alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ολων μας οι γονεις ειχαν κέφια τον Σεπτεμβριο... ;)Κι εγώ το ίδιο
Ολων μας οι γονεις ειχαν κέφια τον Σεπτεμβριο... ;)Κι εγώ το ίδιο
κοιμαμαι κ σε σκεφτομαι
παρε μια βεργα και ελα
γιατι δε ποραβδιζονται
μια δεκαρα μουρελα!!
food for thought
Ρε ο κερατάς και δεν έπαιζα ένα τζόκερ σήμερα να μαζέψω το χρήμα!!!! Σε όλα μέσα πέφτω;;; Κρητικός μουστακαλής η κυρία!!!!!
πανεμορφηΒαρελακι. :S :S :S
Πεντάγιω κι ο Αλεξ μας διδυμακι είναι..Ολων μας οι γονεις ειχαν κέφια τον Σεπτεμβριο... ;)
Ολων μας οι γονεις ειχαν κέφια τον Σεπτεμβριο... ;)
πανεμορφη
Κι εγώ το ίδιο
φέρε μας τις φίλες σου..θέλουμε να τις ακούσουμε.Η εμφάνιση μιας γυναίκας δεν λέει τίποτα όταν έχει τα νοητικά προσόντα να ξυπνήσει το συναίσθημα σε έναν άντρα.ας αφήσουμε τις όμορφες για αυτούς Που Δεν έχουν φαντασία έλεγε καποιος. .
δλδ αν αρχισω να μιλω κυπριακα η αλβανικα η σερραικα σημαινει οτι ειμαι κ απο κεινο το τοπο??
εξυπνοπουλι μου εσυ!
απλά έχει αποδεχτεί Την θηλυκότητα της έξω από κοινωνικές επιβολες του πρέπει..και αυτό είναι που την κάνει ακόμα ομορφότερη.Είναι μια άγρια και αναρχη ομορφια.ελεύθερη.Έτσι μ'αρέσειΔεν φταίει το φαγητό.
Έχει ... θυρεοειδή !!!!
δυδυμος και εσύ?Ολων μας οι γονεις ειχαν κέφια τον Σεπτεμβριο... ;)
http://[URL unfurl="true"]www.break-fresh-ground.com/photos/785/673/96/58587.jpg[/img[/URL]]
[/quote]γιατί?
απλά έχει αποδεχτεί Την θηλυκότητα της έξω από κοινωνικές επιβολες του πρέπει..και αυτό είναι που την κάνει ακόμα ομορφότερη.Είναι μια άγρια και αναρχη ομορφια.ελεύθερη.Έτσι μ'αρέσει
Λακη, τι εχεις να πεις που εβαζε ψευτικες φωτογραφιες και γλειφοντουσαν οι πιρφοροι;Δεν φταίει το φαγητό.
Έχει ... θυρεοειδή !!!!
http://[URL unfurl="true"]www.break-fresh-ground.com/photos/785/673/96/58587.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny:
Λακη, τι εχεις να πεις που εβαζε ψευτικες φωτογραφιες και γλειφοντουσαν οι πιρφοροι;
δεν τις είδα
ωραία είναι ?
Οι ΨΕΥΤΙΚΕΣ φωτογραφιες;δεν τις είδα
ωραία είναι ?