Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Γκωργάκη ποιος στη χάρη σου!! Έχεις εδώ κουλτουριάρες, καγκουρογκόμενες ( :2funny:), αιθέριες υπάρξεις, νερντς, χαζοβιόλες... απ'όλα έχει ο μπαξές ρεεεεεεεεε παράτα την άλλη που σε έχει κάνει τάρανδο ρεεεεεεεεε!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Halftime report

(-) BiteMeIaMfresH: Μάλλον είναι ιδιάζουσα περίπτωση μιας και τείνει σε αντικομφορμιστικές συμπεριφορές (δες σειρές). Πιθανότατα θα θέλει βόλτες σε καμμένα/altenative στέκια οπότε ξέχνα όποια σενάρια φαντάζεσαι για ευχάριστες βόλτες παρέα σε όμορφα/mainstream μέρη.
(+) boomb: Νέο φαβορί. Είναι sexy και το δείχνει. Θέλει υποταγή και παιχνίδια εξουσιάς. Η διεστραμμένη αντίληψη που έχει για την ηδονή ίσως αποθαρρύνει τον άβγαλτο φίλο μας. Χρειάζεται περαιτέρω διαρεύνηση.
(+) loukritia!: Η πιο σοβαρή μέχρι στιγμής παρ' ότι λέει μαλακίες υπό την επήρεια αλκοόλ. Άτομο με ολοκληρωμένη προσωπικότητα και αρκετά ευχάριστη συμπεριφορά.
(-) silva!: *not enough sample*
φιλε σε πρωτη φαση ας ασχοληθει με την μπουμ που του δινει και κωλο.
γιωργαρε κωλο εχεις τρυπισει αλλη φορα?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Halftime report

(-) BiteMeIaMfresH: Μάλλον είναι ιδιάζουσα περίπτωση μιας και τείνει σε αντικομφορμιστικές συμπεριφορές (δες σειρές). Πιθανότατα θα θέλει βόλτες σε καμμένα/altenative στέκια οπότε ξέχνα όποια σενάρια φαντάζεσαι για ευχάριστες βόλτες παρέα σε όμορφα/mainstream μέρη.
(+) boomb: Νέο φαβορί. Είναι sexy και το δείχνει. Θέλει υποταγή και παιχνίδια εξουσιάς. Η διεστραμμένη αντίληψη που έχει για την ηδονή ίσως αποθαρρύνει τον άβγαλτο φίλο μας. Χρειάζεται περαιτέρω διαρεύνηση.
(+) loukritia!: Η πιο σοβαρή μέχρι στιγμής παρ' ότι λέει μαλακίες υπό την επήρεια αλκοόλ. Άτομο με ολοκληρωμένη προσωπικότητα και αρκετά ευχάριστη συμπεριφορά.
(-) silva!: *not enough sample*

τι λε ρε?
εννοειται οτι θελω ομορφα χαι υπερλουξ μερη.. ειμαι κ σνομπαρια αναμεσα σε ολα τ αλλα προσοντα μου

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εγω θελω μια να με καταλαβενει και να της αρεσει πολυ το σεξ γιατι ειμαι αχορταγος!!!
αμα την βρειτε σφυριξτε μου

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
γιωργο....

μιας και που δεν χορτασα διακοπες να ρθω προς μυτιληνη μερια!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Έχουν κοινά ενδιαφέροντα ρε, τα αυτοκίνητα  :boobies: :boobies:

Η σίλβα μόνο να κουνάει το χέρι της έξω από το πάραθυρο ξέρει, άντε και να βάζει μπρος.
Από την άλλη ο φίλος μας είναι μηχανικό μυαλό.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
φιλε σε πρωτη φαση ας ασχοληθει με την μπουμ που του δινει και κωλο.
γιωργαρε κωλο εχεις τρυπισει αλλη φορα?

μπουμ αμα κανεις αυτο που λεει σε παντρευομαι και ολας θα πραγματοποιησεις της φαντασιοσισης μου. εχω τρυπισει αλλα για πολυ λιγο διοτι ηρθε η αδελφι της και επρεπε να φυγω

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

Γιώργο ζήτα της συγνώμη για τις μαλακίες με τους Heroes τις προάλλες.
Η κοπέλα ξενύχτησε για να σου δώσει μία ευκαιρία και εσύ τη ξενέρωσες.
Άντε δεν τη βλέπεις τόση ώρα πώς σε κοιτάει?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Η σίλβα μόνο να κουνάει το χέρι της έξω από το πάραθυρο ξέρει, άντε και να βάζει μπρος.
Από την άλλη ο φίλος μας είναι μηχανικό μυαλό.
ελα ρε με αδικειιιιιιιιις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξερω και να μετραω τη σταθμη στα λαδιααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny:

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
εγω θελω μια να με καταλαβενει και να της αρεσει πολυ το σεξ γιατι ειμαι αχορταγος!!!
αμα την βρειτε σφυριξτε μου
για την μπουμ εισαι φιλε να ξερεις.

γιωργο....

μιας και που δεν χορτασα διακοπες να ρθω προς μυτιληνη μερια!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

μονο εσυ με καταλαβαινεις τελικα... :'( :'(
να πας στην μητιληνη να σε κανουν βολτες η παρεα του γιωργακη με τους τενεκεδες τους τοτε.

μπουμ αμα κανεις αυτο που λεει σε παντρευομαι και ολας θα πραγματοποιησεις της φαντασιοσισης μου. εχω τρυπισει αλλα για πολυ λιγο διοτι ηρθε η αδελφι της και επρεπε να φυγω
μπουμ ετοιμασου να παρει παρθενια ο κωλος σου.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Καλά ρε φλώρε, μιλάς για γάμους και λες ότι η φαντασίωσή σου είναι να γαμήσεις κώλο;

Ρεεεεεεεεεεεεε που πα ρεεεεεεεεεεεε μην τα λες αυτά ρεεεεεεεεε  :s&m_3:

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ελα ρε με αδικειιιιιιιιις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξερω και να μετραω τη σταθμη στα λαδιααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny:
καταλαβα,οσους γκομενους θα ειχες σε συνεργεια αυτοκινητων θα δουλευαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom