Νέα

Τι έκανες στον πόλεμο Αλέξη Τσίπρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Ο Τσιπρας εκανε οτι ολοι οι βολεμενοι Ελληνες.
Οτι θα εκανε οποιοσδηποτε απο εμας.
Ομως το να βγαινει και να κανει τον επαναστατη που καταγγελει
τα κακως κειμενα του στρατου ειναι μεγαλο καραγκιοζιλικι.
Ασχετα με αυτο, ο Τσιπρας πραγματικα εχει ενα και μοναδικο προσον.
Την ηλικια του. ΤΙΠΟΤΑ αλλο. Ηταν στραβο το κλιμα το εφαγε και ο γαιδαρος....

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Συγνώμη για το off-topic, αλλά...

Είδες που είσαι βλάκας;

1η δεκαετία 0 - 10, ..., 5η δεκαετία 40 - 50, κ.λπ.

Δεν πρέπει να πήγες σχολείο.

Αναγνωρίζω ότι έχεις καλές (πατριωτικές) προθέσεις, σεβαστό αυτό, αλλά εκτίθεσαι. Ως τρίτος στο λέω, φιλικά.

Παραδέξου τώρα οτι 'τον είπιες' που πήγες να μας κάνεις 'γκρίζα διαφήμιση' για τον Geoffrey Papandriou
και άσε τις δεκαετίες κατά μέρους ...χαχαχαχα

Υ.Γ. Εγώ ηλικιακά είμαι στο διάστημα [30,40) οπότε και στη δεκαετία λάθος κάνεις...μπούχαχαχα !!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Είδες ρε 'μεγάλε και πανέξυπνε' ? Κι εμείς τον κοροϊδεύουμε...χαχαχα

Επίσης, ο Γιωργάκης ως ΥΠΕΞ υπέγραψε το Δουβλίνο ΙΙ χάρη στο οποίο τους λαθραίους αιτούντες άσυλο
        πρέπει να τους κρατάμε στην Ελλάδα (στην πρώτη χώρα εντός ΕΕ που φτάνουν, αντί να απαιτούσαμε την
        ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ διανομή τους και στις άλλες χώρες της ΕΕ) κι έτσι χάρη στην υπογραφή του
        θα γίνουμε πολύ ευκολότερα μειονότητα στην Χώρα μας.
Επίσης, ο Γιωργάκης μας έλεγε τί καλό που είναι το Σχέδιο Ανάν ...χαχαχα Τελικά ποίον να πιστέψουμε 'μεγάλε'
        τον Γιωργάκη ή τον ΕΘΝΑΡΧΗ Αείμνηστο Τάσο Παπαδόπουλο που είπε στο διάγγελμά του 'παρέλαβα Χώρα διεθνώς
        αναγνωρισμένη και ΔΕΝ θα παραδώσω κοινότητα'.
Επίσης, ο Γιωργάκης μας δήλωσε σε συγκέντρωση ομογενών στον Καναδά οτι 'για να κοιμόμαστε ήσυχοι'
        ας δώσουμε μερικά στρέμματα στον 'κακό γείτονα'

Α ΡΕ ΠΟΣΟ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ (που μάλλον 'θα τα πέρνετε' κατά την γνώμη μου...χεχεχε) ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ !!!

Υ.Γ. 'Αφιερωμένο' στους 'πανέξυπνους θαυμαστές' του Γιωργάκη:

Πέστα δικιέ μου πέστα !!!
Δώσε να μάθουν τι εστί Jefry!!!  :2funny:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Και βγαίνει ο καραγκιζάκος να κάνει μαθήματα περί διαφθοράς να το παίξει και παιδί του λαού

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
κΑΛΑ κατσε να το δουμε αυτο....γιατι μεχρι τωρα μονο τις βιλες του αλαβανου και του τσιπρα βλεπουμε...αλλωστε ειναι οι προστατες της γεννιας των 700 ευρω!!
αυτη η λογικη ,που λεει οτι ο αριστερος πρεπει να ειναι πενητας ,μαλλον στερειται ουσιας, ο αδερφος Αλαβανος ανηκει στους πιο σκληρα βασανισμενους απο τη χουντα Ελληνες και εξαλλου απο τη δουλεια τους και την οικογενεια τους  τα κανανε ,τα λεφτα.

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ο Αϊβαλιώτης είναι και αυτός στον τσύριζα;
παρολιγον ...ηταν βασικος αρθρογραφος και συνεργατης της Λιανας της χαρμανας(ξερετε παφ πουφ) στο Νεμεσις.
Μετα μαλλον τηυν ψιλιαστικε οτι στην Αριστερα δεν ειχε μελλον και το γυρισε τουμπα το εργο.
Α ρε κουφαλες που γινονται και βουλευτες.
Αληθεια με ποσους σταυρους βγηκε αυτος?

johndee

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Είδατε μαγκες πώς χρησιμοποιησε σωστα το αστικο κρατος και τους μηχανισμους του? Μια παροιμια λεει : "εκει που φτυνει, εκεί γλυφει".
Απο την αλλη ολα αυτα ειναι ψεματα και νομιζω οτι κατεταγη εθελοντικα στους OYKάδες

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Έχω την εντύπωση ότι ο Γ. Καρατζαφέρης υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό. Ο δε Γιώργος Παπανδρέου στο Στρατό Ξηράς, στην παραμεθώριο και έκανε μειωμένη θητεία. Διορθώστε με εάν κάνω λάθος.
Όσο για το ότι ο πρώτος ήταν BODY BUILDER, ήταν (όσο μπορεί κάποιος να είναι τέτοιος στην Ελλάδα της δεκαετίας του 60 και του 70). Τώρα έχει βάλει 50 κιλά από τότε...

Επισκέπτης
Ο δε Γιώργος Παπανδρέου στο Στρατό Ξηράς, στην παραμεθώριο και έκανε μειωμένη θητεία. Διορθώστε με εάν κάνω λάθος.
Ειναι ψεμα...Το παιντι απεφυγε να υπηρετησει την θητεια του προφασιζομενος υπηρεσια στην ΕΟΚ(τοτε),ενω ηταν ενας απλος υπαλληλος Ευρωβουλευτη.

Αυτα κανει η ελλειψη πατριωτισμου...αφησε ο τσογλανος τους αγνους Εθνικοφρονες να τραβηξουν τα ζορια στο Δ'Σ.Σ.

jordan48

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Είδατε μαγκες πώς χρησιμοποιησε σωστα το αστικο κρατος και τους μηχανισμους του? Μια παροιμια λεει : "εκει που φτυνει, εκεί γλυφει".
Απο την αλλη ολα αυτα ειναι ψεματα και νομιζω οτι κατεταγη εθελοντικα στους OYKάδες
  Παιδια ειναι ολα ΨΕΜΜΑΤΑ ο Αλεξης Τσιπρας  :jerking: :αγαπαει την πατριδα και σεβεται τους θεσμους και τους νομους!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Ετσι να μη λενε μερικοι οτι η αριστερα δεν εχει βυσματα και λεφτα.

ερε καψιμο που θελουν. :blowup:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.559
Πόντοι
19.485
τον πούστη τον Τσίπρα! Εμένα μου πήρε 6 μήνες να ρθω Αθήνα!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
οσο αγαπανε την πατριδα ολοι αυτοι που βαζουν λυτους και δεμενους για να υπηρετησουν "κοντα" στο σπιτι της μαμας

Επισκέπτης
Εχει πολυ μεγαλη πλακα να βλεπεις ζωντανα Ελληνορθοδοξο Εθνικοφρονα και σουπερ ντουρο αποψιουχο να βαζει λυτους και δεμενους,οπως λεει ο βλαχος,για να"υπηρετησει"το ανιψακι του στην Αττικη...

Και να μην βλεπει ΚΑΜΜΙΑ αντιφαση σε αυτο.

oikologos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πως γίνεται βρε πουστη μου, όλοι οι γνωστοί που είναι ψηφοφόροι του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ που ξέρω έβγαλαν την θητεία ...ζάχαρη. Αεροπορία ο ένας, αραχτός στην Αθήνα ό άλλος, με διαφορετικές κυβερνήσεις μιλάμε. Δεν έπαθα τίποτα που υπηρέτησα στην 30ΜΚ ΤΑΞ στον Λαγό Έβρου (περήφανος είμαι) άλλα είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν την ίδια άποψη οι δυο τρείς που πάθανε μηνιγγίτιδα (και γλυτώσανε) και οι γονείς ενός εκείνη την χρονιά που πέθανε το 98 από αυτή την παλιο-αρρώστια. Πως να μην αρρωστήσει κανείς κάνοντας σκοπιές κι εκπαιδευόμενος στους -5 εώς -15 κάθε μέρα φεβρουάριο μήνα. Οι ίδιοι καταστρέφουμε την πατρίδα μας.  Από την άλλη ο δήθεν του πατριωτικού (λέμε τώρα) κόμματος κι αυτός στην αραχτή έστω και ΑΝ ήταν νομότυπες οι διαδικασίες.  Ουστ πό δώ βρομόσκυλα (όλοι τους)

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ρε παντογνωστες ξερει κανενας που υπηρετισε ο Καραμαλαρας , που ηταν εκεινη την εποχη και προεδρος της ΟΝΝΕΔ ????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom