Νέα

Τι είναι χειρότερο?σάπιο γαμήσι η καθόλου γαμήσι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι ειναι χειροτερο?

• καθολου σεξ

Ψήφοι: 4 44,4%
  • σαπιο σεξ

Ψήφοι: 5 55,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εμενα παντως σταρχιδια μου αμα τελειωσει η αλλη. εγω φταιω αν αυτη ειναι ανοργασμικια;

φυσικα υποθετικα μιλαμε γιατι εμενα οι κοπελες τελειωνουν μονο που με βλεπουν :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:
νταξει μεταξυ μας τωρα, εχει να κανει και με το πως θα τη χειριστει ο αντρας αλλα και με τη χημεια μεταξυ των 2

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
ακου ρε αεκαρα.θεμα στασης ειναι.μερικες κοπελες δεν ειναι τοσο "καυλιαρες" οσο εσεις στο συγκεκριμενο σα'ι'τ.και εναλαξ.

απλά πιστεύω οτι εκείνη την ώρα πρέπει να είσαι χαλαρός, και να μην υπάρχουν ντροπές και λοιπά κόμπλεξ
για να φτάσει καποιος/α στο κρεββάτι μαζί σου πάει να πεί πως κάτι τον εξιτάρει, στο χέρι του καθένα είναι να το εκμεταλευτει και να περάσουν και οι δυο καλα

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
απλά πιστεύω οτι εκείνη την ώρα πρέπει να είσαι χαλαρός, και να μην υπάρχουν ντροπές και λοιπά κόμπλεξ
για να φτάσει καποιος/α στο κρεββάτι μαζί σου πάει να πεί πως κάτι τον εξιτάρει, στο χέρι του καθένα είναι να το εκμεταλευτει και να περάσουν και οι δυο καλα
ναι.καλα κανεις και πιστεβεις αυτο γιατι παιζει κομπλεξ σε κατι περιπτωσεις σαν αυτη.παντως ενα γερο γαμησι τα διορθωνει ολα .

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
με μερακλωσες βραδυατικα κολλητε..να συμπληρωσω οτι το σωμα και των δυο για μενα πρεπει να "γραφει"..
Φιλε οι γκομενες αυτες ειναι πρωταρες στο σεξ.
Κανενας δεν τους εχει κανει πληρες σερβις .
Οπως π.χ. εψησα μια Ολλανδεζα ,την πηγα στο δωματιο και της εκανα πρωτα μασαζ χαλαρωτικο.Μετα της εκανα μασαζ διεγερτικο ,που την εκανε πυραυλο.Στην συνεχεια γλειφομουνι τεχνικο ,που εχυσε 2 φορες.Μετα χαδια και μετα μου πηρε πιπα και μου σηκωθηκε στο πληρες μηκος των 18,5 εκατ. και με επαναληπτικες πληρεις διεισδυσεις ηλθε σε οργασμο για τριτη φορα λιγο πριν απο εμενα.
Απο περυσι το καλοκαιρι μου στελνει συνεχεια sms ,αλλα της εχω πει να βρει καποιον ολλανδο να τα φτιαξει.
Μου γραφει οτι ηδη εχει παρθει με δυο ,αλλα κανεις δεν της κανει " πληρες σερβις".
Και ..ντρεπεται να το ζητησει !
Ποιος φταιει ?

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ερευνιτη δεν ξερω απο τεχνικα γλυφομουνια φιλε.μεχρι και τα μασαζ το χω.μετα απλα ενα γερο γαμησι.και κανειςκαι την τελευτεα αγαμητη χελωνα να παρει μπροστα η ντιζα της.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ερευνιτη δεν ξερω απο τεχνικα γλυφομουνια φιλε.μεχρι και τα μασαζ το χω.μετα απλα ενα γερο γαμησι.και κανειςκαι την τελευτεα αγαμητη χελωνα να παρει μπροστα η ντιζα της.
Φιλε αν δεν μαθεις μασαζ και γλειφομουνι ,οι περισσοτερες γκομενες θα υποκρινονται οτι χυνουν.
Αλλοιως χυνει η γυναικα ,αλλοιως ο αντρας.
Το ρεκορ μου στο γλυφομουνι ,οταν τα ειχα για 1 χρονομε μια πολυ φιληδονη ρωσσιδα ,ηταν μια ωρα και ενα τεταρτο .Ειχε χυσει 8 φορες.Ειχε ομως και ενα μουνακι αριστουργημα.
και μου ειχε πει οτι οι δυο τελευταιες ηταν οι καλυτερες .
Να ξερεις οτι ,αντιθετα με τον αντρα ,ο τριτος συνεχομενος οργασμος μπορει να ειναι για την γυναικα πολυ καλυτερος απο τον πρωτο .

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε αν δεν μαθεις μασαζ και γλειφομουνι ,οι περισσοτερες γκομενες θα υποκρινονται οτι χυνουν.
Αλλοιως χυνει η γυναικα ,αλλοιως ο αντρας.
Το ρεκορ μου στο γλυφομουνι ,οταν τα ειχα για 1 χρονομε μια πολυ φιληδονη ρωσσιδα ,ηταν μια ωρα και ενα τεταρτο .Ειχε χυσει 8 φορες.Ειχε ομως και ενα μουνακι αριστουργημα.
και μου ειχε πει οτι οι δυο τελευταιες ηταν οι καλυτερες .
Να ξερεις οτι ,αντιθετα με τον αντρα ,ο τριτος συνεχομενος οργασμος μπορει να ειναι για την γυναικα πολυ καλυτερος απο τον πρωτο .
εχω ριξει το βαρος στο μασαζ και το γλυφομουνι το εχω κανει λιγο στην παντα τελευτεα ειναι η αληθεια...απο αυριο ξεκιναω προπονησεις με θεαματικα αποτελεσματα.το σαββατο που θα παω σε ενα στριπτιτζαδικο ελα να μου παραδωσεις το πτυχιο.

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το κακό είναι, πως αν δεν γαμήσεις πιθανότατα δεν μπορείς να ξέρεις
αν θα'ναι καλό γαμίσι ή σαπιογαμίσι.

Όλα στην τύχη, δεν πειράζει.

Από την άλλη, σαπιογαμίσι, που δεν χύνεις καν από την ξενέρα,
είναι χειρότερο από αποτυχημένη μαλακία.

Οπότε για μένα, καλύτερα μαλακία παρά σαπιογαμίσι.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
Το κακό είναι, πως αν δεν γαμήσεις πιθανότατα δεν μπορείς να ξέρεις
αν θα'ναι καλό γαμίσι ή σαπιογαμίσι.

Όλα στην τύχη, δεν πειράζει.

Από την άλλη, σαπιογαμίσι, που δεν χύνεις καν από την ξενέρα,
είναι χειρότερο από αποτυχημένη μαλακία.

Οπότε για μένα, καλύτερα μαλακία παρά σαπιογαμίσι.

..και οπως λεει και ο λαος "αμα πιασει η μαλακια  :jerking: τυφλα να'χει το γαμισι" :2funny:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ερε κατι διληματα που εχει ο κοσμος :headbang: :headbang:ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεε κωλος στυμενος δεν παει χαμενος..

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
τι ειναι τελικα χειροτερο για τις ψωλαρες μας?? :think:

ειμαστε σε μια κατασταση καυλας!τι ειναι χειροτερο??να μην εχουμε μουνι να γαμησουμε η να σαπιογαμησουμε?? :headbang:

και με το σαπιογαμαω δεν εννοω τη συνουσια με ασχημη γυναικα αλλα εκεινη την περιπτωση που δεν ευχαριστιομαστε το σεξ :think:

εγω παντως προτιμω να μην εχω αιδοιο να εισελθω παρα να σαπιοεισελθω :-

σαπιογαμιαδες του κοσμου ενωθειτε!!
το σαπιογαμησι είναι το χειρότερο γιατί σου γαμάει κ τη ψυχολογία. Κ μη ξεχνάμε κ το άλλο: παρακαλετό μουνί, ξινό γαμήσι

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Απο ολοτελα καλη και η Παναγιωταινα!!
Ψηφιζω καθολου σεξ ειναι το χειροτερο!!!

Επισκέπτης

να δούμε ποιο άλλο πρωτότυπο θρεντ θα ανοίξει :think: :tooth:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
τί να το κάνεις αν δεν είναι όπως το θέλεις, ή έστω όπως το φαντάζεσαι ότι μπορεί να προκύψει??
Γιατί βέβαια εγγυήσεις δεν υπάρχουν.
Προσωπικά προτιμώ το καθόλου αν δεν έχω κατι που να με ενθουσιάζει. ;)

ilikiomenos11

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Τι λέτε ρε, απ΄το να σε ζαλίσει "μη", "οχι", "ντρέπομαι", "φοβάμαι" για τα συνηθισμένα, χίλιες φορές το καθόλου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom