Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δες την πρώτη πρώτη απάντηση που σου δώθηκε σε τούτο το νήμα.

με την απαντησει που δινεις ειναι σαν να μου λες να γινω καλογερος γιατι δεν θα βρω γκομενα ποτε.
θα ακολουθησω αυτο που μου ειπε ενας φιλος με προσοπικο μυνημα.
οποτε δεν θα το βαλω κατω και θα συνεχισω με οσες δυναμης εχω.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1

βορεια ελλαδα διακοπες και αυγουστο θα ερθει προς το μερος μου!!
αλλα ετσι που τα βλεπω θα ερθει αλλα δεν θα βρθουμε λογικο ειναι σε τοσο καιρο θα τυχη να γνει κατι και θα μαλοσεις

magnetic

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
βορεια ελλαδα διακοπες και αυγουστο θα ερθει προς το μερος μου!!
αλλα ετσι που τα βλεπω θα ερθει αλλα δεν θα βρθουμε λογικο ειναι σε τοσο καιρο θα τυχη να γνει κατι και θα μαλοσεις

γιατι λες οτι θα μαλωσω;

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για να σου δωσω να καταλαβεις Γιωργη με τα τηλεφωνα , ενας τυπος εχει πρηξει μια γκομενα που γνωριζω και μιλαω τωρα ονλαιν, η τυπισσα να πασχισει να τον ξεφορτωθει, απειρα τηλεφωνα και για πολυ ωρα. Τι να σου πω, δεν ξερω ο τυπος τι κανει, η τυπισσα θα ειναι σπιτι μου το βραδι για 2 μερες, καταλαβαινεις γιατι ετσι??Φιλικα παντα :knockinb: (οσο η σταθερη μου γκομενα λειπει)

Γι αυτο κοψε τις κακες συνηθειες και να εισαι χαλαρος με τα γκομενακια. Οτι κατσει εκατσε. Γεματος ο τοπος ειναι , νεος εισαι , καλο παιδι φαινεσαι , λιγο θρασσος σου λειπει και εδεσε το γλυκο ρε  ;)

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
γιατι λες οτι θα μαλωσω;

γιατι εχει παει σε ενα μερος και εκει ερςτευθηκε προτι φορα αλλα χωρισαν γιατι εφυγε αυτος σε ενα μερος και τωρα που πηγε αυτη διακοπες εκει πριν ερθει εδω πηγε στο μαγαζι του και μου ειπε μετα οτι θα βγουνε για ποτο και ζηλεψα και εκανα σκηνη και νευριασε

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για να σου δωσω να καταλαβεις Γιωργη με τα τηλεφωνα , ενας τυπος εχει πρηξει μια γκομενα που γνωριζω και μιλαω τωρα ονλαιν, η τυπισσα να πασχισει να τον ξεφορτωθει, απειρα τηλεφωνα και για πολυ ωρα. Τι να σου πω, δεν ξερω ο τυπος τι κανει, η τυπισσα θα ειναι σπιτι μου το βραδι για 2 μερες, καταλαβαινεις γιατι ετσι??Φιλικα παντα :knockinb: (οσο η σταθερη μου γκομενα λειπει)

Γι αυτο κοψε τις κακες συνηθειες και να εισαι χαλαρος με τα γκομενακια. Οτι κατσει εκατσε. Γεματος ο τοπος ειναι , νεος εισαι , καλο παιδι φαινεσαι , λιγο θρασσος σου λειπει και εδεσε το γλυκο ρε  ;)

ξερεις γιατι δεν ειμαι  χαλαρος γιατι αμα εχεις καιρο να κανεις σεξ δεν μπορεις να εισαι να χαλαρος! καταλαβενεις και οσο αργει να γινει εκνευριζεσε και χανεις το να το παιζεις αδιαφορος για να μην σε ψηλιαστει η αλλη

magnetic

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
γιατι εχει παει σε ενα μερος και εκει ερςτευθηκε προτι φορα αλλα χωρισαν γιατι εφυγε αυτος σε ενα μερος και τωρα που πηγε αυτη διακοπες εκει πριν ερθει εδω πηγε στο μαγαζι του και μου ειπε μετα οτι θα βγουνε για ποτο και ζηλεψα και εκανα σκηνη και νευριασε

ναι,αλαλ δε καταλαβα για ποιο λογο να θυμωσω εγω... :think:

magnetic

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1

την πηδας εσυ τη γκομενα του φιλου σου ρε κερατα;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom