και τελικά τι φορολογείται ρε τύποι?
η περιούσια ή τα έσοδα? Δηλαδή αν εγώ αγόρασα το 2010 μια μερσεντές και σήμερα έχει φαληρήσει η εταιρεία μου και ζω με τα έτοιμα και ξοδεύω 800ε το μήνα σημαίνει ότι είμαι πλούσιος και πρέπει το κράτος να με θεωρήσει κλέφτη?
και έχεις κάτι μαλακιστήρια τεμπελχανάδες που μαζεύουν το ένα επίδομα πίσω από το άλλο και παίρνουν και το κεα και ταμεία και δε ξέρω γω τι και δουλεύουν και μαύρα 1-2 φορές τη βδομάδα παίρνουν και από εκεί ένα μεροκάματο και δικαιούνται όλα τα επιδόματα....για να κάθονται.
Έχει και χειρότερα !
ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΣ ΤΗ ΜΕΡΣΕΝΤΕ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ. Η κληρονομιά φαίνεται . Έχει τεκμήριο όμως !
Ακόμη κι αν δείξεις χαρτί κτεο , ότι μπορεί η μερσεντέ σε 15 χρόνια , να έχει κάνει 200 χλμ .
ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟ , ΠΕΤΑ ΤΗΝ !
Εκεί , δείχνουν τις προθέσεις τους .
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΗ ΜΕΡΣΕΝΤΕ !!!!!!!
Παρόμοια και αν κληρονόμησες παλιό μεγάλο σπίτι ! ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150τμ .
Να το πουλήσεις σου λένε ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ... ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΡΗ !
Βέβαια δεν πιάνει τα λεφτά του. Στα αρχίδια τους. Πουλάς ένα παλιό διαμέρισμα του 1960 στη νέα κηφισιά 180τμ ....
για 200Κ ... και παίρνεις ένα 88τμ στον .... κορυδαλλό !
ΕΤΣΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑ ΤΩΝ ΓΑΜΗΜΕΜΩΝ .
Δεν μένεις πια στην κηφισιά ! Δεν μένεις σε 180τμ .... έγινες τα ίδια σκατά με αυτούς.