Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
κοιμαμαι κ σε σκεφτομαι
παρε μια βεργα και ελα
γιατι δε ποραβδιζονται
μια δεκαρα μουρελα!!

food for thought  :2funny:

:-
VEccC9s6.jpg

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Ρε ο κερατάς και δεν έπαιζα ένα τζόκερ σήμερα να μαζέψω το χρήμα!!!! Σε όλα μέσα πέφτω;;; Κρητικός μουστακαλής η κυρία!!!!!

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

δλδ αν αρχισω να μιλω κυπριακα η αλβανικα η σερραικα σημαινει οτι ειμαι κ απο κεινο το τοπο??
εξυπνοπουλι μου εσυ!

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
φέρε μας τις φίλες σου..θέλουμε  να τις ακούσουμε.Η εμφάνιση  μιας γυναίκας δεν λέει  τίποτα όταν έχει τα νοητικά προσόντα  να ξυπνήσει  το συναίσθημα  σε έναν άντρα.ας αφήσουμε  τις όμορφες για αυτούς  Που  Δεν έχουν  φαντασία έλεγε καποιος. . :hi:

URL]]

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
δλδ αν αρχισω να μιλω κυπριακα η αλβανικα η σερραικα σημαινει οτι ειμαι κ απο κεινο το τοπο??
εξυπνοπουλι μου εσυ!

Σύντεκνε άκου να δεις πως έχει το πράγμα:

όταν μπαίνεις σε ένα φόρουμ όπως το μπουρδέλα υποτιθέμενα ως γυναίκα μη εκδιδόμενη και ποστάρεις μάλιστα και φώτο σου είναι αυτονόητο ότι παίρνεις πόντους και αντιμετωπίζεσαι με καλή διάθεση.Όταν αποκαλύπτεσαι ως ξαδερφος του Πινόκιο θα τρως τρολάρισμα και κράξιμο και σπιουνιές μέχρι να επανορθώσεις και να αποδείξεις ότι ενεργείς καλόπιστα.Κι εδώ μια κοινωνία είναι μη νομίζεις...!!!

Αν δε μπορείς ανεχτείς τα παραπάνω στο καλό και να μη σε κρατάμε...Έτσι γίνεται και στην κοινωνία ξέρεις...Υπάρχουν και αυτοί που τους απομονώνουμε!!!!

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν φταίει το φαγητό.
Έχει ... θυρεοειδή !!!!
απλά έχει αποδεχτεί  Την θηλυκότητα  της έξω από κοινωνικές επιβολες του πρέπει..και αυτό είναι που την κάνει ακόμα ομορφότερη.Είναι μια άγρια και αναρχη ομορφια.ελεύθερη.Έτσι μ'αρέσει

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
απλά έχει αποδεχτεί  Την θηλυκότητα  της έξω από κοινωνικές επιβολες του πρέπει..και αυτό είναι που την κάνει ακόμα ομορφότερη.Είναι μια άγρια και αναρχη ομορφια.ελεύθερη.Έτσι μ'αρέσει

πως τα λες ετσι!!
κρυφο ταλεντο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom