Νέα

Τι είναι χειρότερο?σάπιο γαμήσι η καθόλου γαμήσι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι ειναι χειροτερο?

• καθολου σεξ

Ψήφοι: 4 44,4%
  • σαπιο σεξ

Ψήφοι: 5 55,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Ένα κακό πήδημα είναι χειρότερο απ την αγαμία παίδες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αμα ηταν ετσι ρε δεν θα πηγαινε κανεις στις πουτανες.γιατι μη πει κανεις οτι δεν ειναι σαπιογαμησι το να πας με πουτανα.

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Έλα ρε κατ... καθόλου-καθόλου δηλαδή;

οπως ακριβως τα λεει η quardeen
προτιμω να με φαει η στερηση, να το ριξω στη σοκολατα και να γεμισω σπυρια παρα να παω με καποιον που δεν μου κανει κουκου!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οπως ακριβως τα λεει η quardeen
προτιμω να με φαει η στερηση, να το ριξω στη σοκολατα και να γεμισω σπυρια παρα να παω με καποιον που δεν μου κανει κουκου!
ρε συ μαριαννα.ναυαγεις σε ενα νησι.με εναν κοντο χοντρο καραφλο τυπα.περνανε οι μηνες,ε καλοκαιρακι,φεγγαρακι,δεν θα του καστσεις του τυπου;

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε συ μαριαννα.ναυαγεις σε ενα νησι.με εναν κοντο χοντρο καραφλο τυπα.περνανε οι μηνες,ε καλοκαιρακι,φεγγαρακι,δεν θα του καστσεις του τυπου;

οχι! σου λεω και κουκλος να μου τυχει αν δεν μου κανει κουκου δεν θα παω κι ας εχω να κανω σεξ 1 χρονο

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δεν υπάρχει χειρότερο
άλλωστε υπαρχει και το ρητό που λέει: αν πετύχει η μαλακία τύφλα να 'χει το γαμήσι
Δεν ειναι δυσκολο μια μαλακια να ειναι πετυχημενη

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
καλυτερα σαπιο σεξ παρα καθολου. καλυτερα μια εμπειρια παρα μια μαλακια.

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
μ'αυτο το σκεπτικο πηγα κι εγω 1-2 φορες και σκεφτομουν κατα τη διαρκεια "αντε ακομη???????"

κοιτα κι εμενα μου χει συμβει, και καποιες φορες να το χω πληρωσει κιολας και μια δυο φορες να φυγω και να μην εχω χυσει καν. και τι εγινε; τουλαχιστον ειδα βυζακια, επιασα κωλους, γνωρισα κοσμο, απτο να μενα σπιτι και να τραβουσα μαλακια καλυτερα ηταν.

βεβαια μαλλον δε θα το επαναλαμβανα με μια κοπελα που ξερω οτι δεν ταιριαζουμε στο σεξ. και απο αυτη την αποψη καλυτερα ισως να μεινω σπιτι.

αλλα για μια φορα καλα ειναι. οπως λεει και η παροιμια καλη και η μαλακια αλλα με το γαμησι γνωριζεις κοσμο :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom