Giwrgos_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
άμα δε κόψεις αυτού του είδους τις κουτές ερωτήσεις κάθε τόσο, θα σε ψάξω και θα σε καταψύξω κάπου
εκτορ για πες τι πρεπεει να κανω εσυ που λες οτι ξερεις?
άμα δε κόψεις αυτού του είδους τις κουτές ερωτήσεις κάθε τόσο, θα σε ψάξω και θα σε καταψύξω κάπου
πως θα τις κανω δωρο αφου μενει μακρια?
δες την πρώτη πρώτη απάντηση που σου δώθηκε σε τούτο το νήμα.
που μενει;
βορεια ελλαδα διακοπες και αυγουστο θα ερθει προς το μερος μου!!
αλλα ετσι που τα βλεπω θα ερθει αλλα δεν θα βρθουμε λογικο ειναι σε τοσο καιρο θα τυχη να γνει κατι και θα μαλοσεις
γιατι λες οτι θα μαλωσω;
Για να σου δωσω να καταλαβεις Γιωργη με τα τηλεφωνα , ενας τυπος εχει πρηξει μια γκομενα που γνωριζω και μιλαω τωρα ονλαιν, η τυπισσα να πασχισει να τον ξεφορτωθει, απειρα τηλεφωνα και για πολυ ωρα. Τι να σου πω, δεν ξερω ο τυπος τι κανει, η τυπισσα θα ειναι σπιτι μου το βραδι για 2 μερες, καταλαβαινεις γιατι ετσι??Φιλικα παντα (οσο η σταθερη μου γκομενα λειπει)
Γι αυτο κοψε τις κακες συνηθειες και να εισαι χαλαρος με τα γκομενακια. Οτι κατσει εκατσε. Γεματος ο τοπος ειναι , νεος εισαι , καλο παιδι φαινεσαι , λιγο θρασσος σου λειπει και εδεσε το γλυκο ρε ;)
γιατι εχει παει σε ενα μερος και εκει ερςτευθηκε προτι φορα αλλα χωρισαν γιατι εφυγε αυτος σε ενα μερος και τωρα που πηγε αυτη διακοπες εκει πριν ερθει εδω πηγε στο μαγαζι του και μου ειπε μετα οτι θα βγουνε για ποτο και ζηλεψα και εκανα σκηνη και νευριασε
Για να σου δωσω να καταλαβεις Γιωργη με τα τηλεφωνα , ενας τυπος εχει πρηξει μια γκομενα που γνωριζω και μιλαω τωρα ονλαιν, η τυπισσα να πασχισει να τον ξεφορτωθει, απειρα τηλεφωνα και για πολυ ωρα. Τι να σου πω, δεν ξερω ο τυπος τι κανει, η τυπισσα θα ειναι σπιτι μου το βραδι για 2 μερες, καταλαβαινεις γιατι ετσι??Φιλικα παντα (οσο η σταθερη μου γκομενα λειπει)
ναι,αλαλ δε καταλαβα για ποιο λογο να θυμωσω εγω...
την πηδας εσυ τη γκομενα του φιλου σου ρε κερατα;
εγω ειπα οτι θυμοσα οχι εσυ
ελα να πάρει μπρος η μανιβέλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
με την κοπελα ενοω ρε φιλεναι,αλλα ειπες πριν "θα τυχη να γνει κατι και θα μαλοσεις"
τελοσπαντων...
με την κοπελα ενοω ρε φιλε
την πηδας εσυ τη γκομενα του φιλου σου ρε κερατα;
αφου θα ειναι 2 μερες στο σπιτι του..αν δεν την πηδηξει τι αλλο θα την κανει;