Νέα

Τι είναι χειρότερο?σάπιο γαμήσι η καθόλου γαμήσι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι ειναι χειροτερο?

• καθολου σεξ

Ψήφοι: 4 44,4%
  • σαπιο σεξ

Ψήφοι: 5 55,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Σαπιο πηδημα για μια γυναικα σημαινει ΟΧΙ οργασμος , αντιθετα με τον ανδρα που οτι και να γινει θα χυσει. Οποτε σιγουρα για μια γυναικα το σαπιο πηδημα ειναι χειροτερο απο την αγαμια.

Για τον αντρα ομως τα πραγματα ειναι περιεργα. Να τραβηξει μια καλη μαλακια ή να πηδηξει μια παγοκολωνα ή ενα μπαζο που δεν τον εμπνεει? Και στα 2 θα χυσει. Ποιο ομως θα του αφησει λιγοτερο "κενο"?

Εγω προσωπικα οποτε , λογω ασυγκρατητων καυλων εχω πηδηξει μπαζο ή παγοκολωνα καβατζα , την ιδια στιγμη που εχυνα και φευγαν οι καυλες το ιδιο δευτερολεπτο ξενερωνα με τον εαυτο μου.

Οποτε θα ελεγα οτι η αγαμια ειναι καλυτερο θεωρητικα , αλλα στην πραξη οταν τον αντρα τον πιασουν οι καυλες και δεν υπαρχει κατι καλο , τοτε τα πραγματα ειναι δυσκολα.

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
fidodildo δικε μου χρονια και ζαμανια

θα συμφωνησω πως το σαπιο σεξ ειναι χειροτερο καθως συχνα ακολουθει πρηξιμο αρχιδιων και ατακτη υποχωρηση με αστειες δικαιολογιες

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Είναι χοντρή η σεξούλα;;;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
εγω που την εχω δει παντως δεν ειναι χοντρη.δεν ειναι και αδυνατη,αλλα οχι και χοντρη.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.030
Πόντοι
7.885
Για μένα το καθόλου γαμήσι είναι πολύ χειρότερο από το σάπιο γαμήσι μιας και το γαμήσι για τον άντρα είναι κάτι σαν το τσιγάρο :grin: :grin:.Καλύτερα να καπνίσει ένα στριφτό που είναι χάλια στριμμένο,παρά να μην καπνίσει καθόλου :2funny: :2funny:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Για μένα το καθόλου γαμήσι είναι πολύ χειρότερο από το σάπιο γαμήσι μιας και το γαμήσι για τον άντρα είναι κάτι σαν το τσιγάρο :grin: :grin:.Καλύτερα να καπνίσει ένα στριφτό που είναι χάλια στριμμένο,παρά να μην καπνίσει καθόλου :2funny: :2funny:

+1000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom