Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
δις μπαιτ
ειναι κουκλιτσα
ετσι εχω καταλαβει
απο περιγραφες...
αλλα το παιζει πολυ αλτρουιστρια και καλα
δις μπαιτ
ρουφιο?
Εγώ το δηλώνω, σήμερα φεύγω πάντως
Τα λέμε από βδομάδα
κ δεν το ειχαμε σκεφτει απο πριν να παμε προς μυτιληνη διακοπες....
η μπομπα φταιει ομως τ ο μυαλο της ειναι πανω απ το κεφαλι της..
επισης ολημερις κ ολονυχτις (κυριως) το κακο ινδιανο σκεφτεται οποτε μην εχει ελπιδες ο γιωργακης... δε γκερλ ις τεηκεν
ενω η νταρκουλα.. τον ηθελε τον εκτιμησε της εκανε το κλικ κ αυτος ειναι στο κοσμο του....
ρε τι του λες?
ακου εκει ιμπιζα...
να ταν κανα χοντα κανα αουντι κατι γινοτανε...
εσι κιτα να εχισ το νουσου στα φιτα ερχετε χιμονασ λεμεεεεεεεεεεεεεεε
δις μπαιτ
ειναι κουκλιτσα
ετσι εχω καταλαβει
απο περιγραφες...
Δηλαδή μόνο τα Honda και τα Audi είναι καλά αυτοκίνητα?
Καλά να περάσεις. *P
Και εγώ πιστεύω ότι ήρθε ο καιρός να κάνουμε ένα διάλειμμα.
Καλά θα κάνει ο Γιώργος να ξαναδιαβάσει τις 200 σελίδες του θρεντ και να ξαναρχίσουμε το μάθημα σε κανα μήνα περίπου. Ούτως ή αλλως, τώρα είναι η ιδανικότερη περίοδος για να κάνει πρακτική εξάσκηση.
Αργά η γρήγορα όλες σας θα καταλήξετε στο νησί των ονείρων σας. Η μπομπίτα βιάστηκε και έκλεισε προφανώς κάπου αλλού αλλά είμαι βέβαιος ότι το μυαλό της θα ταξιδεύει σε ένα συγκεκριμένο ταβερνάκι.
Τα ίδια σκεφτόμαι και εγώ.
Αύριο είναι αρκετά κρίσιμη μέρα. Από τις γυναικείες παρουσίες θα καταλάβουμε ποιες όντως ενδιαφέρονται ακόμα για το Γιώργο και ποιες πάνε για άλλα. Άμα επαναληφθεί το αποψινό, τα μαθήματα θα συνεχιστούν σε εντατικούς ρυθμούς μετά τη καλοκαιρινή διακοπή.
[/qNα του πείτε του Γιωργάκη ότι τον Αυγουστο που θα πάω στο νησί..θα του βάλω τεστ ;)να δω αν είχε αποτέλεσμα το e-teaching σας!Καλά να περάσεις. *P
Καλά θα κάνει ο Γιώργος να ξαναδιαβάσει τις 200 σελίδες του θρεντ και να ξαναρχίσουμε το μάθημα σε κανα μήνα περίπου. Ούτως ή αλλως, τώρα είναι η ιδανικότερη περίοδος για να κάνει πρακτική εξάσκηση.
Αργά η γρήγορα όλες σας θα καταλήξετε στο νησί των ονείρων σας. Η μπομπίτα βιάστηκε και έκλεισε προφανώς κάπου αλλού αλλά είμαι βέβαιος ότι το μυαλό της θα ταξιδεύει σε ένα συγκεκριμένο ταβερνάκι.
Ελπιζω να μη το διβασει αυτο ο Γιωργης γιατι η ψυχολογια του θα βαρεσει limit down. Κι αντε να βρουμε ποια θα τον ανεβασει μετα.
ουτε με αυτον ε;
αρκετα δυσκολη εισαι ρε παιδι μου... :-
Καλά να περάσεις. *P
δις μπαιτ
ειναι κουκλιτσα
ετσι εχω καταλαβει
απο περιγραφες...
απο αυτο που ειπακαλό...
δλδ επρεπε να πηγαινω με τον καθενα επειδη εχει ελλειψη γκομενας για να το παιζω μη αλτρουιστρια? χα χα
χα
κ πως θα πρεπε να ημουν?
απο αυτο που ειπα
εσυ καταλαβες οτι πρεπει να πηγαινεις με τον καθενα;;;;
αχ βρε δις μπαιτ αχ
απο αυτο που ειπα
εσυ καταλαβες οτι πρεπει να πηγαινεις με τον καθενα;;;;
αχ βρε δις μπαιτ αχ
κανω ακριβως οτι αισθανομαι
καλε δις μπαιτ μην με φωναζετε,εγω σας λατρευωε τοτε?
εξπλαιν πλιζ..
ουτε δυσκολη ουτε ευκολη ειμαι μπαι δε γουει.. κανω ακριβως οτι αισθανομαι
εγώ που αισθάνομαι ακριβώς ό,τι κάνω τι είμαι;
καλε δις μπαιτ μην με φωναζετε,εγω σας λατρευω
αυτο που ποσταρω ειναι αυτο καθ'αυτο το σημαινον
δεν χρειαζετε ενδελεχη επεξηγηση
γιατι τα ανακατευεται τα γεγονοτα δις μπαιτ
καλε δις μπαιτ μην με φωναζετε,εγω σας λατρευω
αυτο που ποσταρω ειναι αυτο καθ'αυτο το σημαινον
δεν χρειαζετε ενδελεχη επεξηγηση
γιατι τα ανακατευεται τα γεγονοτα δις μπαιτ
απλα σις μπαιτ πεστε οτι εχω την ικανοτητα να καταλαβαινω τι κρυβετε πισω απο μερικα ποσταναποδος? *P
καλα καλε μου...
γιατι με λατρευεις? βεβαιως ειμαι αξιολατρευτη εν γενει αλλα εσυ πως το γνωριζεις?
αγαπητε η δις μπαιτ εχει σχεσηγαμαικανε,εσυ που φαινεσαι σοβαρος,θα με βοηθησεις να τα βρουμε με τη μπαιτ;