Gator146
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2011
- Like
- 31
- Πόντοι
- 16
Ναι. Όπως άλλωστε και τα άρρενα μέλη του Bou, που μπαίνουν στο Cosmo.....
Ναι αλλα αμα καποιος θελει να γινει Cosmo girl τοτε υπαρχει ΧΟΝΤΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....
Ναι. Όπως άλλωστε και τα άρρενα μέλη του Bou, που μπαίνουν στο Cosmo.....
Ολοι μια φορα μπηκατε...
εχεις κανει καμια βολτα στο σαιτ;;;;Γιατι η φυση και ο χαραχτηρας του σαιτ ειναι mens only....
Αμα εισαι γυναικα τι να μπεις να κανεις? Να δεις ποσο πιανει η ταριφα για να βγεις στο κλαρι?
εχεις κανει καμια βολτα στο σαιτ;;;;
θα σε σοκαρω αλλα εχει θεματα πολιτικα,μουσικα,γ βιβλια,γ ζωα κ.α...
δεν ειναι ολα τα θεματα αντρικα...
δε λεει ας πουμε:η καλυτερη μπαντα ειναι οι ντορς πιπα κωλο 20ευρω...
Στεναχωρηθηκες αδελφι...Ρε αδελφε, δεν ξερω πώς εγινε, αλλά επεσα πανω στο μπαναρισμα της Βελβυ και συγχυστηκα. Ετσι δεν ξαναμπηκα.
λαθος , κοβεσαι
λεει τσιμπουκακι - πισωκολλητο - ελευθερα πιασιματα 20 ευρω!
Τι; Δεν περιλαμβάνει πρωκτικό η τιμή; Κρίμα... κι ήμουν έτοιμος να >πάω
εχεις κανει καμια βολτα στο σαιτ;;;;
θα σε σοκαρω αλλα εχει θεματα πολιτικα,μουσικα,γ βιβλια,γ ζωα κ.α...
δεν ειναι ολα τα θεματα αντρικα...
δε λεει ας πουμε:η καλυτερη μπαντα ειναι οι ντορς πιπα κωλο 20ευρω...
Μικρε δε γουσταρεις κωλο?εξαρταται το σπιτακι βασικα....
σε μερικα λενε και για κωλο αλλα εγω δεν τα συγκρατησα
μιας και δεν με ενδιαφερει ο κωλος.
Μικρε δε γουσταρεις κωλο?
Το πιστευεις οτι εδω ειναι πιο ευγενικη και συγκρατημενη, απο οσο ηταν στο κοσμο?????Στεναχωρηθηκες αδελφι...
Το πιστευεις οτι εδω ειναι πιο ευγενικη και συγκρατημενη, απο οσο ηταν στο κοσμο?????
Το πιστευεις οτι εδω ειναι πιο ευγενικη και συγκρατημενη, απο οσο ηταν στο κοσμο?????
Εγω εδω την ξερω και για μενα ειναι η ξυνηλα του μπου με δευτερη την λουκι... Ετσι οπως τα λες ουτε μπορω να φανταστω τι πραμα θα ηταν...Το πιστευεις οτι εδω ειναι πιο ευγενικη και συγκρατημενη, απο οσο ηταν στο κοσμο?????
;)Το ιντερνετ εχει απειρα τετοια φορουμ για τα θεματα που λες....
Στο συγκεκριμενο σαιτ ειναι απλα η γαρνιτουρα...
το 99,9% των επισκεπτων οταν μπαινουν στο μπουρδελα δεν ενδιαφερονται για το τι εγραψε ο Πασχος Μανδραβελης στην Καθημερινη για την εξεγερση στην Αιγυπτο και τον Αλαβανο, αλλα για να βγουνε κανα καλο ρουμανακι να ξεπατωσουν....
Και χαλκινο μεταλλιο?Εγω εδω την ξερω και για μενα ειναι η ξυνηλα του μπου με δευτερη την λουκι... Ετσι οπως τα λες ουτε μπορω να φανταστω τι πραμα θα ηταν...
Επες και μια σοφια..Ε τυπε δεν εχω προβλημα... αλλα
ασε μην μας χεσει και μου μεινει κακη εμπειρια
Και χαλκινο μεταλλιο?
Η μπουμπα?
Γιατι δεν ανοιγει καποιος μια ψηφοφορια με τιτλο "Ψηφιστε την πιο ξυνη του μπου?"