κι αυτά μ αρεσει πανω στην καυλα να τα ξηλωνω και να νιώθω τα κουμπια 'τακ-τακ-τακ' να εκτοξεύονται.

Δεν αντεχω να μην πιπιλισω το κωλοτρυπιδακι της γυναικας για ωρα!-νιώθω σα να μην εχω γαμησει.
Να βαζω την ανοιχτη παλαμη του χεριου μου στο πισω μερος του κεφαλιου της, και κλεινοντας την να γραπωνω τα μαλλια της αναμεσα στα δαχτυλα μου.
Να καθεται πανω μου και να νιώθω τις δροσερες πατουσες της στα μπούτια μου.
Ελαφρως αξυριστο μουνακι.
Και κλασσικα, να της πιπιλαω ένα-ένα τα δαχτυλάκια των ποδιων της, κοιταζοντας την στα ματια στην ωρα που την γαμαω!

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Κωλοχαστουκα,τραβηγμα μαλλιων και βρωμολογα την ώρα που της σκιζω το κωλαντερο.

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Σας αρεσει να καβαλάτε από πανω σαν επιβήτορας;
Ναι και αυτό κουκλίτσα μου......και το καλύτερο να χύνει η γυναίκα μετά απ αυτό το κωλοξεσκισμα και μετά εγώ. ........όσοι τοχουν ζήσει καταλαβαίνουν,  στους υπολοίπους απλά το εύχομαι!!!!!!!!

prwtaris kataktitis

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Μεγαλύτερο φετίχ ειναι να με αποπλανούν milf δασκάλες και αντί για μάθημα να πηδιόμαστε!!!

takis cuckold

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
14
Πόντοι
0
Όποιος γουστάρει να υλοποιήσει το φετίχ μου δηλαδή να πάμε σε στούντιο (τώρα είναι η θεά μπέτυ στο κατεχάκη 8, και στο φυλής 104 είναι πολύ καλά σε αυτά) επί τόπου ή σε μπουρδέλο και εγώ είμαι σε ρόλο κερατά σκλάβου (αν όχι να με βάλει η αφέντρα πατώντας με το πόδι της να πάρω πίπα στον εραστή της) και ο άλλος σε ρόλο κρυφού εραστή-γαμιά της γυναίκας-αφέντρας μου και να κάνουν σεξ όπως γουστάρουν κι εγώ δεμένος να βλέπω ή να μαι σε απόσταση εκατοστών από τη φάση να της γλείφω τις πατούσες, να με ξευτιλίζει με διάφορους τρόπους (και με τη συμμετοχή του τύπου ιδανικά) ας μου στείλει p.m. ως τις 5 (έχω χρόνο ως τις 6). σόρυ που το βάζω έκτακτα αλλά δύσκολο να βρω χρόνους.

Vein

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Γαμπες, γυμνασμενες γαμπαρες, σφιχτες......απλα τρελα, χυσιμο ατελειωτο ....μετα και fit κορμι με αναβει αρκετα !

mikele7413

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2016
Κριτικές
2
Like
409
Πόντοι
21
τρελενομαι για κατουρημα γλυψιμο ποδιων (εγω στην γυναικα)
κοπελες που τα γουσταρουν??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom