Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Αυτό λέω κι εγώ, ψυχολογικός εκβιασμός δεν είναι;
Απλά από το είναι τελειωμένο το πράγμα μέχρι να το τελειώσω εγώ έχει μια απόσταση στην πράξη, που ούτε εύκολη είναι ούτε ευχάριστη όταν όλα πάνε καλά και ο λόγος είναι μόνο αυτός.

Δεν είναι εκβιασμός φίλε, και ας φαίνεται έτσι...Λογικό είναι μια γυναίκα στα 35 της να σκέφτεται έτσι...αν είναι να κάτσει άλλα 2-3 χρόνια μαζί σου χωρίς να περάσει στο επόμενο βήμα, πάει...το έχασε το τρένο!! Μη ξεχνάς ότι για τις γυναίκες είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα στο θέμα του παιδιού...και γενικά...από τα 35 και μετά, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση γι΄αυτές!!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
απλά θέλω να υπάρξει Επικοινωνία  Στα δύο φύλα.έχει χαθεί  εδώ και πολυ καιρό.Καλό θα ήταν να μοιραστούν όσο περισσότερες κοπέλες μπορούν τις ανασφάλειες και τις φοβίες τους ώστε να μπορέσουμε  να τις πλησιάσουμε πρώτα εσωτερικά και μετά σωματικά...Σαν ένα group therapy.κορίτσια θέλουμε  Να σας  μάθουμε.θέλουμε  να σας ακούσουμε.θέλουμε  να μας βρίσετε  κραξετε αν νομίζεται  ότι μας αξίζει.θελουμε να επικοινωνήσουμε!!! Και αν γίνεται  να σας κατανοήσουμε.δώστε μας μια ευκαιρία :hi:..Μην ντρέπεστε

συναισθηματικος μας βγηκες! δε στο χα!

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
απλά θέλω να υπάρξει Επικοινωνία  Στα δύο φύλα.έχει χαθεί  εδώ και πολυ καιρό.Καλό θα ήταν να μοιραστούν όσο περισσότερες κοπέλες μπορούν τις ανασφάλειες και τις φοβίες τους ώστε να μπορέσουμε  να τις πλησιάσουμε πρώτα εσωτερικά και μετά σωματικά...Σαν ένα group therapy.κορίτσια θέλουμε  Να σας  μάθουμε.θέλουμε  να σας ακούσουμε.θέλουμε  να μας βρίσετε  κραξετε αν νομίζεται  ότι μας αξίζει.θελουμε να επικοινωνήσουμε!!! Και αν γίνεται  να σας κατανοήσουμε.δώστε μας μια ευκαιρία :hi:..Μην ντρέπεστε

Πώς τη γύρισες έτσι την παραμύθα ρε Χρήστο!!! Από ΄κει που είχες όλα τα γυναικάκια μόνο για το μπούτσο μας προέκυψες...Νίκος Ξανθόπουλος με ολίγη απο...Δημήτρη Χορν ρε boy!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
απλά θέλω να υπάρξει Επικοινωνία  Στα δύο φύλα.έχει χαθεί  εδώ και πολυ καιρό.Καλό θα ήταν να μοιραστούν όσο περισσότερες κοπέλες μπορούν τις ανασφάλειες και τις φοβίες τους ώστε να μπορέσουμε  να τις πλησιάσουμε πρώτα εσωτερικά και μετά σωματικά...Σαν ένα group therapy.κορίτσια θέλουμε  Να σας  μάθουμε.θέλουμε  να σας ακούσουμε.θέλουμε  να μας βρίσετε  κραξετε αν νομίζεται  ότι μας αξίζει.θελουμε να επικοινωνήσουμε!!! Και αν γίνεται  να σας κατανοήσουμε.δώστε μας μια ευκαιρία :hi:..Μην ντρέπεστε
Σαν  προεκλογικη  ομιλια  Τσιπρα μοιαζει.....Κι  εκεινοs ευκαιρια  ηθελε..........
Αλλα εγω θελω  να προστατευσω τα  απλα κοριτσακια απο  τιs υποχθονιεs μελλοντικεs σκεψειs σου
Θελειs  να μετατρεψειs σε  πεδιο μαχηs   αυτο  το υπεροχο  θρεντι   :cheesy:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Πώς τη γύρισες έτσι την παραμύθα ρε Χρήστο!!! Από ΄κει που είχες όλα τα γυναικάκια μόνο για το μπούτσο μας προέκυψες...Νίκος Ξανθόπουλος με ολίγη απο...Δημήτρη Χορν ρε boy!!

:kneel:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

αυτή μέχρι και το μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις  ;)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
αυτή μέχρι και το μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις  ;)

Ναι το δικό της!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το ξέρεις το άλλο που λέει κοιτα μη μου κολας γιατί θα φάμε τα μουστάκια μας.Κι επειδή εγώ δεν έχω ότι φάμε θα φάμε από το δικό σου!!!!  Έτσι ξηγήσου της της πενταγιώτισσας και την έριξες!!!!

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
118
Like
2.109
Πόντοι
8.360
Αν πρέπει να διαλέξουν χρώμα ράφι οι σημερινές 30αρες 40αρες αναρωτιέμαι αν οι σημερινές 20-30 χρόνων αν θα πρέπει να κάνουν κράτηση γιατί δεν θα υπάρχει ράφι όταν γίνουν 35+.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
συναισθηματικος μας βγηκες! δε στο χα!
δουλεύω σκληρό .κυνικο.προφίλ για να μοιάζω ένα με την μάζα των σκληρών πορνων..Αλλιώς μπορεί να γίνω αποβλητος ..έχουμε όσες απορίες έχετε και εσείς για τον άντρα και θέλουμε  να τις λύσουμε οσο και εσεις για εμας.Ο πόλεμος των φύλων πρέπει  να τελειώνει  επιτέλους γιατί αφήνει τραυματισμένους παρά πολλούς αμαχους.Μόνο αν κατανοήσουμε τους αληθινούς φόβους.ανασφάλειες του άλλου φύλου  θα μπορέσουμε  να το προσεγγίσουμε  αληθινά. Ότι άλλο γίνεται ειναι επιφανειακό.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
δουλεύω σκληρό .κυνικο.προφίλ για να μοιάζω ένα με την μάζα των σκληρών πορνων..Αλλιώς μπορεί να γίνω αποβλητος ..έχουμε όσες απορίες έχετε και εσείς για τον άντρα και θέλουμε  να τις λύσουμε οσο και εσεις για εμας.Ο πόλεμος των φύλων πρέπει  να τελειώνει  επιτέλους γιατί αφήνει τραυματισμένους παρά πολλούς αμαχους.Μόνο αν κατανοήσουμε τους αληθινούς φόβους.ανασφάλειες του άλλου φύλου  θα μπορέσουμε  να το προσεγγίσουμε  αληθινά. Ότι άλλο γίνεται ειναι επιφανειακό.

συμφωνω. γιατι αλλαζεις τακτικη, δε φοβασαι οτι τωρα θα σε αποβαλλουν?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αν πρέπει να διαλέξουν χρώμα ράφι οι σημερινές 30αρες 40αρες αναρωτιέμαι αν οι σημερινές 20-30 χρόνων αν θα πρέπει να κάνουν κράτηση γιατί δεν θα υπάρχει ράφι όταν γίνουν 35+.
ακριβώς γι'αυτό μιλάω.Η μοναξιά είναι πολύ βαριά για όλους.το θεωρώ τραγικά  ηλίθιο να αποτυγχάνουν  Έτσι οι σχέσεις αντρών και γυναικών..Για μια απλή έλλειψη  επικοινωνίας η Αλλιώς παρεξήγηση.θεωρώ υπεύθυνη  Την κάθε γυναίκα η οποία παρακολουθεί  και δεν συμμετέχει ωστε  να επέλθει  επιτέλους  μια εκεχειρία.Εμείς απο την πλευρά  Μας σηκώνουμε  λευκή σημαία...αυτές είναι έτοιμες? Ας μας το αποδείξουν παυοντας να είναι απλή παθητική  παρατηρητες..Μια γυναίκα μας εφερε  Στη ζωή.Αυτή θέλουμε  να μας παει και στο θανατο :hi:

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
δουλεύω σκληρό .κυνικο.προφίλ για να μοιάζω ένα με την μάζα των σκληρών πορνων..Αλλιώς μπορεί να γίνω αποβλητος ..έχουμε όσες απορίες έχετε και εσείς για τον άντρα και θέλουμε  να τις λύσουμε οσο και εσεις για εμας.Ο πόλεμος των φύλων πρέπει  να τελειώνει  επιτέλους γιατί αφήνει τραυματισμένους παρά πολλούς αμαχους.Μόνο αν κατανοήσουμε τους αληθινούς φόβους.ανασφάλειες του άλλου φύλου  θα μπορέσουμε  να το προσεγγίσουμε  αληθινά. Ότι άλλο γίνεται ειναι επιφανειακό.

Εγώ, πάλι, έχω την αίσθηση ότι μας τρολλάρεις...σκληρά, κυνικά...

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
ακριβώς γι'αυτό μιλάω.Η μοναξιά είναι πολύ βαριά για όλους.το θεωρώ τραγικά  ηλίθιο να αποτυγχάνουν  Έτσι οι σχέσεις αντρών και γυναικών..Για μια απλή έλλειψη  επικοινωνίας η Αλλιώς παρεξήγηση.θεωρώ υπεύθυνη  Την κάθε γυναίκα η οποία παρακολουθεί  και δεν συμμετέχει ωστε  να επέλθει  επιτέλους  μια εκεχειρία.Εμείς απο την πλευρά  Μας σηκώνουμε  λευκή σημαία...αυτές είναι έτοιμες? Ας μας το αποδείξουν παυοντας να είναι απλή παθητική  παρατηρητες..Μια γυναίκα μας εφερε  Στη ζωή.Αυτή θέλουμε  να μας παει και στο θανατο :hi:

Υou fucked it and it kicked the bucket...ελληνιστί (αυτολεξί)...το γάμησες και ψόφησε...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
συμφωνω. γιατι αλλαζεις τακτικη, δε φοβασαι οτι τωρα θα σε αποβαλλουν?
ας το κανουν.βαρεθηκα να παριστάνω κάτι που δεν είμαι.προσπάθησα να γίνω κυνικός και σκληρός άντρας πολλές φορές.μπρος πίσω συνέχεια στη πάλι του κυνισμού  με το συναίσθημα.δυστυχώς η καρδιά πάντοτε υπερισχύει και μάλλον να υπερισχύει  για παντα.Τον ίδιο  εσωτερικο πόλεμο βιώνουν πολλές κοπέλες. :hi:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
ας το κανουν.βαρεθηκα να παριστάνω κάτι που δεν είμαι.προσπάθησα να γίνω κυνικός και σκληρός άντρας πολλές φορές.μπρος πίσω συνέχεια στη πάλι του κυνισμού  με το συναίσθημα.δυστυχώς η καρδιά πάντοτε υπερισχύει και μάλλον να υπερισχύει  για παντα.Τον ίδιο  εσωτερικο πόλεμο βιώνουν πολλές κοπέλες. :hi:

καλλιο αργα παρα ποτε!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εγώ, πάλι, έχω την αίσθηση ότι μας τρολλάρεις...σκληρά, κυνικά...
καποιος ελεγε οτι η πραγματικότητα  παιρνει το σχημα που θέλουμε πολλες φορες να της δώσουμε για να είμαστε σίγουροι χωρίς την άβολη γοητεία  του απρόβλεπτου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom