και βεβαια,και μαλιστα υπαρχει και υπερβολικα μεγαλος αριθμος μαθητων.απλα αυτα το καιρο γινετε το ξεσκαρταρισμα,διοτι επεσε αγελη ζωων στη σχολη παλι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 133K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Για ποιούς μιλάει,για ποιούς μιλάει;!και βεβαια,και μαλιστα υπαρχει και υπερβολικα μεγαλος αριθμος μαθητων.απλα αυτα το καιρο γινετε το ξεσκαρταρισμα,διοτι επεσε αγελη ζωων στη σχολη παλι.
Επισκέπτης
αν μου πει και αυτος που με μπαναρε,το λογο θα ειναι καλα.
αντε κολοτρυπιδες εδω μεσα ολες.
παω να πιω καφε.
που πας καλε???????
επανερχομαστε στα περι τις σχολης.ο γραμματεας τις σχολης μουνιντζα ειναι εδω?
ο καθηγητης απολυτος βρισκετε εδω?
εχουμε να συνεδριασουμε για ενα σοβαρο θεμα σημερα.
Τι περίεργο έγινε πάλι?
Μήπως ο σαβράμης έκανε καινούργιο κλώνο?
ομορφα , μη ζοριζεσε αλλοειμαι κ γω ζορικος!
τυπε αν διαβασες τα απογευματινα ποστ,η σιλβα διαμαρτυρηθηκε εντονα,επειδη την καθαιρεσαμε απο την γραμματεια τις σχολης.εβρισε την σχολη,ειπε οτι δεν υπαρχει αξιοκρατια,και αλλες μαλακιες.επισης ζητησε να την ξαναβαλουμε στην θεση τις γραμματεας τις σχολης.τις ειπα οτι θα ανακοινωσω στην πρυτανεια τις σχολης το αιτημα τις.ακουω τις γνωμες σας.Τι περίεργο έγινε πάλι?
Μήπως ο σαβράμης έκανε καινούργιο κλώνο?
ετσι λενε ενα φιλο μουσ'αρεσει το ονομα "θεοκλητος";
αμαντακ πως τον φωναζετε;
τυπε αν διαβασες τα απογευματινα ποστ,η σιλβα διαμαρτυρηθηκε εντονα,επειδη την καθαιρεσαμε απο την γραμματεια τις σχολης.εβρισε την σχολη,ειπε οτι δεν υπαρχει αξιοκρατια,και αλλες μαλακιες.επισης ζητησε να την ξαναβαλουμε στην θεση τις γραμματεας τις σχολης.τις ειπα οτι θα ανακοινωσω στην πρυτανεια τις σχολης το αιτημα τις.ακουω τις γνωμες σας.
Η silva! δεν ήταν γραμματέας της ΣΧΟΛΗΣ, ήταν γραμματέας του οργανωτικής επιτροπής του ταξιδιού στην Κολομβία.
Σε αυτό το thread ήταν μία απλή μαθήτρια.
Και σκέφτομαι τώρα εγώ:
Μήπως επειδή σε ,προσπαθεί να σου βάλει λόγια για να εξασφαλιστεί σιγά-σιγά και αυτή με καμιά δουλίτσα?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ωραιος φιλος....αμαντα
τυπε ισως εσεις εχεις δικιο τωρα που το σκεφτωμε.παντως επιμενη να παρει την θεση τις γραμματεως,εχει γινει χειροτερη και απο την βασω παπανδρεου.πρεπει να παρει θεση και ο απολυτος,διοτι νομιζει οτι ειναι δικη μου αποφαση η καθαιρεση τις.πρεπει να δουμε τι θα γινει με αυτην την υποθεση.Η silva! δεν ήταν γραμματέας της ΣΧΟΛΗΣ, ήταν γραμματέας του οργανωτικής επιτροπής του ταξιδιού στην Κολομβία.
Και σκέφτομαι τώρα εγώ:
Μήπως επειδή σε ,προσπαθεί να σου βάλει λόγια για να εξασφαλιστεί σιγά-σιγά και αυτή με καμιά δουλίτσα?
τυπε ισως εσεις εχεις δικιο τωρα που το σκεφτωμε.παντως επιμενη να παρει την θεση τις γραμματεως,εχει γινει χειροτερη και απο την βασω παπανδρεου.πρεπει να παρει θεση και ο απολυτος,διοτι νομιζει οτι ειναι δικη μου αποφαση η καθαιρεση τις.πρεπει να δουμε τι θα γινει με αυτην την υποθεση.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να πάρει τη θέση αυτή ή κάποιο άλλο άτομο, αλλά για ποιό λόγο να τη προτιμήσουμε?
Πιστεύετε ότι θα κάνει καλή δουλειά ή θα είναι καμια αδιάφορη?
Απόλυτε πρέπει να πάρεις θέση.
τυπε εχει δικιο σε ολα αυτα,συμφωνω μαζι σου.γιαυτο και εθεσα το θεμα,στο συμβουλιο τις πριτανειας ωστε να συζητηθη.Εγώ δεν έχω πρόβλημα να πάρει τη θέση αυτή ή κάποιο άλλο άτομο, αλλά για ποιό λόγο να τη προτιμήσουμε?
Πιστεύετε ότι θα κάνει καλή δουλειά ή θα είναι καμια αδιάφορη?
Απόλυτε πρέπει να πάρεις θέση.
καλο ειναι και η σιλβα να μας καταθεση τα υπερ τις,και να μας πει και τους λογους που νομιζει οτι ειναι ικανη να τα φερει εις περας σε αυτη τη θεση.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κλασσικη ελληνιδα δηλαδηΗ silva! δεν ήταν γραμματέας της ΣΧΟΛΗΣ, ήταν γραμματέας του οργανωτικής επιτροπής του ταξιδιού στην Κολομβία.
Και σκέφτομαι τώρα εγώ:
καπως ετσι τυπε μου.κλασσικη ελληνιδα δηλαδη
καταθεσε τι εχεις να πεις στην πρυτανεια εσυ να τελειωνουμε.ο απολυτος ηδη ειπε την γνωμη του,εμεινε και ο μουνιντζα να πει και αυτος την γνωμη του.kaταθετω.
ειμαι αθωα κυριε προεδρε.
τυπε εχει δικιο σε ολα αυτα,συμφωνω μαζι σου.γιαυτο και εθεσα το θεμα,στο συμβουλιο τις πριτανειας ωστε να συζητηθη.
καλο ειναι και η σιλβα να μας καταθεση τα υπερ τις,και να μας πει και τους λογους που νομιζει οτι ειναι ικανη να τα φερει εις περας σε αυτη τη θεση.
κυριε προεδρε
αξιοτιμα μελη του πρυτανικου συμβουλιου.
δεχτηκα μια αδικη επιθεση με σκοπο της αμαυρωσης του ονοματος μου απο τον προεδρο και κατα τα αλλα σσεβαστο αρκανς.με καθερεσε χωρις αιτια και χωρις προειδοποιηση επειδη δεν ενεδιδα στις σεξουαλικες του ορεξεις.και μαλιστα υπαρχει ηχογραφηενο μνμ που με απειλει πως αν δεν του κατσω θα με διωξει επειδη εχει τη δυναμη.
εγω ημουν σωστη και συνεπης σε ολα τα καθηκοντα της γραμματεως ομως ο αξιοτιμος αρκανς ηθελε να εξασκω κι αλλα καθηκοντα. >
αυτα ειχα να πω.
με καθερεσε χωρις αιτια και χωρις προειδοποιηση επειδη δεν ενεδιδα στις σεξουαλικες του ορεξεις.και μαλιστα υπαρχει ηχογραφηενο μνμ που με απειλει πως αν δεν του κατσω θα με διωξει επειδη εχει τη δυναμη.
Ποιά γραμματεία ρε τσουλί?
Ήσουν ποτέ γραμματέας σε αυτό το θρεντ?
Μου φαίνεται μας λες μαλακίες μπας και βολευτείς σε καμια θεσούλα.
Άρα συμφωνώ και εγώ, αν θες να γίνεις γραμματέας τότε σε καλωσορίζουμε θερμά.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
το αβαταρ το αλλαξες για να τους φοβισεις;κυριε προεδρε
αξιοτιμα μελη του πρυτανικου συμβουλιου.
δεχτηκα μια αδικη επιθεση με σκοπο της αμαυρωσης του ονοματος μου απο τον προεδρο και κατα τα αλλα σσεβαστο αρκανς.με καθερεσε χωρις αιτια και χωρις προειδοποιηση επειδη δεν ενεδιδα στις σεξουαλικες του ορεξεις.και μαλιστα υπαρχει ηχογραφηενο μνμ που με απειλει πως αν δεν του κατσω θα με διωξει επειδη εχει τη δυναμη.
εγω ημουν σωστη και συνεπης σε ολα τα καθηκοντα της γραμματεως ομως ο αξιοτιμος αρκανς ηθελε να εξασκω κι αλλα καθηκοντα. >
αυτα ειχα να πω.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις