Γκωργάκη ποιος στη χάρη σου!! Έχεις εδώ κουλτουριάρες, καγκουρογκόμενες ( ), αιθέριες υπάρξεις, νερντς, χαζοβιόλες... απ'όλα έχει ο μπαξές ρεεεεεεεεε παράτα την άλλη που σε έχει κάνει τάρανδο ρεεεεεεεεε!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 132K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
φιλε σε πρωτη φαση ας ασχοληθει με την μπουμ που του δινει και κωλο.Halftime report
(-) BiteMeIaMfresH: Μάλλον είναι ιδιάζουσα περίπτωση μιας και τείνει σε αντικομφορμιστικές συμπεριφορές (δες σειρές). Πιθανότατα θα θέλει βόλτες σε καμμένα/altenative στέκια οπότε ξέχνα όποια σενάρια φαντάζεσαι για ευχάριστες βόλτες παρέα σε όμορφα/mainstream μέρη.
(+) boomb: Νέο φαβορί. Είναι sexy και το δείχνει. Θέλει υποταγή και παιχνίδια εξουσιάς. Η διεστραμμένη αντίληψη που έχει για την ηδονή ίσως αποθαρρύνει τον άβγαλτο φίλο μας. Χρειάζεται περαιτέρω διαρεύνηση.
(+) loukritia!: Η πιο σοβαρή μέχρι στιγμής παρ' ότι λέει μαλακίες υπό την επήρεια αλκοόλ. Άτομο με ολοκληρωμένη προσωπικότητα και αρκετά ευχάριστη συμπεριφορά.
(-) silva!: *not enough sample*
γιωργαρε κωλο εχεις τρυπισει αλλη φορα?
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Halftime report
(-) BiteMeIaMfresH: Μάλλον είναι ιδιάζουσα περίπτωση μιας και τείνει σε αντικομφορμιστικές συμπεριφορές (δες σειρές). Πιθανότατα θα θέλει βόλτες σε καμμένα/altenative στέκια οπότε ξέχνα όποια σενάρια φαντάζεσαι για ευχάριστες βόλτες παρέα σε όμορφα/mainstream μέρη.
(+) boomb: Νέο φαβορί. Είναι sexy και το δείχνει. Θέλει υποταγή και παιχνίδια εξουσιάς. Η διεστραμμένη αντίληψη που έχει για την ηδονή ίσως αποθαρρύνει τον άβγαλτο φίλο μας. Χρειάζεται περαιτέρω διαρεύνηση.
(+) loukritia!: Η πιο σοβαρή μέχρι στιγμής παρ' ότι λέει μαλακίες υπό την επήρεια αλκοόλ. Άτομο με ολοκληρωμένη προσωπικότητα και αρκετά ευχάριστη συμπεριφορά.
τι λε ρε?
εννοειται οτι θελω ομορφα χαι υπερλουξ μερη.. ειμαι κ σνομπαρια αναμεσα σε ολα τ αλλα προσοντα μου
Giwrgos_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εγω θελω μια να με καταλαβενει και να της αρεσει πολυ το σεξ γιατι ειμαι αχορταγος!!!
αμα την βρειτε σφυριξτε μου
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Έχουν κοινά ενδιαφέροντα ρε, τα αυτοκίνητα
τι λε ρε?
εννοειται οτι θελω ομορφα χαι υπερλουξ μερη.. ειμαι κ σνομπαρια αναμεσα σε ολα τ αλλα προσοντα μου
Λες αλήθεια τώρα?
μονο εσυ με καταλαβαινεις τελικα... :'( :'(Έχουν κοινά ενδιαφέροντα ρε, τα αυτοκίνητα
Έχουν κοινά ενδιαφέροντα ρε, τα αυτοκίνητα
Η σίλβα μόνο να κουνάει το χέρι της έξω από το πάραθυρο ξέρει, άντε και να βάζει μπρος.
Από την άλλη ο φίλος μας είναι μηχανικό μυαλό.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Giwrgos_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φιλε σε πρωτη φαση ας ασχοληθει με την μπουμ που του δινει και κωλο.
γιωργαρε κωλο εχεις τρυπισει αλλη φορα?
μπουμ αμα κανεις αυτο που λεει σε παντρευομαι και ολας θα πραγματοποιησεις της φαντασιοσισης μου. εχω τρυπισει αλλα για πολυ λιγο διοτι ηρθε η αδελφι της και επρεπε να φυγω
γιεα μπειμπι
Γιώργο ζήτα της συγνώμη για τις μαλακίες με τους Heroes τις προάλλες.
Η κοπέλα ξενύχτησε για να σου δώσει μία ευκαιρία και εσύ τη ξενέρωσες.
Άντε δεν τη βλέπεις τόση ώρα πώς σε κοιτάει?
ελα ρε με αδικειιιιιιιιις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η σίλβα μόνο να κουνάει το χέρι της έξω από το πάραθυρο ξέρει, άντε και να βάζει μπρος.
Από την άλλη ο φίλος μας είναι μηχανικό μυαλό.
ξερω και να μετραω τη σταθμη στα λαδιααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
για την μπουμ εισαι φιλε να ξερεις.εγω θελω μια να με καταλαβενει και να της αρεσει πολυ το σεξ γιατι ειμαι αχορταγος!!!
γιωργο....
μιας και που δεν χορτασα διακοπες να ρθω προς μυτιληνη μερια!!!!
να πας στην μητιληνη να σε κανουν βολτες η παρεα του γιωργακη με τους τενεκεδες τους τοτε.μονο εσυ με καταλαβαινεις τελικα... :'( :'(
μπουμ ετοιμασου να παρει παρθενια ο κωλος σου.μπουμ αμα κανεις αυτο που λεει σε παντρευομαι και ολας θα πραγματοποιησεις της φαντασιοσισης μου. εχω τρυπισει αλλα για πολυ λιγο διοτι ηρθε η αδελφι της και επρεπε να φυγω
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
μπουμ αμα κανεις αυτο που λεει σε παντρευομαι και ολας θα πραγματοποιησεις της φαντασιοσισης μου. εχω τρυπισει αλλα για πολυ λιγο διοτι ηρθε η αδελφι της και επρεπε να φυγω
Καλά ρε φλώρε, μιλάς για γάμους και λες ότι η φαντασίωσή σου είναι να γαμήσεις κώλο;
Ρεεεεεεεεεεεεε που πα ρεεεεεεεεεεεε μην τα λες αυτά ρεεεεεεεεε
Giwrgos_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
γιωργο....
μιας και που δεν χορτασα διακοπες να ρθω προς μυτιληνη μερια!!!!
την μπουμ η την μπαιτ
καταλαβα,οσους γκομενους θα ειχες σε συνεργεια αυτοκινητων θα δουλευανελα ρε με αδικειιιιιιιιις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ξερω και να μετραω τη σταθμη στα λαδιααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
την μπουμ η την μπαιτ
Μου αρέσει που έχεις σταθερά κριτήρια
καταλαβα,οσους γκομενους θα ειχες σε συνεργεια αυτοκινητων θα δουλευαν
τι θε ρε???
οτι θελω θα κανω!!!!
αντε γτ!!!
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
την μπουμ η την μπαιτ
εγω δεν ξερω τι ειναι σεξ
μενω σε μοναστηρι
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις