boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Κορίτσια για πείτε μέχρι στιγμής τι βρίσκετε πιο γοητευτικό πάνω στο Γιώργο?
Τις δυνατότητες...
Κορίτσια για πείτε μέχρι στιγμής τι βρίσκετε πιο γοητευτικό πάνω στο Γιώργο?
αστο αυτο το αρχιδι σε εμενα.αμα ξαναμπει θα τον γαμησω καλα τον περιμενω.
ρε γιωργο ξεκολα τωρα και πεστην στις γκομενες ρε πιασε το κολο τις λουκριτιας,χαιδεψε τα βιζια τις μπουμ,δωσε γλωσσοφιλα την σιλβα,βαλε κολοδαχτυλα στην μπαιτ ρε,ολες οι γκομενες σημερα ειναι γυμνες απεναντι σου,και εσυ κολλησες με την πατσαβουρα ρε.παρτουζιασετες ολες μαζι ρε καβλομενες ειναι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
ειμαι ελλεινιδα θυμασαι?!αστο αυτο το αρχιδι σε εμενα.αμα ξαναμπει θα τον γαμησω καλα τον περιμενω.
ρε γιωργο ξεκολα τωρα και πεστην στις γκομενες ρε πιασε το κολο τις λουκριτιας,χαιδεψε τα βιζια τις μπουμ,δωσε γλωσσοφιλα την σιλβα,βαλε κολοδαχτυλα στην μπαιτ ρε,ολες οι γκομενες σημερα ειναι γυμνες απεναντι σου,και εσυ κολλησες με την πατσαβουρα ρε.παρτουζιασετες ολες μαζι ρε καβλομενες ειναι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Ιιιιιιιιι ντροπή σου, τι είναι αυτά που λες για την μπάιτ;
(τα κωλοδάχτυλα εδώ παρακαλώ )
γιωργο πεσε στην μπουμ θελει να δωσει κολο σημερα.βρηκαμε το στοχο μας.αντε ρε ξεκινα η μπουμ στηθηκε στα 4 και περιμενει ρε φιλε.Ιιιιιιιιι ντροπή σου, τι είναι αυτά που λες για την μπάιτ;
(τα κωλοδάχτυλα εδώ παρακαλώ )
θες να πεις οτι σε χαλαει η λουκριτια??? η του αρκα??? δεν σε αρεσει ο αρκας? ουτε κομιξ διαβαζεις γενικοτερα?
να φυγεις να πας αλλου...
εισαι λιγο καταπιεστης μαι γκοντ
σου πε ειναι ερωτευμενη με σενα? αυτην την εχεις δει ή ειναι απο κανα τσατ?
αμα ειναι θα δειξει
τι της τα πρηζεις επειδη βγηκε με τον πρωην που μενει εκει που πηγε διακοπεςαυτη? πωςςςς κανεις ετσι
δεν τα εχετε κ φερεσαι ετσι
αμα τα ειχατε πως θα φεροσουν???
προτιμο να τα κανω live αυτα!
η μονες που ειχα βρε ηταν 4 γκομενες στα 4 χρονια απο τσατ(zoo)
προσπαθεις να με ξεφορτωθεις?!θες να πεις οτι σε χαλαει η λουκριτια??? η του αρκα??? δεν σε αρεσει ο αρκας? ουτε κομιξ διαβαζεις γενικοτερα?
εχεις δικιο..δεν ηξερα οτι ειναι αρκας ! το παιρνω πισω
δεν ηξερα οτι ειναι αρκας ! το παιρνω πισω
γιωργο πεσε στην μπουμ θελει να δωσει κολο σημερα.βρηκαμε το στοχο μας.αντε ρε ξεκινα η μπουμ στηθηκε στα 4 και περιμενει ρε φιλε.
δεν ηξερα οτι ειναι αρκας ! το παιρνω πισω
θες να πεις οτι σε χαλαει η λουκριτια??? η του αρκα??? δεν σε αρεσει ο αρκας? ουτε κομιξ διαβαζεις γενικοτερα?
να φυγεις να πας αλλου...
εισαι λιγο καταπιεστης μαι γκοντ
σου πε ειναι ερωτευμενη με σενα? αυτην την εχεις δει ή ειναι απο κανα τσατ?
αμα ειναι θα δειξει
τι της τα πρηζεις επειδη βγηκε με τον πρωην που μενει εκει που πηγε διακοπεςαυτη? πωςςςς κανεις ετσι
δεν τα εχετε κ φερεσαι ετσι
αμα τα ειχατε πως θα φεροσουν???
ρε η γκομενα παρακαλει να για κωλο ρε ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΓια ξαναρίχτο λίγο αυτό...
ρε η γκομενα παρακαλει να για κωλο ρε ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
δεεεεεεεεεεεεν το ηξερες????
αμα ξαναγραψεις τετοιες μαλακιες θα σε σκισω ρε.δεν ασχολουμε με κομικς!
εχω διαβασει μερικες φορες μου εχουν στειλει με μειλ. ασχολουμε να διαβαζω για νεα υπολογιστον και αυτοκινιτα φτιαγμενα και μη και να βλεπω σειρες και τανιες.
δεν ασχολουμε με κομικς!
εχω διαβασει μερικες φορες μου εχουν στειλει με μειλ. ασχολουμε να διαβαζω για νεα υπολογιστον και αυτοκινιτα φτιαγμενα και μη και να βλεπω σειρες και τανιες.