Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
Πολυ σωστα...........Σαν εκβιασμο  να  το δει
Αυτό λέω κι εγώ, ψυχολογικός εκβιασμός δεν είναι;
Απλά από το είναι τελειωμένο το πράγμα μέχρι να το τελειώσω εγώ έχει μια απόσταση στην πράξη, που ούτε εύκολη είναι ούτε ευχάριστη όταν όλα πάνε καλά και ο λόγος είναι μόνο αυτός.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
φυσικα και τπτ αλλο εφοσον δεν εχετε προβλημα να κανετε τις νοικοκυρουλες κ να μαζευετε τα κωλοχαρτα!!  :2funny:
πεταγιοτησα φέρε και άλλες φίλες σου..αλλά να έχουν  και αυτές καμπύλες.Όχι ανορεκτικα μοντελα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.356
Πόντοι
41.129
φυσικα και τπτ αλλο εφοσον δεν εχετε προβλημα να κανετε τις νοικοκυρουλες κ να μαζευετε τα κωλοχαρτα!!  :2funny:

μιλαει τωρα η μεση ελλεηνιδα που δεν ξερει πως αναβει ο φουρνος στο σπιτι και που βρίσκονται τα πιατα..  :jerking: :jerking:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
μιλαει τωρα η μεση ελλεηνιδα που δεν ξερει πως αναβει ο φουρνος στο σπιτι και που βρίσκονται τα πιατα..  :jerking: :jerking:

τυπε θα σου στελνα ενα κομματι απτο μουσακα που φτιαχνω τελεια, αλλα μου πεφτεις λιγο μακρια!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.356
Πόντοι
41.129
τυπε θα σου στελνα ενα κομματι απτο μουσακα που φτιαχνω τελεια, αλλα μου πεφτεις λιγο μακρια!

ολη μερα στο μπου.κομ εισαι σιγα που μαγειρευεις και καθαριζεις κιολας, η χοντροκωλαρα που ανεβασες φωτο μαλλον από τις πολλες παραγγελιες απεξω θα είναι...  :vomit: :vomit:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656
τυπε ενας τετοιος εξολοθρευτης πιστευω θα εβαζε τις ελλεηνιδες στην θεση που δικαιωματικα τους ανηκει

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:   :priest: :priest: :priest: :priest:

τυπε οι ελλεϊνιδες ειναι κατσαριδες.ενα πραγμα μονο μπορει να τις αντιμετωπισει   :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• raid.jpg
    raid.jpg
    49,5 KB · Εμφανίσεις: 20

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Παιδιά Η πεταγιοτησα ειναι καλό κορίτσι.Αφήστε την ήσυχη γιατί μπορεί  να φύγει και μαζί όλα τα πιθανά κονέ που θα κάναμε μαζί της με άλλες χυμωδεις  υπάρξεις .το σάιτ έχει ανάγκη Από γυναικείο ερωτισμό.αρχιδοκαμπος έχουμε  γινει :hi:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
τυπε λυπαμαι τους πακιστανους που θα φανε στη μαπα τις ελλεϊνιδες   :S

τυπε ενας τετοιος εξολοθρευτης πιστευω θα εβαζε τις ελλεηνιδες στην θεση που δικαιωματικα τους ανηκει

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:   :priest: :priest: :priest: :priest:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Το σκεφτόμουνα, αλλά ευτυχώς ζορισε τα πράγματα η μάνα της ( προς εκεινη) και χωρίσαμε
Χρωστάω τεραστια ευγνωμοσύνη στην υποψήφια πεθερούλα μου

Φίλε ... όταν ήμουν 27 , ήταν 1-2 χρόνια σε μιά παρέα μου ένας τύπος 42-43 χρονών.
Γαμώ τους τύπους, με λεφτά, μπερμπάντης, πουτανιάρης κτλ.
Αυτός , είχε μόνιμη σχέση.
Μία 38αρα , μουνάρα , που δεν έδειχνε την ηλικία της.
Τελείως άχρηστη όμως.
Δεν είχε δουλέψει ποτέ.
Έπαιρνε σύνταξη άγαμης θυγατέρας από τον πατέρα της , που ήταν μακαρίτης.
Είχε και δικό της διαμέρισμα στα ΒΠ.
Η τύπισσα κοιμόταν όλη μέρα, όταν ξύπναγε πήγαινε ψώνια, νύχια , κομμωτήρια και τίποτε άλλο. Αν δεν της πήγαινε αυτός καμία τυρόπιτα ή πίτσες κάθε 2-3 μέρες , θα ψόφαγε της πείνας. Ούτε γάλα δεν είχε στο σπίτι.

Κάθε 2-3 μέρες που πήγαινε αυτός , πέταγε τα σακούλια και τα κουτιά από τις τυρόπιτες που είχε πάει την προηγούμενη φορά και τις πίτσες. Αλλιώς παίζει να την τρώγαν οι κατσαρίδες και τα μυρμήγγια. Άδειαζε και το καλάθι με τα κωλόχαρτα αυτός.

Η τύπισσα τελείως άχρηστη.

Ωστόσο την είχε στα ώπα ώπα!
Της έκανε όλα τα χατήρια.
Ακριβές εξόδους μόνο , εστιατόρια κτλ.

ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

[size=15pt]Μετά από πολλά χρόνια ,
κατάλαβα γιατί :[/size]

[size=19pt]1)Η τύπισσα ΔΕΝ ΖΗΤΑΓΕ ΓΑΜΟ.
2)Ήταν Μοναχοπαίδι
3)Ήταν ΟΡΦΑΝΗ και από τους 2 γονείς !!!
4)Ήταν και μουνάρα.[/size]

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656
εγω λεω αντι να διαλεξουν χρωμα ραφι να διαλεξουν οδο του οικου ανοχης που θα εργαζονται  :s&m_2:

τυπε οι ελλεϊνιδες ειναι αχρηστες ακομα και για τα μπουρδελα.ειχαν την χειροτερη φημη  :S :S :S

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
ολη μερα στο μπου.κομ εισαι σιγα που μαγειρευεις και καθαριζεις κιολας, η χοντροκωλαρα που ανεβασες φωτο μαλλον από τις πολλες παραγγελιες απεξω θα είναι...  :vomit: :vomit:

μαγειρευω στη δουλεια μου, καθε μερα! αλλωστε εγω δε τρωω τετοια φαγητα πλεον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom