siasia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ειπα "καθολου"
αρα προτιμω καθολου σεξ απ το σαπιο σεξ
Έλα ρε κατ... καθόλου-καθόλου δηλαδή;
ειπα "καθολου"
αρα προτιμω καθολου σεξ απ το σαπιο σεξ
Ένα κακό πήδημα είναι χειρότερο απ την αγαμία παίδες
κατα ριπας.....Ένα πάει στο διάολο, άμα όμως είναι κατά συρροήν...
μα δεν προβλεπεται!!Μα πως προβλεπεται το κακο πηδημα αν δεν δοκιμασεις πρωτα?
Δεν προβλέπεται καλή μου απλά λέμε τι είναι χειρότερο για μας .Μα πως προβλεπεται το κακο πηδημα αν δεν δοκιμασεις πρωτα?
απο ολοτελα λεει η παροιμια καλος και ο βρασσιδας.ε μην ξεφευγουμε απο τις παροιμιες μας.Δεν προβλέπεται καλή μου απλά λέμε τι είναι χειρότερο για μας .
κατα ριπας.....
Έλα ρε κατ... καθόλου-καθόλου δηλαδή;
ρε συ μαριαννα.ναυαγεις σε ενα νησι.με εναν κοντο χοντρο καραφλο τυπα.περνανε οι μηνες,ε καλοκαιρακι,φεγγαρακι,δεν θα του καστσεις του τυπου;οπως ακριβως τα λεει η quardeen
προτιμω να με φαει η στερηση, να το ριξω στη σοκολατα και να γεμισω σπυρια παρα να παω με καποιον που δεν μου κανει κουκου!
ρε συ μαριαννα.ναυαγεις σε ενα νησι.με εναν κοντο χοντρο καραφλο τυπα.περνανε οι μηνες,ε καλοκαιρακι,φεγγαρακι,δεν θα του καστσεις του τυπου;
αν ηταν ο λιλας?οχι! σου λεω και κουκλος να μου τυχει αν δεν μου κανει κουκου δεν θα παω κι ας εχω να κανω σεξ 1 χρονο
Δεν ειναι δυσκολο μια μαλακια να ειναι πετυχημενηδεν υπάρχει χειρότερο
άλλωστε υπαρχει και το ρητό που λέει: αν πετύχει η μαλακία τύφλα να 'χει το γαμήσι
καλυτερα σαπιο σεξ παρα καθολου. καλυτερα μια εμπειρια παρα μια μαλακια.
μ'αυτο το σκεπτικο πηγα κι εγω 1-2 φορες και σκεφτομουν κατα τη διαρκεια "αντε ακομη???????"
μ'αυτο το σκεπτικο πηγα κι εγω 1-2 φορες και σκεφτομουν κατα τη διαρκεια "αντε ακομη???????"