apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
στην χαλκιδαρε παντογνωστες ξερει κανενας που υπηρετισε ο Καραμαλαρας , που ηταν εκεινη την εποχη και προεδρος της ΟΝΝΕΔ ????
στους πεζοναυτες
στην χαλκιδαρε παντογνωστες ξερει κανενας που υπηρετισε ο Καραμαλαρας , που ηταν εκεινη την εποχη και προεδρος της ΟΝΝΕΔ ????
εχει και πεζοναυτες αποτι ξερωΜΠΡΑΒΟ ρε παντογνωστη το πετιχες , μονο που στην χαλκιδα εχει πυροβολικο ?
στο κοσοβο ειχε παει ο γιωργακηςεδώ έχεις δίκιο είχε πάει με διαθέσει στην αρχή και μετά έγινε απόσπαση γιατί θέλανε βοήθεια λόγο της παλίρροιας του ευβοϊκού , για να λυθεί το πρόβλημα της γέφυρας .
τόσο παλιές είναι οι ρίζες του βοσνιακού , ρε τι μαθαίνει ο άνθρωπος ?
εγώ νόμιζα ότι ήταν στην δύναμη του Κοσοβου ?
Εγώ ο ηλίθιος έκανα 28 μήνες στο Πρωτοκλήσι Έβρου. Ο Κυριάκος ρε παιδιά που υπηρέτησε;Ετσι να μη λενε μερικοι οτι η αριστερα δεν εχει βυσματα και λεφτα.
ερε καψιμο που θελουν.
δραμαΕγώ ο ηλίθιος έκανα 28 μήνες στο Πρωτοκλήσι Έβρου. Ο Κυριάκος ρε παιδιά που υπηρέτησε;
ΜΠΡΑΒΟ ρε παντογνωστη το πετιχες , μονο που στην χαλκιδα εχει πυροβολικο ?
Πάντως εντελώς πληροφοριακά για όσους δεν το γνωρίζουν ο Τσίπρας είναι ανηψιός του Πατακού....η μάνα του Τσίπρα με τον Πατακό είναι αδέρφια!
Πάντως εντελώς πληροφοριακά για όσους δεν το γνωρίζουν ο Τσίπρας είναι ανηψιός του Πατακού....η μάνα του Τσίπρα με τον Πατακό είναι αδέρφια!
Δεν εχει πυροβολικό στη Χαλκίδα, είνα ενα τάγμα πεζοναυτών. Ισως ξέρεις οτι αυτο το τάγμα εχει και πυροβολικό μέσα διοτι οι πεζοναύτες εχουν δικά τους τεθωρακισμένα και πυροβολικό.
Εδώ που τα λέμε , ο Τσίπρας υπηρέτησε έστω κάποιες μέρες.
Ο Τριανταφυλλόπουλος ούτε 1._
Φίλε o πατέρας του Τσίπρα είναι απο Άρτα...απο το χωριο αυτο της Αρτας κατάγεται και ένας φίλος μου που γνωρίζει προσωπικά την οικογένεια Τσίπρα!η πηγή είναι έγκυρη..δεν τίθεται θέμα αμφιβολίας!
Εγώ ο ηλίθιος έκανα 28 μήνες στο Πρωτοκλήσι Έβρου. Ο Κυριάκος ρε παιδιά που υπηρέτησε;