You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί φετίχ έχετε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα HeIISex
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 169K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Αυτο που αρεσει και σε μενα και στην κοπελα μου εδω και μερικους μηνες ειναι το μαστιγωμα..να την μαστιγωνω και να γεμιζει σημαδια και να τσουζει! ξεκινησαμε εδω στο σπιτι αλλα τελευταια πηγαινουμε σε διαφορα μερη εξω,κυριως σε δαση κτλπ,την δενω σε δεντρα και την μαστιγωνω.Καποιες φορες μαλιστα τελευταια σε ενα δασος που παμε μας ειδε καποιος,ηρθε κοντα και με συναινεση της κοπελας μου τη μαστιγωσε και αυτος πολυ πιο δυνατα απο μενα,πραγμα που της αρεσε πολυ και δε το περιμενα παρολο που πονεσε και γεμισε σημαδια πολυ πιο εντονα..υπαρχουν αλλοι με το ιδιο φετιχ?? θα μας αρεσε πολυ να το δοκιμασουμε και με αλλους..
Συνημμένα
Επισκέπτης
Εμένα μου αρέσει στο πισωκολλητό να βλέπω τα πατουσάκια που είναι ζαρωμένα
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.066
- Πόντοι
- 12.946
John_Bixton
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2015
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
Spanking. Τελεία και παύλα
ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.759
- Πόντοι
- 216
Λατρευω τις κοντουλες, ειδικα σε ηλικιες 30-40 πρπ, αυστηρως μελαχροινες.
Ψοφαω να ναι και λιγακι ιδρωμενη, και επισης να μουρχεται με καλσον να τις το σκιζω.
Τα πουκαμισα στις γυναικες επισης με φτιαχνουν πολύ, κι αυτά μ αρεσει πανω στην καυλα να τα ξηλωνω και να νιώθω τα κουμπια 'τακ-τακ-τακ' να εκτοξεύονται.
Δεν αντεχω να μην πιπιλισω το κωλοτρυπιδακι της γυναικας για ωρα!-νιώθω σα να μην εχω γαμησει.
Να βαζω την ανοιχτη παλαμη του χεριου μου στο πισω μερος του κεφαλιου της, και κλεινοντας την να γραπωνω τα μαλλια της αναμεσα στα δαχτυλα μου.
Να καθεται πανω μου και να νιώθω τις δροσερες πατουσες της στα μπούτια μου.
Ελαφρως αξυριστο μουνακι.
Και κλασσικα, να της πιπιλαω ένα-ένα τα δαχτυλάκια των ποδιων της, κοιταζοντας την στα ματια στην ωρα που την γαμαω!
Ψοφαω να ναι και λιγακι ιδρωμενη, και επισης να μουρχεται με καλσον να τις το σκιζω.
Τα πουκαμισα στις γυναικες επισης με φτιαχνουν πολύ, κι αυτά μ αρεσει πανω στην καυλα να τα ξηλωνω και να νιώθω τα κουμπια 'τακ-τακ-τακ' να εκτοξεύονται.
Δεν αντεχω να μην πιπιλισω το κωλοτρυπιδακι της γυναικας για ωρα!-νιώθω σα να μην εχω γαμησει.
Να βαζω την ανοιχτη παλαμη του χεριου μου στο πισω μερος του κεφαλιου της, και κλεινοντας την να γραπωνω τα μαλλια της αναμεσα στα δαχτυλα μου.
Να καθεται πανω μου και να νιώθω τις δροσερες πατουσες της στα μπούτια μου.
Ελαφρως αξυριστο μουνακι.
Και κλασσικα, να της πιπιλαω ένα-ένα τα δαχτυλάκια των ποδιων της, κοιταζοντας την στα ματια στην ωρα που την γαμαω!
singer
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 7.509
- Πόντοι
- 1.056
Σε ποια θέση βρίσκεσαι;Spanking. Τελεία και παύλα
assmaster13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 547
- Πόντοι
- 26
Κωλοχαστουκα,τραβηγμα μαλλιων και βρωμολογα την ώρα που της σκιζω το κωλαντερο.
Mary xazoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κωλοχαστουκα,τραβηγμα μαλλιων και βρωμολογα την ώρα που της σκιζω το κωλαντερο.
Σας αρεσει να καβαλάτε από πανω σαν επιβήτορας;
assmaster13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 547
- Πόντοι
- 26
Ναι και αυτό κουκλίτσα μου......και το καλύτερο να χύνει η γυναίκα μετά απ αυτό το κωλοξεσκισμα και μετά εγώ. ........όσοι τοχουν ζήσει καταλαβαίνουν, στους υπολοίπους απλά το εύχομαι!!!!!!!!Σας αρεσει να καβαλάτε από πανω σαν επιβήτορας;
prwtaris kataktitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μεγαλύτερο φετίχ ειναι να με αποπλανούν milf δασκάλες και αντί για μάθημα να πηδιόμαστε!!!
spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 142
- Πόντοι
- 6
Σας αρεσει να καβαλάτε από πανω σαν επιβήτορας;
χαζουλα....θελεις να σε δειρω!
takis cuckold
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2014
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Όποιος γουστάρει να υλοποιήσει το φετίχ μου δηλαδή να πάμε σε στούντιο (τώρα είναι η θεά μπέτυ στο κατεχάκη 8, και στο φυλής 104 είναι πολύ καλά σε αυτά) επί τόπου ή σε μπουρδέλο και εγώ είμαι σε ρόλο κερατά σκλάβου (αν όχι να με βάλει η αφέντρα πατώντας με το πόδι της να πάρω πίπα στον εραστή της) και ο άλλος σε ρόλο κρυφού εραστή-γαμιά της γυναίκας-αφέντρας μου και να κάνουν σεξ όπως γουστάρουν κι εγώ δεμένος να βλέπω ή να μαι σε απόσταση εκατοστών από τη φάση να της γλείφω τις πατούσες, να με ξευτιλίζει με διάφορους τρόπους (και με τη συμμετοχή του τύπου ιδανικά) ας μου στείλει p.m. ως τις 5 (έχω χρόνο ως τις 6). σόρυ που το βάζω έκτακτα αλλά δύσκολο να βρω χρόνους.
sklavakigiorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
κωλαρα , στρινγκ , ζαρτιερες...
mikele7413
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 409
- Πόντοι
- 21
τρελενομαι για κατουρημα γλυψιμο ποδιων (εγω στην γυναικα)
κοπελες που τα γουσταρουν??
κοπελες που τα γουσταρουν??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις