Νέα

Τί δείχνουν οι γυναικείες κραυγές στο σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouklakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Εσυ παιζει να εισαι και η μοναδικη γκομενα του site....Το μονο που δεν με κανει να ειμαι απολυτως βεβαιος οτι εισαι γυναικα, ειναι το καλο σου γουστο στα γκομενακια που ποσταρεις.... :grin:
ο!!!!!!!πως προκυπτει αυτο σερ?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Εσυ παιζει να εισαι και η μοναδικη γκομενα του site....
Το μονο που δεν με κανει να ειμαι απολυτως βεβαιος οτι εισαι γυναικα, ειναι το καλο σου γουστο στα γκομενακια που ποσταρεις.... :grin:

χαλαρωσε. εχει αρκετες κοπελες το σαιτ. απλα δεν ειναι βλαμμενες ολες να ξημεροβραδιαζονται εδω. οι ικανες, παιρνουν ναυτο που ζητουν αθορυβα  ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.463
Πόντοι
25.467
Ευχαριστουμε πολυ...για το ινφο...

Παρακαλώ. Υποχρέωσή μου.  :grin:

γτ του το χαλατε ρε???ολες στρακια ειμαστε.
μας ξεσκεπασε ο κλουζο.
http://[URL unfurl="true"]www.anoihtipoli.gr/blog-syneisfores/o-epitheoritis-kloyzo-tora-kai-dimarchos-tis-athinas/image_mini[/img[/URL]]
[/quote]

Μην βιάζεστε να βάλετε και τον εαυτό σας μέσα. Στην μικρή μου Σίλβα αναφέρθηκα. Για εσάς δεν δύναμαι να εκφέρω γνώμη.  ;D

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
χαλαρωσε. εχει αρκετες κοπελες το σαιτ. απλα δεν ειναι βλαμμενες ολες να ξημεροβραδιαζονται εδω. οι ικανες, παιρνουν ναυτο που ζητουν αθορυβα  ;)

Πωωωω σημερα ειναι η μερα με τις μεγαλες ατακες. Μηπως ηρθε η μερα να δανειστω καινουργια φραση για υπογραφη?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
αν ηταν ονλαιν ο χαουζ θα σου κανε " :thumbsup:"

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16

Αν υπαρχουν οπως λες για να ειναι μελη σε ενα σαιτ με ενα τοσο σημα κατατεθεν υφος πρεπει να ειναι λιγο βλαμμενες.... :cheesy:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αν υπαρχουν οπως λες για να ειναι μελη σε ενα σαιτ με ενα τοσο σημα κατατεθεν υφος πρεπει να ειναι λιγο βλαμμενες.... :cheesy:
Εδω συμφωνο και επαυξανω....κατι προβλημα πρεπει να εχουν...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Μην το παιρνεις ετσι...Καποιες τις εξιταρει απλως να μπαινουν στο στρατοπεδο του εχθρου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom