You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 106K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Παιδιά Η πεταγιοτησα ειναι καλό κορίτσι.Αφήστε την ήσυχη γιατί μπορεί να φύγει και μαζί όλα τα πιθανά κονέ που θα κάναμε μαζί της με άλλες χυμωδεις υπάρξεις .το σάιτ έχει ανάγκη Από γυναικείο ερωτισμό.αρχιδοκαμπος έχουμε γινει
μια χυμωδη φιλη εχω μονο αλλα θελει διανοουμενους οποτε δε νομιζω να της κανεις..
οι αλλες ειναι καπαρωμενες...αα μονο μια αλλα ειναι πολυ fit κ γουσταρει τυπους με six pack αν διαθετεις πες μ !
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.787
- Πόντοι
- 496
τυπε οι ελλεϊνιδες ειναι αχρηστες ακομα και για τα μπουρδελα.ειχαν την χειροτερη φημη :S :S :S
τυπε χρειαζονται 2-3 μνημονια ακομη να στανιαρουν
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
εγω λεω αντι να διαλεξουν χρωμα ραφι να διαλεξουν οδο του οικου ανοχης που θα εργαζονται
τυπε δυστυχως ακομη.............πυρφοροι και λεφτα .......υπαρχουν
:S :S :S :S :S :S :S :S
η αλήθεια Είναι ότι δεν είμαι άνθρωπος του μυαλού ιδιαίτερα και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν διορθώνεται εύκολα.βέβαια το θέμα του Σιξ πακ ειμαι έτοιμος να το δουλέψω αν μπορεί να περιμένει Κανένα τρίμηνο θα είμαι ετοιμος..Υπάρχουν και άλλα πράματα Από το φαίνεστε στους ανθρώπους πάντως..Καλό είναι οι φίλες σου να δίνουν Μια ευκαιρία και στα καλά παιδιά τα οποία έχουν να δώσουν Πολλά αν τα γνωρίσουν βαθιά..μια χυμωδη φιλη εχω μονο αλλα θελει διανοουμενους οποτε δε νομιζω να της κανεις..
οι αλλες ειναι καπαρωμενες...αα μονο μια αλλα ειναι πολυ fit κ γουσταρει τυπους με six pack αν διαθετεις πες μ !
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
η αλήθεια Είναι ότι δεν είμαι άνθρωπος του μυαλού ιδιαίτερα και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν διορθώνεται εύκολα.βέβαια το θέμα του Σιξ πακ ειμαι έτοιμος να το δουλέψω αν μπορεί να περιμένει Κανένα τρίμηνο θα είμαι ετοιμος..Υπάρχουν και άλλα πράματα Από το φαίνεστε στους ανθρώπους πάντως..Καλό είναι οι φίλες σου να δίνουν Μια ευκαιρία και στα καλά παιδιά τα οποία έχουν να δώσουν Πολλά αν τα γνωρίσουν βαθιά..
δε βλεπω οι ομοιοι εδω μεσα να εχουν τις ιδιες αποψεις!!
μονο στην εμφανιση στεκοντε ολοι!!
διαφωνώ.πρώτα χαρακτήρας καλο κορίτσι μετά εμφάνιση.ίσως έχουν πληγωθεί και το παίζουν κυνικοί και σκληροίδε βλεπω οι ομοιοι εδω μεσα να εχουν τις ιδιες αποψεις!!
μονο στην εμφανιση στεκοντε ολοι!!
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.701
- Πόντοι
- 3.656
τυπε χρειαζονται 2-3 μνημονια ακομη να στανιαρουν
τυπε η μαλακια που τις δερνει ουτε με αλλα 400 χρονια τουρκοκρατια δεν φευγει :S
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
διαφωνώ.πρώτα χαρακτήρας καλο κορίτσι μετά εμφάνιση.ίσως έχουν πληγωθεί και το παίζουν κυνικοί και σκληροί
πρωτη φορα θα συμφωνησω με κατι που λες!
τελικα υπαρχει σωτηρια!!
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.701
- Πόντοι
- 3.656
Six pack........At your service
τυπε αμα τα ειχα σιγα μην τα τρωγα με ελλεϊνιδες
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
μπορεί να φύγει και μαζί όλα τα πιθανά κονέ που θα κάναμε μαζί της με άλλες χυμωδεις υπάρξεις
Ποιες χυμώδεις υπάρξεις ρε Cris.. :S
Αυτές άμα τις ρίξεις στον στίφτη, θα βγάλουν 100 λίτρα ξύγκι
δεν είμαστε ολοι ιδιοι..το θεμα ειναι να το κατανοήσουν και οι κοπελες που μπορεί να έχουν πληγωθεί Απο μερικους προηγούμενους άντρες ..και αποκτούν φοβίες με όλους τους αντρες..το ίδιο ισχύει και για εμάς που τις βγάζουμε όλες ίδιες λογο ανασφαλειαςπρωτη φορα θα συμφωνησω με κατι που λες!
τελικα υπαρχει σωτηρια!!
condo
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 114
- Πόντοι
- 2.945
Από γυναικείο ερωτισμό.αρχιδοκαμπος έχουμε γινει
αν θέλεις γυναικείο ερωτισμό υπάρχουν χιλιάδες αλλα σάιτ που προσφέρουν οτι ψάχνεις. Εδώ νομίζω όλοι είμαστε για τον αγοραίο έρωτα και την αιτία που μας σπρώχνει στα κορίτσια, δεν είναι αλλη απο τις Ελλεεινίδες.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
σιγά παλικάρη πάρτο αλλιώς γιατί θα βρεις. Η άτιμη κοινωνία.. Αχαχαχαχαν θέλεις γυναικείο ερωτισμό υπάρχουν χιλιάδες αλλα σάιτ που προσφέρουν οτι ψάχνεις. Εδώ νομίζω όλοι είμαστε για τον αγοραίο έρωτα και την αιτία που μας σπρώχνει στα κορίτσια, δεν είναι αλλη απο τις Ελλεεινίδες.
τόσο κάκες είναι όλες?δεν έχει δηλαδή κορίτσια που να μπορούν να προσφέρουν?ολη αυτη η αρνητική ενέργεια θα μας αφήσει μονους γεροντοκορους στο τελοςαν θέλεις γυναικείο ερωτισμό υπάρχουν χιλιάδες αλλα σάιτ που προσφέρουν οτι ψάχνεις. Εδώ νομίζω όλοι είμαστε για τον αγοραίο έρωτα και την αιτία που μας σπρώχνει στα κορίτσια, δεν είναι αλλη απο τις Ελλεεινίδες.