Γάμα το στρατό γιατί στην τελική είναι το λιγότερο.Αντε μην πιασουμε που πηγε στρατο ο Ανδρεας.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι έκανες στον πόλεμο Αλέξη Τσίπρα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 146
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Γάμα το στρατό γιατί στην τελική είναι το λιγότερο.
ειχα αποφασισει να μην ασχοληθω το καλοκαιρι με αλλα πραγματα και να αφησω το Αλεξη και τον ΙΟ να κανουν ΔΙΑΚΟΠΕς...τωρα θα πρεπει να τους χτυπαω σαν χταποδια.....παει το καλοκαιρι μου.....
δειτε εδω....
«Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και «Αρνητές Διακοπών» πίσω από τον εκρηκτικό μηχανισμό και τα γκαζάκια στη Θεσσαλονίκη
Η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» ανέλαβε την ευθύνη για την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού έξω από το Προξενείο της Χιλής στις 22/7 στην οδό Καρόλου Ντηλ στη Θεσσαλονίκη. Στην επιστολή γίνεται αναφορά και απευθύνονται προειδοποιήσεις σε εισαγγελείς και ανακριτές, αλλά και σε αστυνομικούς. Η επιστολή καταλήγει με το καθόλου ευοίωνο «Οι όροι του πολέμου άλλαξαν. Σύντομα θα καταλάβετε τι εννοούμε… Εις το επανειδείν…». Μία άλλη οργάνωση, οι ...«Αρνητές Διακοπών», ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο του Προεξένου της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη, αλλά και τον εμπρησμό των γραφείων Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ στη συμβολή των οδών οδό Μακεδονικής Αμύνης και Κασσάνδρου
Επισκέπτης
Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι.
Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι.
Ας μοιραστουμε το σχοινι διοτι ποσοστα δεν μοιραζομαστε.
Επισκέπτης
Case closed με τον Αιβαλιωτη,γιατι σκαλιζεις πληγες τωρα?
Το πιο ωραιο ειναι οτι τον ειχαν υπευθυνο Εξωτερικων και Αμυνας στο ΛΑΟΣ...
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
γαμαει ωραιο μαυρο μουνι ομως ....!!!!!!!
:o Ο Αϊβαλιώτης;;;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο τσιπρας η ο αιβαλιωτης τυπε?γαμαει ωραιο μαυρο μουνι ομως ....!!!!!!!
CIVIL111
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 19
- Πόντοι
- 5.775
:o Ο Αϊβαλιώτης;;;
αλεξης τσιπρας
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Καλα σου φαινεται ο Αιβαλιωτης για τυπο που γαμαει μουναρα;ο τσιπρας η ο αιβαλιωτης τυπε?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ποια πηδαει ?αλεξης τσιπρας
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Αυτή που είχε φέρει στην τελετή για την Γ' ελληνική δημοκρατία πρόπερσι τέτοια μέρα;
Case closed με τον Αιβαλιωτη,γιατι σκαλιζεις πληγες τωρα?
το οτι ηταν γραμματεας πολλων ευρωβουλευτων δεν σου λεει κατι? Δεν παιρνουμε κομαντο για Βουλευτες...που δεν θα επρεπε να ειναι βουλευτες στο ΛΑ.Ο.Σ ...αλλα η αξιοκρατια σε ολα τα πραγματα υποτιθεται πως ειναι προσον της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, πως μιλαει (ζηταει μια διευκολυνση) με εναν ταξικο εχθρο δηλαδη υπουργο του αστικου κομματος ΠΑΣΟΚ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ θεμα....ο αιβαλιωτης εχει κριθει και απο εσας και απο εμας..ο τσιπρας εχει κριθει? Υπαρχει παραγραφος στο συνταγμα υπερ του βυσματος διοτι ναι μεν ο αιβαλιωτης ηθικα ειναι αιολος διοτι εφοσον κατεβαινει για βουλευτης επρεπε να εχει παει φανταρος αλλα δεν εβαλε βυσμα για να πηγαινει στην βουλη οσο κρατησε η θητεια του....
Αυτή που είχε φέρει στην τελετή για την Γ' ελληνική δημοκρατία πρόπερσι τέτοια μέρα;
η μαυρη που ειχε φερει περσι ο αλεξης στην δεξιωση εκτος οτι ειναι ευαγγελικη και πηγαινει συχνα στις Η.Π.Α για σεμιναρια (που βρισκει τα λεφτα?) "ψηφιζει" ΠΑΣΟΚ...Η ΜΑΝΑ της την εκανε να παει με τον τσιπρα στο μεγαρο.
Επισκέπτης
Αχ,αυτες οι Ελληνιδες μαμαδες.η μαυρη που ειχε φερει περσι ο αλεξης στην δεξιωση εκτος οτι ειναι ευαγγελικη και πηγαινει συχνα στις Η.Π.Α για σεμιναρια (που βρισκει τα λεφτα?) "ψηφιζει" ΠΑΣΟΚ...Η ΜΑΝΑ της την εκανε να παει με τον τσιπρα στο μεγαρο.
Ρε παιδια ειλικρινα,η μαυρουκω ειναι το καλο μουνι που σερνει ο Τσιπρας?
Δεν ειμαι ρατσιστης αλλα οι μαυρες ΟΝΤΩΣ μυριζουν ρε παιδι μου,εγω δεν τις ορεγομαι σεξουαλικως να'ουμε.
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Αχ,αυτες οι Ελληνιδες μαμαδες.
Δεν ειμαι ρατσιστης αλλα οι μαυρες ΟΝΤΩΣ μυριζουν ρε παιδι μου,εγω δεν τις ορεγομαι σεξουαλικως να'ουμε.
Α, ούτε κι εγώ τις ορέγομαι. Να φανταστείς Υπερμύ μόνο εξ όψεως τις ξέρω. Δεν έχω φθάσει ποτέ να επιβεβαιώσω το ότι όντως μυρίζουν... Ρε ούτε πουτό λέμε
Μαύρη και ψηφίζει και ΠΑΣΟΚ? Μήπως βλέπεις πολύ Σπίνο?η μαυρη που ειχε φερει περσι ο αλεξης στην δεξιωση εκτος οτι ειναι ευαγγελικη και πηγαινει συχνα στις Η.Π.Α για σεμιναρια (που βρισκει τα λεφτα?) "ψηφιζει" ΠΑΣΟΚ...Η ΜΑΝΑ της την εκανε να παει με τον τσιπρα στο μεγαρο.
Επισκέπτης
Trial and error,που ξερεις ομως?Α, ούτε κι εγώ τις ορέγομαι. Να φανταστείς Υπερμύ μόνο εξ όψεως τις ξέρω. Δεν έχω φθάσει ποτέ να επιβεβαιώσω το ότι όντως μυρίζουν... Ρε ούτε πουτό λέμε
Γουστα ειναι αυτα,μπορει να σου κατσει καλα η φαση.
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αχ,αυτες οι Ελληνιδες μαμαδες.
Σε αυτό το θρεντ ο υπερποντικός σχολιάζει δυσμενώς έγχρωμη μετανάστρια και εγώ επιτίθεμαι στο λάος...
Αυτό το σάιτ είναι τα πάντα όλα τελικά!
Επισκέπτης
Ετερον εκατερον,μην μπερδευεις τα πραματα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K