Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
καποιος ελεγε οτι η πραγματικότητα  παιρνει το σχημα που θέλουμε πολλες φορες να της δώσουμε για να είμαστε σίγουροι χωρίς την άβολη γοητεία  του απρόβλεπτου
.

Μιλάς με γρίφους γέροντα και δε σε αντιλαμβάνομαι...

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
καποιος ελεγε οτι η πραγματικότητα  παιρνει το σχημα που θέλουμε πολλες φορες να της δώσουμε για να είμαστε σίγουροι χωρίς την άβολη γοητεία  του απρόβλεπτου

τυπε να μην αλλαζεις για να γινεσαι αρεστος! πρεπει να καταλαβεις οτι το ωραιο ειναι στη διαφορετικοτητα! οταν γινεσαι ενα με τη μαζα χανεις την ομορφια σου!!
εγω σιχαινομαι τη μαζα, γιαυτο κ παντα κανω τη διαφορα! ;)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Ωπα ρε συ, κοψε κατι. Πώς κανεις τη διαφορα δηλαδη?

στα παντα, απο το τροπο που ντυνομαι, που μιλαω, που συμπεριφερομαι, το σκεπτικο που εχω, ακομα κ ο τροπος που βλεπω τα πραγματα υποκειται στη μοναδικοτητα μου

θα δωσω και παραδειγμα, εχει γινει της μοδας να βρεπεις ολες τις κοπελιτσες με μαυρο μακρυ ισιο μαλλι, γυαλια ηλιου ματομπουκαλα και σκισμενο τζιν...ειδικα οσο ημουν φοιτητρια δεν τις ξεχωριζες, ε εμενα αυτο δε μαρεσει.δε θα γινομουν ποτε ετσι επειδη ειναι της μοδας! κοκ

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
ψάξε βαθιά  Μέσα σου κουτε..Ο βατμαν είχε τις νυχτερίδες.Εσύ τι έχεις?

Koίτα....βαθειά μέσα μου, έχω λίγο τσιμπημένη χοληστερίνη, αλλά όλα τα υπόλοιπα μια χαρά...Πιο έξω, έχω και λίγη πρεσβυωπία...Ποιος κερδίζει, ο batman ή εγώ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
στα παντα, απο το τροπο που ντυνομαι, που μιλαω, που συμπεριφερομαι, το σκεπτικο που εχω, ακομα κ ο τροπος που βλεπω τα πραγματα υποκειται στη μοναδικοτητα μου

θα δωσω και παραδειγμα, εχει γινει της μοδας να βρεπεις ολες τις κοπελιτσες με μαυρο μακρυ ισιο μαλλι, γυαλια ηλιου ματομπουκαλα και σκισμενο τζιν...ειδικα οσο ημουν φοιτητρια δεν τις ξεχωριζες, ε εμενα αυτο δε μαρεσει.δε θα γινομουν ποτε ετσι επειδη ειναι της μοδας! κοκ
Μπλα μπλα μπλα.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
τυπε να μην αλλαζεις για να γινεσαι αρεστος! πρεπει να καταλαβεις οτι το ωραιο ειναι στη διαφορετικοτητα! οταν γινεσαι ενα με τη μαζα χανεις την ομορφια σου!!
εγω σιχαινομαι τη μαζα, γιαυτο κ παντα κανω τη διαφορα! ;)

Ξέρεις Βαγγέλη ένα πρόσωπο που κάνειτη διαφορα και είναι αυθεντική και όχι δηθεν είναι η Χριστίνα Κολωνού 53 Μεταξουργείο πρώτη βάρδια...!!!! Μπορεί να σου το βεβαιώσει και ο Chris33!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

xaaaaa!!!!
να φανταστείς πρώην που με έκραζε γιατί φορούσα σκισμένα παντελόνια, και με είχε βάλε ένα καλό παντελόνι, και δεν σε κυκλοφορώ έτσι,κτλ τώρα σκάει μύτη με γυαλικό σκυσμένα τζινάκια και ροκ στυλάκι  :2funny: :2funny: :2funny:

η άθλια..
τα πάρω πάλι  :grin:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
xaaaaa!!!!
να φανταστείς πρώην που με έκραζε γιατί φορούσα σκισμένα παντελόνια, και με είχε βάλε ένα καλό παντελόνι, και δεν σε κυκλοφορώ έτσι,κτλ τώρα σκάει μύτη με γυαλικό σκυσμένα τζινάκια και ροκ στυλάκι  :2funny: :2funny: :2funny:

Σοβαρή γκόμενα δηλαδή ....
Για Εξάρχεια και τα πέριξ ...

Εγώ καβλώνω μόνο με τέτοιες :
Luxury-2015-new-Tropical-Leaf-Print-Women-Dress-Elegant-O-Neck-Sexy-Bodycon-Dresses-.jpg

Luxury-2015-new-Fashion-Patchwork-Mesh-Women-Dress-Elegant-Sexy-Jacquard-Black-A-Line-Dresses.jpg

Τις άλλες ούτε για απαξιωτικό χύσιμο στη μάπα.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

50 μηνύματα έχεις Κυριακάτικα,  στην πλειοψηφία τους στο topic για γεροντοκόρες. :grin:
Δεν βρέθηκε κάποιος να εκτιμήσει την μοναδικότητά σου?  :huh:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
50 μηνύματα έχεις Κυριακάτικα,  στην πλειοψηφία τους στο topic για γεροντοκόρες. :grin:
Εχει μια μοναδικοτητα να παραμυθιαζεις τον κοσμο, μην το υποτιμας.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1

'Ελα ντε...τι στα διάλα κάνει κι αυτός ο μελαμψός "πειρατής" της Καραϊβικής; Πότε την "κανονίζει";

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

εξαντλησαμε το τοπικ με τους μαυρους κ ηρθαμε εδω! συγνωμη κιολας  αν ενοχλησαμε!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom