apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αστο ειναι hardcoreΕτσι οπως το πας εσυ θα με κανεις να αναθεωρησω γι ατα περι γαμου
Ρε δωστε λινκ γι αυτο το Ρωσσο που λετε . Θελω να δω.
αστο ειναι hardcoreΕτσι οπως το πας εσυ θα με κανεις να αναθεωρησω γι ατα περι γαμου
Ψάχνει για γαμπρό η Roxala;;Roxala, πάρε άλλους 2 υποψήφιους γαμπρούς. Ποιός στη χάρη σου?
Ετσι οπως το πας εσυ θα με κανεις να αναθεωρησω γι ατα περι γαμου
Ψάχνει για γαμπρό η Roxala;;
3D ειναι ολες οι γκομενες του σαιτ ρε.ακομα δεν το πηρες χαμπαρι?.να μας πει και το βάρος μην είναι κι αυτή 3D
Άντε ρε αχάριστη, εγώ φταίω που προσφέρθηκα.
Επίσης σα νέο γυναικείο μέλος πρέπει να μας πεις τι ύψος έχεις.
(ή αν δε θες να μας πεις ακριβώς, πες τουλάχιστον αν είσαι α) <=1,70 ή β) >1,70)
Αν απαντήσεις κερδίζεις ότι βιντεάκι θες!
Δε ξέρω αν ψάχνει για γαμπρό αλλά ξέρω ότι το ράφι δεν το φοβάται.
επειδή είναι νέα γι'αυτό το λέω3D ειναι ολες οι γκομενες του σαιτ ρε.ακομα δεν το πηρες χαμπαρι?.
Κοίτα ρε, ή η νέα γενιά έχει ψηλώσει ή μαζεύτηκαν όλες οι γκαμήλες μετά συγχωρήσεως στο μπου... >Εχω υψος 1.73 με το ζορι
αμα πεις και ποσα κιλα εισαι θα ειναι καλα.Εχω υψος 1.73 με το ζορι(κανω και μονοζυγο μπας και μακρυνω ακομα 2-3 ποντους αλλα περασε προ πολλου η εφηβεια γμτ!)
Ειμαι 4D και ψαχνω γαμπρο constantly..
Το βιντεακι μου παρακαλω.
;)Κοίτα ρε, ή η νέα έχει ψηλώσει ή μαζεύτηκαν όλες οι γκαμήλες μετά συγχωρήσεως στο μπου... >
Εχω υψος 1.73 με το ζορι(κανω και μονοζυγο μπας και μακρυνω ακομα 2-3 ποντους αλλα περασε προ πολλου η εφηβεια γμτ!)
Ειμαι 4D και ψαχνω γαμπρο constantly..
Το βιντεακι μου παρακαλω.
Κοίτα ρε, ή η νέα έχει ψηλώσει ή μαζεύτηκαν όλες οι γκαμήλες μετά συγχωρήσεως στο μπου... >
αμα πεις και ποσα κιλα εισαι θα ειναι καλα.
Για γαμπρό ψάχνεις φανατικά?
Εγώ πολύ άνετη σε έβρισκα αλλά τελικά έπεσα έξω.
αυτος που εχεις δεν θελει γαμο?Ρε θα σου πω δεν τρεχει κατι. Αλλα παιδες δεν ψαχνω γκομενο.Εχω απ'αυτο. Γαμο θα μου ταξει κανεις η να γυρευτω αλλου?
Α 68 κιλα
το μονο σιγουρο εδω ειναι οτι θα βρεις γαμια.για γαμπρο ψαξε αλλου.Ρε θα σου πω δεν τρεχει κατι. Αλλα παιδες δεν ψαχνω γκομενο.Εχω απ'αυτο. Γαμο θα μου ταξει κανεις η να γυρευτω αλλου?
Όχι μόνο αρκετές, όλες 1,70 και πάνω, μία αγνώστων στοιχείων και μία (παρούσα) χαμένη στη μετριότητα >Πλάκα-πλάκα έχουμε αρκετές ψηλές κοπέλες.
μεγαλεεεεεεεεεεεεεετο μονο σιγουρο εδω ειναι οτι θα βρεις γαμια.για γαμπρο ψαξε αλλου.
Όχι μόνο αρκετές, όλες 1,70 και πάνω, μία αγνώστων στοιχείων και μία (παρούσα) χαμένη στη μετριότητα >
Λες να αρχίζουν να εκλίπουν οι ελεεινίδες; :o :o
Ή να τεντώνονται για να φτάσουν στο ράφι από μικρές; Χμμμ...