Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.341
- Πόντοι
- 3.936
Αναρωτιεμαι κιολας; Ε, ΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠφΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜλΑΛΑΚΑΣ.
Αναρωτιεμαι κιολας; Ε, ΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠφΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜλΑΛΑΚΑΣ.
δεν θα μειωνοταν αν πληρωναμε ολοι τους φορους που μας αναλογουνε,γιατι μας κυβερνανε λαμογια κ οσο πλεονασμα κ να παραξουμε σα χωρα-λεμε κ καμια μαλακια-αμεσως θα το εξαφανισουνε τα λαμογια μας,γιατι θα παρουνε τη μιζα τους κ θα σπεσουνε να αγορασουνε κ αλλα εξοπλιστικα ή καποια αλλη μαλακια που θα σκεφτουνε για να μας φανε τα λεφτα...Αν και θα ήθελα να πιστεύω πως εαν πλήρωναν όλοι, θα μειωνόταν γενικά η φορολογία για όλους, δεν ξέρω εαν θα γίνει ποτέ κάτι τέτοιο.
Ωστόσο πρέπει να αποφασίσουμε κάποια στιγμή στην Ελλάδα, τι θέλουμε. Να τρώμε ο ένας τον άλλο, ή να ζούμε και να προσπαθούμε για το κοινό καλό;
Φυσικά και η μάχη γίνεται για το 1. Ποιος θα φάει ποιον. Και αφήστε τα επίθετα "ρουφιάνοι" κτλ.
Δηλαδή όταν κάτι είναι στραβό, άδικο, παράνομο, κακό είσαι ρουφιάνος ε;
"Κάνε πως δεν είδες". Αυτό μας έφαγε.
- Πέφτει ξύλο στους δίπλα; Κάνε πως δεν άκουσες
- Σου πήραν τη σειρά στο σουπερ μαρκετ, στην τραπεζα, στο γιατρο; Ε γιατί να γίνεις τώρα ξινός και περίεργος; Κάνε πως δεν το είδες. Δώσε τόπο στην οργή
- Βιάζει ο τάδε; Έλα μωρέ, έχει πρόβλημα. Δεν είναι σωστό να τον κρεμάσουν στα μανταλλάκια. Κάνε πως δεν είδες. Θα σταματήσει
- Φτιάξαν το τάδε δρόμο και είναι όλο λακούβες, φρέατια 10 πόντους κάτω από το οδόστρωμα. Ποιος να ασχοληθεί και γιατί; Θα βρει άκρη; Κάνε πως δεν είδες κι ας κάνεις το αυτοκίνηστο κομμάτια κάθε μερα
- Δε φιτάξαμε τηλεδιοίκηση στον ΟΣΕ; Έλα μωρέ. Μη χάσουν τη δουλειά τους οι άνθρωποι (από τον πιο απλό υπάλληλο μέχρι τον πρωθυπουργό). Θα το φτιάξουν.
- Οδοντίατρος με καθαρό εισόδημα 30.000+ το μήνα, δηλώνει 1000€ το μήνα. Κάνε πως δεν είδες. Είναι γιατρός. Με έκανε να μην πονάω. Ας ζει καλά. Και τι έγινε; Κάνε πως δεν είδες
Η τόση φασαρία που έχει γίνει, δηλώνει μόνο ένα πράγμα. Και ξέρετε ποιο είναι.
Τύπε εσύ που δεν είσαι λαμόγιο, βγες μπροστά, έχεις την ψήφο μας!δεν θα μειωνοταν αν πληρωναμε ολοι τους φορους που μας αναλογουνε,γιατι μας κυβερνανε λαμογια κ οσο πλεονασμα κ να παραξουμε σα χωρα-λεμε κ καμια μαλακια-αμεσως θα το εξαφανισουνε τα λαμογια μας,γιατι θα παρουνε τη μιζα τους κ θα σπεσουνε να αγορασουνε κ αλλα εξοπλιστικα ή καποια αλλη μαλακια που θα σκεφτουνε για να μας φανε τα λεφτα...
Δεν προσλαμβάνουν γκρινιάζετεΚαταρχήν ΠΟΣΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ;
Ανδεν τις έκαναν ... κανέναν επιπλέον φόρο δεν θα χρειάζονταν .
Θα μπορούσαν να μειώσουν και υπάρχοντες ......
Όσα και να πάρουν ... μερικές επιχορηγήσεις σε κωλοταινίες και θέατρα και συναυλίες θα δώσουν ... και φαγώθηκαν ...
Και μερικοί διορισμοί ... και πάπαλα ......
Και λίγο είναι τύπεΦιλελευθερισμός και φορολογικό νομοσχέδιο
Πυρήνας του φιλελευθερισμού είναι η προστασία των ατομικών δικαιωμάτων έναντι της κρατικής παρέμβασηςwww.capital.gr
Σε αυτό γράφει ότι ο ελάχιστος φόρος για επαγγελματίες άνω 12ετίας
από 650€ φόρο επιτηδεύματος πάει
2350€
εδώ κρατάνε οι επιχειρήσεις 12 χρόνια εργαζόμενους που δεν αποδίδουν.....Και λίγο είναι τύπε
Δεν γίνεται να κρατάς 12 χρόνια επιχείρηση που δεν αποδίδει
Καραμπινατος κλέφτης ...
Βέβαια εσύ θα μου πεις για την ανηψουλα σου που έχει έδρα το σπίτι και τσονταρει και η αδερφή σου...
τωρα βγαινω χαχαΤύπε εσύ που δεν είσαι λαμόγιο, βγες μπροστά, έχεις την ψήφο μας!
Ζακέτα να πάρειςτωρα βγαινω χαχα
Μπορεί να συμφέρει να φανερώσουν τα κλεμμένα τύπεπάντως για να έχετε υπόψη σας.....όταν θα κλείσουν όλες αυτές οι μικρές επιχειρήσεις που δεν αποδίδουν και δεν κάνουν κέρδη...θα μείνουν μόνο οι όμιλοι και οι ξένες επωνυμίες με το hellas στον τίτλο για ξεκάρφωμα....
και θα πάει ο βασικός και οι συνθήκες γαλέρας σύννεφο.....και άντε στην μικρή επιχείρηση μπορείς να έχεις προσωπική σχέση με τον εγκήματία εργοδότη που κλέβει 5 χιλιάρικα εφορία αλλά σου δίνει 2-3 κατοστάρικα παραπάνω από το βασικό....
καλή τύχη να τα πάρεις αυτά τα λεφτά ως εργαζόμενος της σειράς στην πολυεθνική
Μπα...ξέρεις τι συμφέρει?Μπορεί να συμφέρει να φανερώσουν τα κλεμμένα τύπε
Μην τα τσουβαλιαζεις όλα και όλους. Έλεος πια.Και λίγο είναι τύπε
Δεν γίνεται να κρατάς 12 χρόνια επιχείρηση που δεν αποδίδει
Καραμπινατος κλέφτης ...
Βέβαια εσύ θα μου πεις για την ανηψουλα σου που έχει έδρα το σπίτι και τσονταρει και η αδερφή σου...
Γεννημένος επιχειρηματίας είσαι τύπεΜπα...ξέρεις τι συμφέρει?
Να απολύσουν αυτόν που παίρνει 2-3 κατοστάρικα παραπάνω...να πάρουν έναν της σειράς με το βασικό και συνθήκες γαλέρας να τον στάξουν....και να βγάλουν τα σπασμένα
στην υγειά σας από την κυβέρνηση της καρδιάς μας
Δεν φταίω εγώ τύπε... Εσείς φταίτε που καταναλώνετε 60 δις παραπάνω από αυτά που δηλώνετεΜην τα τσουβαλιαζεις όλα και όλους. Έλεος πια.
Ε δε γεννηθήκαμε όλοι τσακάλια....να έχουμε καταλάβει πλήρως αυτό το μέτρο....Γεννημένος επιχειρηματίας είσαι τύπε
Εκτός από αυτά που θα δώσουν παραπάνω από το τεκμαρτό εισόδημα θα δώσουν και 6 με 8 κατοσταρικα παραπανω φόρο επειδή θα παρουσιάζουν λιγότερα έξοδα παίρνοντας κάποιον με 2 3 κατοσταρικα λιγότερα
Και θα τους κάνει και πουτανα την επιχείρηση επειδή λογικά θα σκίζεται στη δουλειά για το βασικό
Όταν θα υπάρχουν πόσες άλλες επιχειρήσεις να πάει αν τον διώξουν.. αφού θα το κάνουν τόσες επιχειρήσεις αυτό
Αυτοί που κάνουν τις αναθέσεις και τα μισά χρήματα από αυτές πάνε στην τσέπη τους, δεν σου φταίνε;Δεν φταίω εγώ τύπε... Εσείς φταίτε που καταναλώνετε 60 δις παραπάνω από αυτά που δηλώνετε
Σε όλους φταίνε τύπε αλλά όλοι στη θέση τους το ίδιο θα έκανανΑυτοί που κάνουν τις αναθέσεις και τα μισά χρήματα από αυτές πάνε στην τσέπη τους, δεν σου φταίνε;
Για το τσουβαλιασμα εχεις να πεις τιποτα; Ειναι σωστο; Εγω αυτο σε ρωτησα, εξ αλλου δεν ανηκω στην κατηγορια που με θιγει το νομοσχεδιο αυτο. Οτι πληρωνα πριν θα πληρωνω και τωρα, ασχετο που δεν εχω ανταποδοτικοτητα σε αυτα που πληρωνω.Σε όλους φταίνε τύπε αλλά όλοι στη θέση τους το ίδιο θα έκαναν
Εκτός αν εσύ κ ο τύπος Σαούλ είστε ηθικά στοιχεία οπότε βγείτε και εσείς μπροστά να σας δούμε.. έχετε την ψήφο μας