Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
mouNINJA καλο μου μαθε να αναγνωριζεις ποτε κανει πλακα ο αλλος.Ειναι δυνατον να ψαχνω γαμπρο και να τον ψαχνω εδς περα??????? :idiot:

Άραξε Roxala, λάθος κατάλαβες. Διάβασα και τα posts σου πριν κάποιες σελίδες που έλεγες πως είσαι μάνα και δε σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα η αποκατάσταση στη φάση που είσαι. Τώρα για το "ψαχνω γαμπρο και να τον ψαχνω εδς περα???????" τι να πω μάλλον και εσύ δεν κατάλαβες την πλάκα. :think:

Σορυ που θα σας απογοητευσω αλλα το 1.70 δεν ειναι ψηλες. Ψηλες ειναι απο 1.78 και πανω. Απο 1.70 και κατω ειναι κοντες.

:rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Σορυ που θα σας απογοητευσω αλλα το 1.70 δεν ειναι ψηλες. Ψηλες ειναι απο 1.78 και πανω. Απο 1.70 και κατω ειναι κοντες.
Για μας τα νανάκια γκαμήλες είστε που να χτυπιέστε  :boobies: :boobies: :boobies:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Χαλαρωσε Τζακ για αλλο σκοπο ειμαι εδω μεσα. :P

@Λαονικος : γαμπρος= 345673 = χειρομαλαξη =μαλακας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ χαλαρωσε,γιατι αμα ησουν καλα τωρα θα κοιμοσουν.εκτος αν εισαι νυχτεριδα και εσυ.

Επισκέπτης
Άραξε Roxala, λάθος κατάλαβες. Διάβασα και τα posts σου πριν κάποιες σελίδες που έλεγες πως είσαι μάνα και δε σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα η αποκατάσταση στη φάση που είσαι. Τώρα για το "ψαχνω γαμπρο και να τον ψαχνω εδς περα???????" τι να πω μάλλον και εσύ δεν κατάλαβες την πλάκα. :think:

Ε σορρυ τοτε αν δεν καταλαβα :-* Αλλα for the record δεν με ενδιαφερει καθολου η αποκατασταση σε οποιαδηποτε φαση κι αν ειμαι.(Αν με το αποκατασταση εννοουμε το γαμο  :rolleyes:)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οπ! Busted! insomnia γαρ! :-
ροχαλα-γκαβλιαρα και πως αλλιως σε λενε,μην κανεις την κινεζα,γιατι μια χαρα καταλαβαινεις τι σου λεμε.αυτα  που λες να τα λες στο γκομενο σου,οχι σε εμας.εμεις εδω ολοι στο σαιτ εχουμε σπουδασει το μουνι,απλα περιμενουμε την εδρα μας στο χαβαρντ απο μερα σε μερα.στο λεω για να καταλαβεις οτι εχεις περασει πορτα πανεπιστημιου.

Επισκέπτης
ροχαλα-γκαβλιαρα και πως αλλιως σε λενε,μην κανεις την κινεζα,γιατι μια χαρα καταλαβαινεις τι σου λεμε.αυτα  που λες να τα λες στο γκομενο σου,οχι σε εμας.εμεις εδω ολοι στο σαιτ εχουμε σπουδασει το μουνι,απλα περιμενουμε την εδρα μας στο χαβαρντ απο μερα σε μερα.στο λεω για να καταλαβεις οτι εχεις περασει πορτα πανεπιστημιου.

Ναι μεγαλη πορτα περασα και με καθηγητες εχω να κανω. Αλλα επειδη εγω δεν ειμαι καμια μικρουλα που ακουει γαμιας και ξεροσταλιαζει , τα μαγκιλικια αλλου.Το σπουδασες το μουνι? Μαγκια σου.Εγω ομως ξερω οτι σκυλι που γαυγιζει δεν δαγκωνει μαγκα μου .

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
αυτό του μελαμοκάρανου τον συνδυασμό δεν τον ήξερα

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ναι μεγαλη πορτα περασα και με καθηγητες εχω να κανω. Αλλα επειδη εγω δεν ειμαι καμια μικρουλα που ακουει γαμιας και ξεροσταλιαζει , τα μαγκιλικια αλλου.Το σπουδασες το μουνι? Μαγκια σου.Εγω ομως ξερω οτι σκυλι που γαυγιζει δεν δαγκωνει μαγκα μου .
σου το ξαναλεω οτι αυτες τις παπαριες να τις λες αλλου,δεν ειναι μαγκιες,εδω που εισαι η ανωνυμια σου δινει ενα μεγαλο αβαντζο,να λες αυτο που θελεις μαθεις με αληθειες και ισως μαθεις και κατι.οσο για τα υπολοιπα που λες να τα λες σε κανενα οταν σε καμακωνει σε καμια καφετερια.εχει ενα θρεντ που λεγετε <<ελλεηνιδες >>αν θελεις ριξτω μια ματια θα βρεις πολλες απαντησεις στα προβληματα σου.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
σου το ξαναλεω οτι αυτες τις παπαριες να τις λες αλλου,δεν ειναι μαγκιες,εδω που εισαι η ανωνυμια σου δινει ενα μεγαλο αβαντζο,να λες αυτο που θελεις μαθεις με αληθειες και ισως μαθεις και κατι.οσο για τα υπολοιπα που λες να τα λες σε κανενα οταν σε καμακωνει σε καμια καφετερια.εχει ενα θρεντ που λεγετε <<ελλεηνιδες >>αν θελεις ριξτω μια ματια θα βρεις πολλες απαντησεις στα προβληματα σου.
σωστός!!!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
αυτό του μελαμοκάρανου τον συνδυασμό δεν τον ήξερα

Ναι, θα μπει και αυτό στη λίστα του www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,56854.0]μυστικού της επιτυχίας[/url] μαζί με: Μάκαρο, μαγειρίτσα και τα διπλωματικά διαβατήρια.
Τελικά αυτή η λίστα κάθε βδομάδα μεγαλώνει. :2funny:

Επισκέπτης

Αυτα που μου λες εμενα περι ανωνυμιας να υποθεσω οτι ισχυουν και για σενα? Το θρεντ με τις Ελεηνιδες το διαβασα. Δεν βρηκα καμια απαντηση , ουτε εχω παρομοια προβληματα. Και παψε να μου κανεις τον ψωρομαγκα απο το ιντερνετ.Γινεσαι γελοιος και γραφικος. Ουτε και προκειται να μαθω κατι καινουριο απο σενα.

Και ενα δεν καταλαβα...Σε πειραξε η αποσταση , ειδες πως δεν θα γαμησεις και το περασες στην επιθεση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom