Επισκέπτης
κανενα προσωπικο λες και τον ξερω και απο χτες?τυπε γιατι τον βριζεις ετσι?
εχεις κατι προσωπικο μαζι του μηπως?
διαφωνεις με τις συμβουλες που δινει?
απλα την αποψη μου λεω
κανενα προσωπικο λες και τον ξερω και απο χτες?τυπε γιατι τον βριζεις ετσι?
εχεις κατι προσωπικο μαζι του μηπως?
διαφωνεις με τις συμβουλες που δινει?
κανενα προσωπικο λες και τον ξερω και απο χτες?
απλα την αποψη μου λεω
προβλημα σου αμα οτι θυμασαι χαιρεσαιδεν ειδα καμια αποψη
χαρακτηρισμους ειδα...
προβλημα σου αμα οτι θυμασαι χαιρεσαι
Να κανονίσουμε να πάμε παρέα!!! ;)οκ
θα παω κι εγω σε ψυχαναλυτη...
γιατι ομως τυπεκανενα προσωπικο λες και τον ξερω και απο χτες?
απλα την αποψη μου λεω
καλα μου φαινεται δικιο ειχα οτι οτι θυμασαι χαιρεσαιοκ
θα παω κι εγω σε ψυχαναλυτη...
Κουβέντα πάντως της προκοπής εδώ μέσα ποτέ δεν θα γίνει!!!γιατι ομως τυπε
που διαφωνεις σε αυτα που λεει?
παντως πολλοι απευθυνονται σε αυτον για συμβουλες
σε ολα σχεδον διαφωνωγιατι ομως τυπε
τοτε ειναι που δεν θα γαμησεις καμια φορα.Αναλαβέ με εσύ τότε για δώσε συμβουλές!!! ;)
Εεε όχι ρε συ να δω τι έχει να μου πει,στο κάτω-κάτω έτσι κουβεντούλα να κάνουμε πάμε και αυτός την πηδάει βαζοντάς τα μαζί σου και απορώ γιατί;!τοτε ειναι που δεν θα γαμησεις καμια φορα.
τυπε μου δεν μπορει να καταλαβει ειναι καθυστερημενος.γιατι ομως τυπε
αν θεια σου ειναι καλο μουνι το γαμαω δεν εχω προβλημα να ξερεις.σε ολα σχεδον διαφωνω
ωραια πολλοι απευθυνονται σε αυτον για συμβουλες
πειραζει που τον θεωρω χαζο?
και δεν λεω και αλλα που πιστευω
γιατι θα μου πηδηξει καμια θεια παλι
παντως αδερφη δεν εχω αρκανς αραξε
επειδη σε θεωρω φελο,παιδι της σφαλιαρας που σου μεινε αποθημενο απο μικρος και σε κοβω να χεις να πιασεις γκομενα απο το λυκειο σημαινει οτι ειμαι καθυστεριμενος?τυπε μου δεν μπορει να καταλαβει ειναι καθυστερημενος.
και αυτος αγαμητος ειναι ρε σαν και εσενα.ο ενας ο τυφλος παει να μαθει στο αλλον σκοποβολη.Εεε όχι ρε συ να δω τι έχει να μου πει,στο κάτω-κάτω έτσι κουβεντούλα να κάνουμε πάμε και αυτός την πηδάει βαζοντάς τα μαζί σου και απορώ γιατί;!
κοιτα εχω μερικες καλες θειες η μια ειναι και 35 και μουναρος αλλα ετσι ρεζιλιας και γυφτουλας οπως εισαι λες να σου κατσει?αν θεια σου ειναι καλο μουνι το γαμαω δεν εχω προβλημα να ξερεις.
μεγαλε επειδη εισαι βλακας και αγαμητος,κατσε και αραξε και διαβαζε μηπως και ξεστραβωθεις.επειδη σε θεωρω φελο,παιδι της σφαλιαρας που σου μεινε αποθημενο απο μικρος και σε κοβω να χεις να πιασεις γκομενα απο το λυκειο σημαινει οτι ειμαι καθυστεριμενος?
καλα ρε δασκαλε οπως νομιζεις
αλλα μακαρι να κανω λαθος
αυτο μου δειχνεις
πες τη μαλακια σου τωρα παλι η κανε την ψιλομυτα αχαχαχαχαχ
Εσύ δηλαδή είσαι γαμιάς και ξημεροβραδιάζεσαι στο bourdela.tv;!και αυτος αγαμητος ειναι ρε σαν και εσενα.ο ενας ο τυφλος παει να μαθει στο αλλον σκοποβολη.
σου ειπα επειδη και βαρεθηκα να βλεπω εναν ηλιθιοΕεε όχι ρε συ να δω τι έχει να μου πει,στο κάτω-κάτω έτσι κουβεντούλα να κάνουμε πάμε και αυτός την πηδάει βαζοντάς τα μαζί σου και απορώ γιατί;!
ειμαι σιγουρος οτι η θεια σου θα ειναι καμια ζητιανα τις πουτσας.κοιτα εχω μερικες καλες θειες η μια ειναι και 35 και μουναρος αλλα ετσι ρεζιλιας και γυφτουλας οπως εισαι λες να σου κατσει?