Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Θα πρέπει  να νιώθουμε  τυχεροί όταν μας κάνει την τιμη να είναι εδώ μέσα ένα τέτοιο μωρό όπως η πεταγιοτησα..προσέξτε  Γιατί θα την χάσετε και αυτήν όπως και τις προηγούμενες  :hi:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Παιδιά Η πεταγιοτησα ειναι καλό κορίτσι.Αφήστε την ήσυχη γιατί μπορεί  να φύγει και μαζί όλα τα πιθανά κονέ που θα κάναμε μαζί της με άλλες χυμωδεις  υπάρξεις .το σάιτ έχει ανάγκη Από γυναικείο ερωτισμό.αρχιδοκαμπος έχουμε  γινει :hi:

μια χυμωδη φιλη εχω μονο αλλα θελει διανοουμενους οποτε δε νομιζω να της κανεις..
οι αλλες ειναι καπαρωμενες...αα μονο μια αλλα ειναι πολυ fit κ γουσταρει τυπους με six pack αν διαθετεις πες μ !  :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
εγω λεω αντι να διαλεξουν χρωμα ραφι να διαλεξουν οδο του οικου ανοχης που θα εργαζονται  :s&m_2:

τυπε δυστυχως ακομη.............πυρφοροι και λεφτα .......υπαρχουν

:S :S :S :S :S :S :S :S

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Six  pack........At  your  service 

Saphari-gia-to-mauro-khrema-kai-te-diaphthora.jpg

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
μια χυμωδη φιλη εχω μονο αλλα θελει διανοουμενους οποτε δε νομιζω να της κανεις..
οι αλλες ειναι καπαρωμενες...αα μονο μια αλλα ειναι πολυ fit κ γουσταρει τυπους με six pack αν διαθετεις πες μ !  :2funny:
η αλήθεια  Είναι  ότι δεν  είμαι άνθρωπος  του μυαλού ιδιαίτερα και αυτό είναι κάτι  το οποίο δεν διορθώνεται  εύκολα.βέβαια το θέμα του Σιξ πακ ειμαι  έτοιμος  να το δουλέψω αν μπορεί  να περιμένει  Κανένα τρίμηνο θα είμαι ετοιμος..Υπάρχουν  και άλλα πράματα  Από το φαίνεστε  στους ανθρώπους  πάντως..Καλό είναι οι φίλες σου να δίνουν  Μια ευκαιρία  και στα καλά παιδιά τα οποία έχουν  να δώσουν  Πολλά αν τα γνωρίσουν βαθιά..

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
η αλήθεια  Είναι  ότι δεν  είμαι άνθρωπος  του μυαλού ιδιαίτερα και αυτό είναι κάτι  το οποίο δεν διορθώνεται  εύκολα.βέβαια το θέμα του Σιξ πακ ειμαι  έτοιμος  να το δουλέψω αν μπορεί  να περιμένει  Κανένα τρίμηνο θα είμαι ετοιμος..Υπάρχουν  και άλλα πράματα  Από το φαίνεστε  στους ανθρώπους  πάντως..Καλό είναι οι φίλες σου να δίνουν  Μια ευκαιρία  και στα καλά παιδιά τα οποία έχουν  να δώσουν  Πολλά αν τα γνωρίσουν βαθιά..

δε βλεπω οι ομοιοι εδω μεσα να εχουν τις ιδιες αποψεις!!
μονο στην εμφανιση στεκοντε ολοι!!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
δε βλεπω οι ομοιοι εδω μεσα να εχουν τις ιδιες αποψεις!!
μονο στην εμφανιση στεκοντε ολοι!!
διαφωνώ.πρώτα χαρακτήρας καλο κορίτσι μετά εμφάνιση.ίσως έχουν  πληγωθεί και το παίζουν  κυνικοί και σκληροί

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
διαφωνώ.πρώτα χαρακτήρας καλο κορίτσι μετά εμφάνιση.ίσως έχουν  πληγωθεί και το παίζουν  κυνικοί και σκληροί

πρωτη φορα θα συμφωνησω με κατι που λες!
τελικα υπαρχει σωτηρια!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
μπορεί  να φύγει και μαζί όλα τα πιθανά κονέ που θα κάναμε μαζί της με άλλες χυμωδεις  υπάρξεις

Ποιες χυμώδεις υπάρξεις ρε Cris.. :S

Αυτές άμα τις ρίξεις στον στίφτη, θα βγάλουν 100 λίτρα ξύγκι  :vomit:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
πρωτη φορα θα συμφωνησω με κατι που λες!
τελικα υπαρχει σωτηρια!!
δεν είμαστε  ολοι ιδιοι..το θεμα ειναι να το κατανοήσουν  και οι κοπελες  που μπορεί να έχουν  πληγωθεί  Απο μερικους προηγούμενους άντρες ..και αποκτούν  φοβίες με όλους τους αντρες..το ίδιο ισχύει  και για εμάς που τις βγάζουμε  όλες ίδιες λογο ανασφαλειας :hi:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Κρίς εσύ ακόμα γράφεις με τέσσερα πέντε άτομα όπως είχες παραδεχτεί παλιά ?

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Από γυναικείο ερωτισμό.αρχιδοκαμπος έχουμε  γινει :hi:

αν θέλεις γυναικείο ερωτισμό υπάρχουν χιλιάδες αλλα σάιτ που προσφέρουν οτι ψάχνεις. Εδώ νομίζω όλοι είμαστε για τον αγοραίο έρωτα και την αιτία που μας σπρώχνει στα κορίτσια, δεν είναι αλλη απο τις Ελλεεινίδες.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
λοιπόν τελικά τι χρώμα θα διαλέξουν ράφι;;;;;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
αν θέλεις γυναικείο ερωτισμό υπάρχουν χιλιάδες αλλα σάιτ που προσφέρουν οτι ψάχνεις. Εδώ νομίζω όλοι είμαστε για τον αγοραίο έρωτα και την αιτία που μας σπρώχνει στα κορίτσια, δεν είναι αλλη απο τις Ελλεεινίδες.
σιγά παλικάρη πάρτο αλλιώς γιατί θα βρεις. Η άτιμη κοινωνία.. Αχαχαχαχ

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
τόσο κάκες είναι όλες?δεν έχει δηλαδή κορίτσια που να μπορούν να προσφέρουν?ολη αυτη η αρνητική  ενέργεια  θα μας αφήσει μονους γεροντοκορους στο τελος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom